- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #5.241
41 kerecok guzelsiniz kizinla Allahim saglicakla kucagina almayi nasip etsin
Hayat cnm neren agriyor kasiklarsa merak etme bol bol dinlen
Suay kiz gelmedinnnnnn hayirli heberle gel bekliyomm
cuma 5 te gidicem umarım doktor iyi şeyler söyler canım ya ...cumaya kadar nasıl beklicem onuda bilmiyorum...kan sonucuna göre 5 inci haftanın içindeyim ..ağrılarda korkutuyor beni
görüntü harika bayıldım darısı başımıza inşallah....
cuma 5 te gidicem umarım doktor iyi şeyler söyler canım ya ...cumaya kadar nasıl beklicem onuda bilmiyorum...kan sonucuna göre 5 inci haftanın içindeyim ..ağrılarda korkutuyor beni
Hayatım zor geçer ama geçer kuzucum :) Değerin çok çok güzel.Hiç kötü düşünme sağlıklı haberlerle geleceksin inan.
Bizleride hemen haberdar et ama :) Dualarımız seninlee.
Ağrılar yerleşmeden dolayı canım.
Sağol tatlım.Sağlıklı günlerde hepinize inşallah
Gurbetimm çok sağol canım benim.Darısı tüm isteyenlere tatlım.
Suaydan ilk haberi ben vereyim herşey yolunda keseyi görmüş suay :)
20 gün sonra pıtpıtlar için gidecekk
Suayımm kelebeğim neredesin
canım oağrılar bendede oldu şimdi yenı yenı hafıfledi korkma dün dr. sordum normal dedi yorma kendını dikkat et
gurbetcim gittik kesemızı gördük vajınal bakmadı bakmıyormuş o yüzden bebeği göremedık 20 gün sonra çağırdı yanı 3_kasım da o günde 9+1 günlük oluyoruz inş. herşey yolunda ılerler kanaman olursa benı ara ama suan herşey ıyı dedi hayırlısı artık
sağol bebeğim ıyıyız biz cok şükür sıkıntı yokbol bol dınlenıyorz akşam evde ayaklarımızı yükseğe kaldırıyoruz inş. 3 kasım çabuk gelirde bebişimin pıt pıtlarını duyarım zaten baya büyür ozamana kadar inş. meleğim sen nasılsın prensesım nasıl dün rüya gördüm oğlum olmuş tombiş yeşil gözlü ayyy nasıl bağrıma basıyorum gercek gıbıydı ama yınede bu sefer için huzurlu hersey güzel gidecek gıbı ayyyy içim içime sığmıyor ınankı allahtan bayram araya giriyor da bol bol dinleneceğim gezeceğim
canım oağrılar bendede oldu şimdi yenı yenı hafıfledi korkma dün dr. sordum normal dedi yorma kendını dikkat et
gurbetcim gittik kesemızı gördük vajınal bakmadı bakmıyormuş o yüzden bebeği göremedık 20 gün sonra çağırdı yanı 3_kasım da o günde 9+1 günlük oluyoruz inş. herşey yolunda ılerler kanaman olursa benı ara ama suan herşey ıyı dedi hayırlısı artık
sağol bebeğim ıyıyız biz cok şükür sıkıntı yokbol bol dınlenıyorz akşam evde ayaklarımızı yükseğe kaldırıyoruz inş. 3 kasım çabuk gelirde bebişimin pıt pıtlarını duyarım zaten baya büyür ozamana kadar inş. meleğim sen nasılsın prensesım nasıl dün rüya gördüm oğlum olmuş tombiş yeşil gözlü ayyy nasıl bağrıma basıyorum gercek gıbıydı ama yınede bu sefer için huzurlu hersey güzel gidecek gıbı ayyyy içim içime sığmıyor ınankı allahtan bayram araya giriyor da bol bol dinleneceğim gezeceğim
günaydın kızlar
korktuğum şey dün başıma geldi, hastanelik oldum.
grip faranjit migren bir de sürekli mide bulantısı ve istifra hepsi dünü buldu
çok kötüydüm, bugün de sersem gibiyim.
çok zormuş ya ilça da vermiyor doktorlar, serumla idare ettim.
aman kızlar iyi bakın kendinize, işyerinizde filan hasta insan varsa derhal uzaklaşın :)
hamilelikte atlatmak gerçekten çok zormuş
Cok cok gecmis oldun guzelimgünaydın kızlar
korktuğum şey dün başıma geldi, hastanelik oldum.
grip faranjit migren bir de sürekli mide bulantısı ve istifra hepsi dünü buldu
çok kötüydüm, bugün de sersem gibiyim.
çok zormuş ya ilça da vermiyor doktorlar, serumla idare ettim.
aman kızlar iyi bakın kendinize, işyerinizde filan hasta insan varsa derhal uzaklaşın :)
hamilelikte atlatmak gerçekten çok zormuş
Senin adina cok sevindim pitircik buyumus olacak o zaman gidince herbirseyini gorursun o zaman guzelim insAllahcanım oağrılar bendede oldu şimdi yenı yenı hafıfledi korkma dün dr. sordum normal dedi yorma kendını dikkat et
Hayatım zor geçer ama geçer kuzucum :) Değerin çok çok güzel.Hiç kötü düşünme sağlıklı haberlerle geleceksin inan.
Bizleride hemen haberdar et ama :) Dualarımız seninlee.
Ağrılar yerleşmeden dolayı canım.
Sağol tatlım.Sağlıklı günlerde hepinize inşallah
Gurbetimm çok sağol canım benim.Darısı tüm isteyenlere tatlım.
Suaydan ilk haberi ben vereyim herşey yolunda keseyi görmüş suay :)
20 gün sonra pıtpıtlar için gidecekk
Suayımm kelebeğim neredesin
ya bide hasta olcak gibiyim boğazım sızlıyo hangi bitki çaylarını içmem doğru olurki.ilaçta içemem en kolay nasıl atlatırım bilmiyorum.....doktora gitmek için sabırsızlanıyorum bi yarın olsaydı keseyi bi görseydim
Cnlarim zaman gecmiyor sanki durdu
Bir an once saglicakla hayirla bir adet olsam baska birsey istemiyorum
Ara ara kanama oluyor geciyor surekli degil bazen pihti dusuyor
Hayirlisiyla bir temizlenseydim cok iyi olacakti
Ya sabirrrr
Dua edin guzeller hamisler bana
Cerolum nerdesin guzelim Bnm
ya bide hasta olcak gibiyim boğazım sızlıyo hangi bitki çaylarını içmem doğru olurki.ilaçta içemem en kolay nasıl atlatırım bilmiyorum.....doktora gitmek için sabırsızlanıyorum bi yarın olsaydı keseyi bi görseydim
Cnm bitki cayindan uzak dur
Sadece sana sunu onerebilirim gebeligin ilk
Haftalrinda salya sumuk gezdim hep ilk 3 hamilelikte
Kaynar suyun icine bal ve limon koyacaksin sicak sicak icip yorgan altina gireceksin terleYeceksin
Bu bnm en iyi metodum birkac sefer gunde yap iyi gelecek
Kaynar suyun icine bal ve limon koyacaksin sicak sicak icip yorgan altina gireceksin terleYeceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?