• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

ovulasyon testlerinde çıkan koyu çizginin silinmeye başlaması yumurtanın çatladığı anlamına mı geliyor ? yoksa her iki çizginin koyu olması mı yumurtanın çatladığı anlamına geliyor ?

ben 14. gün yaptım, hemen hemen iki çizgi aynıydı. evet dedim erkesi gün ikinci çizgi koyulaşacak. Baktım günden güne silindi :S demek ki 13. gün en koyu çizgi çıkacaktı , tabii testi yapsaydım. Canım bence sen yumurtlamışsın, benim gibi biri ki gün geç başlamışsın yapmaya.

ben 14. gün yaptım, hemen hemen iki çizgi aynıydı. evet dedim erkesi gün ikinci çizgi koyulaşacak. Baktım günden güne silindi :S demek ki 13. gün en koyu çizgi çıkacaktı , tabii testi yapsaydım. Canım bence sen yumurtlamışsın, benim gibi biri ki gün geç başlamışsın yapmaya.

çizginin en koyu olduğu günden 24-26 saat sonra çatlama oluyor canım bu arada :D

hımmm anladım tşk ederim valla 24 sattır iki çizgide kopkoyu bende :1::1: sanırım her an çatlayabilir o zaman :1:

Çalışmalara tam gaz devam o zaman, çocuk istiyorsan en verimli günler bunlar :) bu arada BBT ve servikal mukus takibi yapıyor musun?

Son düzenleme:
Merhaba herkese :)
Ben de ateş ölçme topiğimizde grafiğimi paylaşmak istedim. Konuya vakıf arkadaşlar! benim grafiğimi de inceler misiniz?
3f6f41 Ovulation charts on FertilityFriend.com
14. gün ovulasyon testi yaptım. Akıntım yumurta akı gibi uzayan bir formda olduğu için. Çift çizgi çıktı, ikinci çizgi silik de değildi, ama 1. çizgiden koyu da değildi. Hemen hemen iki çizginin kalınlığı aynıydı. Ben akıntı kıvamına göre de düşününce yumurtlama oldu diye düşündüm. Ama Bazal vücut ısım artmıyor, hatta bu sabah ani bir düşüş oldu. Hatta müthiş bir kasık ağrım var. Durumum için değerlendirmelerinizi alabilir miyim?

Bu arada topik sahibi arkadaşıma sesleniyorum :D BAT 21 EKİM ama bu ay umutlu değilim pek :) beni de listeye ekler misiin :D

Hosgeldin cnm duzenleme yapicam zaten
Ekliycem senide

Merhaba kızlar.Ben de bu ay ilk kez ovulasyon testi yapmaya başladım 14 ve 15.günler belirgindi 2.çizgi ama aynı değildi ikisi.Uzayan akıntım oluyor 3 gündür.(Bugün 16.gün bu arada) 14.gün ilişkiden sonra pembemsi bi akıntı geldi.Yumurta çatlaması olabilirmi? 3 gündür de çalışıyoruz kocamla.:18::18::18::18:

hım onlar ne bilmiyorum ama hamilelik öncesinde yapılması gereken kan testleri yapıldı.. bbt ve servikal mukus ne :27:

cnm BBT bazal vücut ısısı takibi oluyor. Her sabah ağızdan ölçüm yapıyorsun, yumurtlama günü için. Servikal mukus takibi de yumurtlama günü tespiti için kullanılan bir yöntem. Her gün akıntını kontrol ediyorsun parmağınla. En berrak, en ıslak ve kaygan olduğunda en doğurgan dönemindesin demektir.

Cnlarim zaman gecmiyor sanki durdu
Bir an once saglicakla hayirla bir adet olsam baska birsey istemiyorum
Ara ara kanama oluyor geciyor surekli degil bazen pihti dusuyor
Hayirlisiyla bir temizlenseydim cok iyi olacakti
Ya sabirrrr
Dua edin guzeller hamisler bana :16:

Cerolum nerdesin guzelim Bnm

canım benim takip ediyorum ama yazmaya zaman bulamıyorum eşim geldi yurtdışından onunla ilgileniyorum.
ben hala korunmaktayım cesaret edemiyorum hala korkuyorum zamana bıraktım bende çok üstüne düşmüyorum.ne zaman korkum gecer o zaman başlarız dedik.
seninde güzel haberlerini alıyorum parçaların duşmuş hiç merak etme regliyle kalanlarıda atacaksın.adaçayı falan iç bari bol bol.
yeni hamile olan arkadaşlar varmış hepsine hayırlı olsun .sağlıkla kucağınıza alın.
darısı bizlerin başına inşallah.

