• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

Günaydınn kuzucummm :):38::38:
Nasılsın nasıl gidiyor hamişlik , yiğenim nasıl yarın büyük gün büyük buluşma yupii
:52::52::52: Güzel haberlerini bekliyorum canımıniçi.

Biz iyiyiz kuzucum herşey yolunda.:54:

evet kuzucum yarın büyük gün ayyy kasıklarım bazen acaip ağrıyor bır sağ bır sol hissediyorum içerde birseyler oluyor :16::9:
inş. kalp atışını duyarız teyzesi :38:güzel gidiyor bol bol su içiyoruz evde dinlenıyoruz ayaklarımızı koltuğun tepesine kaldıyorum 1 saat tv izliyorum :9:

günaydın kızlar iki ay klomen denemsinden sonra 1 ay ara verdim ve sanırım hamileyim..ama kalp atıısı almadan hamileyim diyemiyorum çünkü öncekinde bebişim büyümemişti....umarım bu sefer bi aksilik cıkmaz dua edin bana doktora gitcem yarın inşallah

canım benım tebrık ederim sağlıkla kucağına al kan testın kaç cıktı :16:

Günaydınn kuzucummm :):38::38:
Nasılsın nasıl gidiyor hamişlik , yiğenim nasıl yarın büyük gün büyük buluşma yupii
:52::52::52: Güzel haberlerini bekliyorum canımıniçi.

Biz iyiyiz kuzucum herşey yolunda.:54:

evet kuzucum yarın büyük gün ayyy kasıklarım bazen acaip ağrıyor bır sağ bır sol hissediyorum içerde birseyler oluyor :16::9:
inş. kalp atışını duyarız teyzesi :38:güzel gidiyor bol bol su içiyoruz evde dinlenıyoruz ayaklarımızı koltuğun tepesine kaldıyorum 1 saat tv izliyorum :9:

günaydın kızlar iki ay klomen denemsinden sonra 1 ay ara verdim ve sanırım hamileyim..ama kalp atıısı almadan hamileyim diyemiyorum çünkü öncekinde bebişim büyümemişti....umarım bu sefer bi aksilik cıkmaz dua edin bana doktora gitcem yarın inşallah

canım sağol bi kaç gün bekliyimde kese gözüksün diyorum bide umarım kalp atışı alırıım...

Alırsın kuzucumm sen hiç merak etme :) Sağlıklı haberlerle gelirsin inşallah.Aman dikkat et kendine:nazar:

Oyy yerim senin miniğini ohh dinlen güzel güzel.
Yarın kaçta gidiyorsun enişte nasıl bu arada :)

Alırsın kuzucumm sen hiç merak etme :) Sağlıklı haberlerle gelirsin inşallah.Aman dikkat et kendine:nazar:

Oyy yerim senin miniğini ohh dinlen güzel güzel.
Yarın kaçta gidiyorsun enişte nasıl bu arada :)

akşam 16:45 orda olacağım 17:00 içeri alırlar sanırım :18: eşimde biraz rahatsız kuzcum geçen sene dizinden ameliyat olmuştu çapraz bağ kopmasından şimdide süreklı ağrı yapıyor bugün işten izin aldı hastaneye gitti sanırım fizik verecekler bakalım yarın görüşürüz senı cok sevıyorum :38::38: tatlım ıyı akşamlar emi ye slm :3:

kızlarrrr bana yardım edınnnnnn:( bu ay ılk kes ovulasyon testı ıle denemelerımız oldu. bende 10 gundur sureklı bır kasık agrısı 3 5 gundur de mıgde bulantısı var. cuma gunu ovulasyon testı yaptım ıkıncı cızgı azıcık cıktı. pazar gunu tekrar yaptım ıkıncı cızgı daha belırgındı. bazı forumlarda da ovu testlerının hamılelıgı daha once gosterdıgını okumustum ama emın degıldım cok umıtlenmek ıstemedım. elde degıl ama bu:( neyse dun dayanamadım gebelık testı yaptım tabıkı negatıf:( yıkıldımmm derkennnnnnn... dün aksama dogru ısteyım 5 suları. vc ye gıttım pecetede kan gordum daha da uzuldum . adet oldum dedım. neyse sonraa bugun bu saat oldu tık yok. kanama fılan gelmedı sılıyorum sılıyorum yok arkadas. dun oyle bıraz oldu ve bıttı:( ne bu sımdı yaa yerlesme kanaması dıye bır sey warmıs o olabılır mı;? hamıle olabılır mıyım:) aglamak ıstıyorummmmmmm bu belırsızlık benı oldurcekkkkk

bak benimde adetin 22 ci günü falan kanamam oldu erkenden kendini gösterdi dedim kırmızılar..sonra kesildi bidada gelmedi adet günümüde geçti sonra test yaptım hamişmişim meğer:52::52:

sağol canım 1200 cıktı en son işte doktordan randevu alcam bi kaç güne gidicem artık.kese 1000 in üzerinde gözüküyormus bende bekledim o yüzden...sen ne yaptın bebiş nasıl kese gözüktü dimi:49::49:

