ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

41 kere cok guzelsiniz kizinla Allahim saglicakla kucagina almayi nasip etsin
Hayat cnm neren agriyor kasiklarsa merak etme bol bol dinlen
Suay kiz gelmedinnnnnn hayirli heberle gel bekliyomm

bacaklarım ağrıyor akşamları acayip havaya dikiyorum banamısın demiyo...işimde masa başı öyle ayakta pek değilim ama hamilelikten sanırım..hem kasık hem bacak dayak yemiş gibiyim ya...doktorda normal dedi ama korkuyom

cuma 5 te gidicem umarım doktor iyi şeyler söyler canım ya ...cumaya kadar nasıl beklicem onuda bilmiyorum...kan sonucuna göre 5 inci haftanın içindeyim ..ağrılarda korkutuyor beni

Hayatım zor geçer ama geçer kuzucum :) Değerin çok çok güzel.Hiç kötü düşünme sağlıklı haberlerle geleceksin inan.
Bizleride hemen haberdar et ama :) Dualarımız seninlee.
Ağrılar yerleşmeden dolayı canım.

görüntü harika bayıldım darısı başımıza inşallah....

Sağol tatlım.Sağlıklı günlerde hepinize inşallah

Gurbetimm çok sağol canım benim.Darısı tüm isteyenlere tatlım.
Suaydan ilk haberi ben vereyim herşey yolunda keseyi görmüş suay :)
20 gün sonra pıtpıtlar için gidecekk

Suayımm kelebeğim neredesin

cuma 5 te gidicem umarım doktor iyi şeyler söyler canım ya ...cumaya kadar nasıl beklicem onuda bilmiyorum...kan sonucuna göre 5 inci haftanın içindeyim ..ağrılarda korkutuyor beni

canım oağrılar bendede oldu şimdi yenı yenı hafıfledi korkma dün dr. sordum normal dedi yorma kendını dikkat et

gurbetcim gittik kesemızı gördük vajınal bakmadı bakmıyormuş o yüzden bebeği göremedık 20 gün sonra çağırdı yanı 3_kasım da o günde 9+1 günlük oluyoruz inş. herşey yolunda ılerler kanaman olursa benı ara ama suan herşey ıyı dedi hayırlısı artık

sağol bebeğim ıyıyız biz cok şükür sıkıntı yok bol bol dınlenıyorz akşam evde ayaklarımızı yükseğe kaldırıyoruz inş. 3 kasım çabuk gelirde bebişimin pıt pıtlarını duyarım zaten baya büyür ozamana kadar inş. meleğim sen nasılsın prensesım nasıl dün rüya gördüm oğlum olmuş tombiş yeşil gözlü ayyy nasıl bağrıma basıyorum gercek gıbıydı ama yınede bu sefer için huzurlu hersey güzel gidecek gıbı ayyyy içim içime sığmıyor ınankı allahtan bayram araya giriyor da bol bol dinleneceğim gezeceğim

suaycım gözün aydın canım ....ben ilk hamileliğimde bu kadar heycanlı değildim şimdi hamile olsam daha çok heycan yapıcam sanırım

gözün aydın canım, için rahatlamıştır ne güzel..
inş. kalp atışlarını da duyarsınız

günaydın kızlar

korktuğum şey dün başıma geldi, hastanelik oldum.
grip faranjit migren bir de sürekli mide bulantısı ve istifra hepsi dünü buldu
çok kötüydüm, bugün de sersem gibiyim.

çok zormuş ya ilça da vermiyor doktorlar, serumla idare ettim.

aman kızlar iyi bakın kendinize, işyerinizde filan hasta insan varsa derhal uzaklaşın :)
hamilelikte atlatmak gerçekten çok zormuş

Kuzucum sağlıkla büyüyecek miniğin hiç şüphen olmasın:) Sağlıkla kucağına alacaksın.Burada doğum korkuları yaşayacağız daha beraber :))
Sonra miniklerimizi aldıkmı herşey silinecek.
Daha cinsiyetini öğreneceğiz yiğenimin.Bakarsın rüyan gerçek olur kuzumm oğluşun olur.Sağlıkla gelsin yiğenim.
Bol bol dinlenmeye hep devam
Aaa Bizde kasım 3de gidiyoruz doktora şeker yüklememiz olacak :)) 26+3 olucaz.