Günaydın kızlarrr,

Suayımm nasılsın kuzucuğun nasıl nerelere gittin gene.

Gurbetimm bugün nasılsın, kanama devam ediyor mu?

Hayatım büyük gün bugün:) Bak geldi çattı.Bize haber ver kesin.

İklimcim canım umarım daha iyi olmuşsundur.

Günaydın kızlarrr,

saol canım hala kötüyüm ama mecbur işteyim
haftasonu gelsede bol bol dinlensem diye bakıyorum.

günaydın kızlar hepinize hayırlı cumalar ve sonunda bu hafta bıttı kaldı 7 iş günü daha sonra tatıl yuppi :9:
rabbım topiğimizi en kısa zamanda hamişle doldursun :16:
suaycım gözün aydın canım ....ben ilk hamileliğimde bu kadar heycanlı değildim şimdi hamile olsam daha çok heycan yapıcam sanırım :49:

sağol canım benım inş. rabbım sanada nasıp eder bakalım ben ıkıncıyı şimdilik düşünmüyorum ama kısmet onda fazla heyecan olmaz snaırım :9:

gözün aydın canım, için rahatlamıştır ne güzel..
inş. kalp atışlarını da duyarsınız

teşekkürler canım inş. onuda duyarız rabbım büyük senın bebişte kocaman olmuş maşallah süpanallah :nazar: bu arada çok geçmiş olsun dikkat et kendıne :54:

Kuzucum sağlıkla büyüyecek miniğin hiç şüphen olmasın:) Sağlıkla kucağına alacaksın.Burada doğum korkuları yaşayacağız daha beraber :))
Sonra miniklerimizi aldıkmı herşey silinecek.
Daha cinsiyetini öğreneceğiz yiğenimin.Bakarsın rüyan gerçek olur kuzumm oğluşun olur.Sağlıkla gelsin yiğenim.
Bol bol dinlenmeye hep devam:38::38:
Aaa Bizde kasım 3de gidiyoruz doktora şeker yüklememiz olacak :)) 26+3 olucaz.

Çok geçmiş olsun canım :( Gerçekten hamilelikte hastalık büyük sıkıntı.
Zencefilli limonlu ballı çay tüket tatlım.Güzelce dinlen.En kısa zamanda atlatırsın inşallah.
inş. kucum sen benden tecrübelı olacaksın artık doğum stresını senınle atarım :9::9: meleğim inş. oğlan kız fark etmez canımıniçi sağlıklı olsun yeter :16:
sen merak etme süreklı dınlenıyorum kuzucum:38::38: ya haziran topiğinde günde bır sarımsak yutun dıyorlar enfeksıyon ıcın bebebğe zararı olmazmı gerçi ben bol bol su içiyorum
ay ne güzel sende bende bebişlerimizi göreceğiz kuzucum :nazar::16::emir_bebek:
sen nasılsın prensesım nasıl odası bıttımı cıcıleri :16:

Cok cok gecmis oldun guzelim

Senin adina cok sevindim pitircik buyumus olacak o zaman gidince herbirseyini gorursun o zaman guzelim insAllah

sağol canım benım darısı başına inş. sende hemen adet olursunda rahatlarsın ama bence bir dr. git iyi olur senın ıcın böyle beklemekte sakıncalı senın ıcın :45:

canım inşallah kalp atışlarınıda alıcaksın.allahım bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...

sağol canım inş. hep beraber görürüz sen ne yaptın gittin mı dr. gördün mü bebişi :16: şimdi ne kadarlık oldu senınkı ay yerim ben onu :54:

Günaydın kızlarrr,

kuzucum geldım burdayım ben senı bırakırmıyım dün işler yogundu anlamışsındır zaten ay su tatıl bır gelse ohhh cekeceğim :9::9:

günaydın kızlar hepinize hayırlı cumalar ve sonunda bu hafta bıttı kaldı 7 iş günü daha sonra tatıl yuppi :9:

sağol canım benım inş. rabbım sanada nasıp eder bakalım ben ıkıncıyı şimdilik düşünmüyorum ama kısmet onda fazla heyecan olmaz snaırım :9:

teşekkürler canım inş. onuda duyarız rabbım büyük senın bebişte kocaman olmuş maşallah süpanallah :nazar: bu arada çok geçmiş olsun dikkat et kendıne :54:

inş. kucum sen benden tecrübelı olacaksın artık doğum stresını senınle atarım :9::9: meleğim inş. oğlan kız fark etmez canımıniçi sağlıklı olsun yeter :16:
sen merak etme süreklı dınlenıyorum kuzucum:38::38: ya haziran topiğinde günde bır sarımsak yutun dıyorlar enfeksıyon ıcın bebebğe zararı olmazmı gerçi ben bol bol su içiyorum
ay ne güzel sende bende bebişlerimizi göreceğiz kuzucum :nazar::16::emir_bebek:
sen nasılsın prensesım nasıl odası bıttımı cıcıleri :16:

sağol canım benım darısı başına inş. sende hemen adet olursunda rahatlarsın ama bence bir dr. git iyi olur senın ıcın böyle beklemekte sakıncalı senın ıcın :45:

sağol canım inş. hep beraber görürüz sen ne yaptın gittin mı dr. gördün mü bebişi :16: şimdi ne kadarlık oldu senınkı ay yerim ben onu :54:

kuzucum geldım burdayım ben senı bırakırmıyım dün işler yogundu anlamışsındır zaten ay su tatıl bır gelse ohhh cekeceğim :9::9:

Kuzucum sarımsağı hiç duymadım sen doktora sormadan birşey yapma derim.Bol bol suyunu iç, sütünü iç sağlıklı beslen tatlım.
Yiğenim ve sana yarasın :) Sağlıkla büyüsün kuzucuğun.
Cinsiyet hiç farketmiyor zaten.En önemli şey sağlıklı olmaları balım.
Bayramda güzelce dinlen bayram sonrası kuzuları görmeye gideceğiz zaten :))
Sağlıklı haberler veriririz birbirimize inşallah.

Kızımın odası bitmedi bizim üşengeç bir babamız var biliyorsun :) Boyası yarım yamalak duruyor.Korkmasam ben yapıcam ama zorlamak istemiyorum kendimi.Sabırla bekliyoruz babamızı :)
Kuzucuğum iyi kıpır kıpır maşallağı var.Artık uyuma düzenin olması gerek ama şimdiki haline göre uyku sıkıntısı yaşayacağız gibi.Çok kısa süre sessiz kalıyor onunda dışında sürekli faal koca ayaklı kızım:)

Kuzucum sarımsağı hiç duymadım sen doktora sormadan birşey yapma derim.Bol bol suyunu iç, sütünü iç sağlıklı beslen tatlım.
Yiğenim ve sana yarasın :) Sağlıkla büyüsün kuzucuğun.
Cinsiyet hiç farketmiyor zaten.En önemli şey sağlıklı olmaları balım.
Bayramda güzelce dinlen bayram sonrası kuzuları görmeye gideceğiz zaten :))
Sağlıklı haberler veriririz birbirimize inşallah.

Kızımın odası bitmedi bizim üşengeç bir babamız var biliyorsun :) Boyası yarım yamalak duruyor.Korkmasam ben yapıcam ama zorlamak istemiyorum kendimi.Sabırla bekliyoruz babamızı :)
Kuzucuğum iyi kıpır kıpır maşallağı var.Artık uyuma düzenin olması gerek ama şimdiki haline göre uyku sıkıntısı yaşayacağız gibi.Çok kısa süre sessiz kalıyor onunda dışında sürekli faal koca ayaklı kızım:)

yok kuzucum bende zaten sadece sordum dr. sormadan yapmam zaten öyle birsey ben bol bol su içiyorum günde 4 litre :9: balon gıbı oluyorum sankı patlıyacağım sulu bır bebek olacak bızımkısı :9::9:

evet bayram sonrasını iple cekıyorum kuzucum bebişlerimizi görcez :16:
bak emı ye ya yapsında bıtırım yığenımın odasını ancak yerleştir felan ancak bıter uyuşuk emı
:45: neyse bıter en kısa zamanda ınş. resimlerini eklersin :16: :38: :38:
sende nınnı söyle yıgenıme mışıl mışıl uyur :16:

yok kuzucum bende zaten sadece sordum dr. sormadan yapmam zaten öyle birsey ben bol bol su içiyorum günde 4 litre :9: balon gıbı oluyorum sankı patlıyacağım sulu bır bebek olacak bızımkısı :9::9:

evet bayram sonrasını iple cekıyorum kuzucum bebişlerimizi görcez :16:
bak emı ye ya yapsında bıtırım yığenımın odasını ancak yerleştir felan ancak bıter uyuşuk emı
:45: neyse bıter en kısa zamanda ınş. resimlerini eklersin :16: :38: :38:
sende nınnı söyle yıgenıme mışıl mışıl uyur :16:

Ohh iç canım suyun zararı olmaz.Meyve ye süt ürünleri ve balık tüket kuzumm.
Afiyet bal şeker olsun.

Emi bi yapsında hemen fotolarım kuzucum :)

Ohh iç canım suyun zararı olmaz.Meyve ye süt ürünleri ve balık tüket kuzumm.
Afiyet bal şeker olsun.

Emi bi yapsında hemen fotolarım kuzucum :)

kuzcum dr. bana şimdi bunları tüketme dedi bebek kanla beslenıyormuş ama ben ayran süt içiyorum 12 haftadan sonra bana ne yiyeceğimin listesını verecekmış salam sosıs çiğköfte çiğ et yasak dedi :44:

tabı koy yorum yaparız ama emınım senın elinin değdiği her her saray gibi olur canım arkadaşım :38::38:

sabah gittim doktora canım keseyi gördü ama içinde bebiş varmı bilmiyoruz..ben kalp atısı alana kadar umutlanmak istemiyorum cok üzülmemek için..5. inci haftanın içindeyim ben..doktor şimdilik sorun yok dedi bi kaç hafta sonra tekrar bakıcakmış..senin ne kadarlık oldu şimdi suaycım bide muayeneyi üsttenmi yaptı

Günaydın kızlarrr,

belfücüm kese iyi yere yerleşmiş dedi doktor ama bebişin görülmesi daha sürermiş senin bebişin kalp atışları kaçıncı haftada belli oldu....benim öncekinde kese vardı bebek yoktu ya umarım bu sefer vardır.8 inci haftada falan bida gidicem:ssz::ssz::ssz::ssz:

kuzcum dr. bana şimdi bunları tüketme dedi bebek kanla beslenıyormuş ama ben ayran süt içiyorum 12 haftadan sonra bana ne yiyeceğimin listesını verecekmış salam sosıs çiğköfte çiğ et yasak dedi :44:

tabı koy yorum yaparız ama emınım senın elinin değdiği her her saray gibi olur canım arkadaşım :38::38:

Evet 12.haftadan sonra önem veriyorlar.Sen ne kadar sağlıklı olursan bebişinde o kadar sağlıklı olur unutma balım.
Ben sürekli süt yoğurt tükettim ve protein ağırlıklı beslendim.

sabah gittim doktora canım keseyi gördü ama içinde bebiş varmı bilmiyoruz..ben kalp atısı alana kadar umutlanmak istemiyorum cok üzülmemek için..5. inci haftanın içindeyim ben..doktor şimdilik sorun yok dedi bi kaç hafta sonra tekrar bakıcakmış..senin ne kadarlık oldu şimdi suaycım bide muayeneyi üsttenmi yaptı

Kuzucum kese görmüşsün şahane fısıtığım.Benim doktorum da bizi korkutmuştu kalp atışı almadan emin olamayız diye.
Ama kesen düzgünse sorun olması çok çok düşük.Hem senin kan değerlerin çok iyi.Kan testini tekrarlayabilirsin 1 gün arar ile en az %60na ulaşması gerek ilk değerin.
Sen içini rahat tut pıpıtları da duyucaksın hayatımm

Back