Ayencim parcalar tamamen dusmedi
Adetle atilmasini bekliycem 3-4 haftaya adet olursun dedi
Dr hanim ara ara kanama oluyor eger adet olmassan yinede gel dedi
Korun dedi adete kadar
Bu arada folik aside devam
Bide omega 3 aliyorum pekmez ceviz iyi beslenmeye gayret ediyorum
Sen ne ysptin gulumql

tecrübeli arkadaşlar yorumlayabilir mi? henüz pozitif değil sanırım .. :44::44:

Eklentiler

• $Fotoğraf0398.jpg
    $Fotoğraf0398.jpg
    45,3 KB · Görüntüleme: 31
kızlarr tecrübeli arkadaşlar belki yorum yapabilirrr 11-12 gunlerde en koyu cızgıyı gordum calısmalar devam ettı fakat 22 gun hala çizgi görüyorum ben bat 15ekım peki bu cızgılerın anlamı ne sızce??

kızlarr tecrübeli arkadaşlar belki yorum yapabilirrr 11-12 gunlerde en koyu cızgıyı gordum calısmalar devam ettı fakat 22 gun hala çizgi görüyorum ben bat 15ekım peki bu cızgılerın anlamı ne sızce??

22 gun bugun gunduz yptıgım test bu...normalde yumurtlamadn sonra kayboluyor cıgıler dıye bılıyorum batım 15 ekım

22 gun bugun gunduz yptıgım test bu...normalde yumurtlamadn sonra kayboluyor cıgıler dıye bılıyorum batım 15 ekım

bildiğim kadarıyla cevaplayayım .insan vücudunda lh hormonu her zaman varmış sadece yumurtlama dönmelerinde yükselişe geçiyormuş.. dolayısıyla ikinci çizgiyi görmen normal fakat şöyle bir durum var tekrar yumurtlamışda olabilirsin ancak resimdeki çizgi c çizgisi kadar koyu değil devam et istersen testlere belki ikinci bir yumurtlama söz konusu olabilir..

bildiğim kadarıyla cevaplayayım .insan vücudunda lh hormonu her zaman varmış sadece yumurtlama dönmelerinde yükselişe geçiyormuş.. dolayısıyla ikinci çizgiyi görmen normal fakat şöyle bir durum var tekrar yumurtlamışda olabilirsin ancak resimdeki çizgi c çizgisi kadar koyu değil devam et istersen testlere belki ikinci bir yumurtlama söz konusu olabilir..

cnm 7.gunden berı yapıyorum hıc kaybolmadı bu çizgi bende 11-12 gunlerde en koyuydu sonra bu sekılde kaldıı ayın 6sı en sın degerlendırmeyı yaptık..sımdı kafam karısık bazı kısılerde hemen kayboluyor sılık bıle gorunmuyor bende hep bu sekıldee kaldı cızgı sımdıde 5gun kaldıgı ıcın bata korkuyorum tutunduysa zarar verırmıyım dıye:S napcagımı şaşırdımmm,bıyerlerdede okudum hamıleyknde bazn bole cızgı gorunuyormus umut oldu ama ümitlenmek ıztemıyorumda cunku bugunde gebelık yaptım bısey yoktu...

cnm 7.gunden berı yapıyorum hıc kaybolmadı bu çizgi bende 11-12 gunlerde en koyuydu sonra bu sekılde kaldıı ayın 6sı en sın degerlendırmeyı yaptık..sımdı kafam karısık bazı kısılerde hemen kayboluyor sılık bıle gorunmuyor bende hep bu sekıldee kaldı cızgı sımdıde 5gun kaldıgı ıcın bata korkuyorum tutunduysa zarar verırmıyım dıye:S napcagımı şaşırdımmm,bıyerlerdede okudum hamıleyknde bazn bole cızgı gorunuyormus umut oldu ama ümitlenmek ıztemıyorumda cunku bugunde gebelık yaptım bısey yoktu...

evet doğru lh testleri gebeliği gösteriyor diyenler var ama en net kandan öğrenıyorsun bence..bazılarında çizginin kaybolması yumurtlamanın olmadığını gösterıyor olabilir.. sen sanırım ikinci çizginin varlığını kafana takıyorsun ama bu normal lh hormonu hep var çünkü vücudumuzda .. hatta forumdan bir arkadaşın eşi merak edip testi denemiş onda bile çıkmış:1::1::1: sen gönlünü ferah tut bir sorun yok bence..

Back