Çok geçmiş olsun canım Gerçekten hamilelikte hastalık büyük sıkıntı.
Zencefilli limonlu ballı çay tüket tatlım.Güzelce dinlen.En kısa zamanda atlatırsın inşallah.

Cok cok gecmis oldun guzelim
Senin adina cok sevindim pitircik buyumus olacak o zaman gidince herbirseyini gorursun o zaman guzelim insAllah

Cnlarim zaman gecmiyor sanki durdu
Bir an once saglicakla hayirla bir adet olsam baska birsey istemiyorum
Ara ara kanama oluyor geciyor surekli degil bazen pihti dusuyor
Hayirlisiyla bir temizlenseydim cok iyi olacakti
Ya sabirrrr
Dua edin guzeller hamisler bana

Cerolum nerdesin guzelim Bnm

ya bide hasta olcak gibiyim boğazım sızlıyo hangi bitki çaylarını içmem doğru olurki.ilaçta içemem en kolay nasıl atlatırım bilmiyorum.....doktora gitmek için sabırsızlanıyorum bi yarın olsaydı keseyi bi görseydim

canım inşallah kalp atışlarınıda alıcaksın.allahım bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...

Cnm bitki cayindan uzak dur
Sadece sana sunu onerebilirim gebeligin ilk
Haftalrinda salya sumuk gezdim hep ilk 3 hamilelikte
Kaynar suyun icine bal ve limon koyacaksin sicak sicak icip yorgan altina gireceksin terleYeceksin
Bu bnm en iyi metodum birkac sefer gunde yap iyi gelecek

Canım dualarımız seninle.Hızlıca söküleceksin inşallah

Hayatım canım ıhlamur ,nane limon ,ballı limonlu çay içebilirsin.

zararlımı olur bitki çayı.akşam eve gidince hemen yapıcam dediğini ilerlemeden önüne geçmem gerek bu hastalığın.teşekkürler canım bende ıhlamur adacayı içiyom bide içmeyim bida

zararlımı olur bitki çayı.akşam eve gidince hemen yapıcam dediğini ilerlemeden önüne geçmem gerek bu hastalığın.teşekkürler canım bende ıhlamur adacayı içiyom bide içmeyim bida

ovulasyon testlerinde çıkan koyu çizginin silinmeye başlaması yumurtanın çatladığı anlamına mı geliyor ? yoksa her iki çizginin koyu olması mı yumurtanın çatladığı anlamına geliyor ?

Merhaba herkese :)
Ben de ateş ölçme topiğimizde grafiğimi paylaşmak istedim. Konuya vakıf arkadaşlar! benim grafiğimi de inceler misiniz?
3f6f41 Ovulation charts on FertilityFriend.com
14. gün ovulasyon testi yaptım. Akıntım yumurta akı gibi uzayan bir formda olduğu için. Çift çizgi çıktı, ikinci çizgi silik de değildi, ama 1. çizgiden koyu da değildi. Hemen hemen iki çizginin kalınlığı aynıydı. Ben akıntı kıvamına göre de düşününce yumurtlama oldu diye düşündüm. Ama Bazal vücut ısım artmıyor, hatta bu sabah ani bir düşüş oldu. Hatta müthiş bir kasık ağrım var. Durumum için değerlendirmelerinizi alabilir miyim?

Bu arada topik sahibi arkadaşıma sesleniyorum BAT 21 EKİM ama bu ay umutlu değilim pek :) beni de listeye ekler misiin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…