- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #5.181
Günaydınn kuzucummm :)
Nasılsın nasıl gidiyor hamişlik , yiğenim nasıl yarın büyük gün büyük buluşma yupii
Güzel haberlerini bekliyorum canımıniçi.
Biz iyiyiz kuzucum herşey yolunda.
günaydın kızlar iki ay klomen denemsinden sonra 1 ay ara verdim ve sanırım hamileyim..ama kalp atıısı almadan hamileyim diyemiyorum çünkü öncekinde bebişim büyümemişti....umarım bu sefer bi aksilik cıkmaz dua edin bana doktora gitcem yarın inşallah
Günaydınn kuzucummm :)
Nasılsın nasıl gidiyor hamişlik , yiğenim nasıl yarın büyük gün büyük buluşma yupii
Güzel haberlerini bekliyorum canımıniçi.
Biz iyiyiz kuzucum herşey yolunda.
günaydın kızlar iki ay klomen denemsinden sonra 1 ay ara verdim ve sanırım hamileyim..ama kalp atıısı almadan hamileyim diyemiyorum çünkü öncekinde bebişim büyümemişti....umarım bu sefer bi aksilik cıkmaz dua edin bana doktora gitcem yarın inşallah
canım sağol bi kaç gün bekliyimde kese gözüksün diyorum bide umarım kalp atışı alırıım...
evet kuzucum yarın büyük gün ayyy kasıklarım bazen acaip ağrıyor bır sağ bır sol hissediyorum içerde birseyler oluyor
inş. kalp atışını duyarız teyzesigüzel gidiyor bol bol su içiyoruz evde dinlenıyoruz ayaklarımızı koltuğun tepesine kaldıyorum 1 saat tv izliyorum
canım benım tebrık ederim sağlıkla kucağına al kan testın kaç cıktı
Alırsın kuzucumm sen hiç merak etme :) Sağlıklı haberlerle gelirsin inşallah.Aman dikkat et kendine
Oyy yerim senin miniğini ohh dinlen güzel güzel.
Yarın kaçta gidiyorsun enişte nasıl bu arada :)
kızlarrrr bana yardım edınnnnnnbu ay ılk kes ovulasyon testı ıle denemelerımız oldu. bende 10 gundur sureklı bır kasık agrısı 3 5 gundur de mıgde bulantısı var. cuma gunu ovulasyon testı yaptım ıkıncı cızgı azıcık cıktı. pazar gunu tekrar yaptım ıkıncı cızgı daha belırgındı. bazı forumlarda da ovu testlerının hamılelıgı daha once gosterdıgını okumustum ama emın degıldım cok umıtlenmek ıstemedım. elde degıl ama bu neyse dun dayanamadım gebelık testı yaptım tabıkı negatıf yıkıldımmm derkennnnnnn... dün aksama dogru ısteyım 5 suları. vc ye gıttım pecetede kan gordum daha da uzuldum . adet oldum dedım. neyse sonraa bugun bu saat oldu tık yok. kanama fılan gelmedı sılıyorum sılıyorum yok arkadas. dun oyle bıraz oldu ve bıttı ne bu sımdı yaa yerlesme kanaması dıye bır sey warmıs o olabılır mı;? hamıle olabılır mıyım:) aglamak ıstıyorummmmmmm bu belırsızlık benı oldurcekkkkk
evet kuzucum yarın büyük gün ayyy kasıklarım bazen acaip ağrıyor bır sağ bır sol hissediyorum içerde birseyler oluyor
inş. kalp atışını duyarız teyzesigüzel gidiyor bol bol su içiyoruz evde dinlenıyoruz ayaklarımızı koltuğun tepesine kaldıyorum 1 saat tv izliyorum
canım benım tebrık ederim sağlıkla kucağına al kan testın kaç cıktı
tecrübeli arkadaşlar yorumlayabilir mi? henüz pozitif değil sanırım .. :44::44:
Testin hcg ise bu sonuç kesinlikle positif :)
Hayırlı olsun.
hayır lh ovi testi.. İnsan psikolojisi çok manyak bişey bir an hamile olduğumu düşündüm az daha inanıyordum
kızlarr tecrübeli arkadaşlar belki yorum yapabilirrr 11-12 gunlerde en koyu cızgıyı gordum calısmalar devam ettı fakat 22 gun hala çizgi görüyorum ben bat 15ekım peki bu cızgılerın anlamı ne sızce??
22 gun bugun gunduz yptıgım test bu...normalde yumurtlamadn sonra kayboluyor cıgıler dıye bılıyorum batım 15 ekım
inşallah hcg testinde de pembe çizgiyi görürsün
22 gun bugun gunduz yptıgım test bu...normalde yumurtlamadn sonra kayboluyor cıgıler dıye bılıyorum batım 15 ekım
bildiğim kadarıyla cevaplayayım .insan vücudunda lh hormonu her zaman varmış sadece yumurtlama dönmelerinde yükselişe geçiyormuş.. dolayısıyla ikinci çizgiyi görmen normal fakat şöyle bir durum var tekrar yumurtlamışda olabilirsin ancak resimdeki çizgi c çizgisi kadar koyu değil devam et istersen testlere belki ikinci bir yumurtlama söz konusu olabilir..
cnm 7.gunden berı yapıyorum hıc kaybolmadı bu çizgi bende 11-12 gunlerde en koyuydu sonra bu sekılde kaldıı ayın 6sı en sın degerlendırmeyı yaptık..sımdı kafam karısık bazı kısılerde hemen kayboluyor sılık bıle gorunmuyor bende hep bu sekıldee kaldı cızgı sımdıde 5gun kaldıgı ıcın bata korkuyorum tutunduysa zarar verırmıyım dıye:S napcagımı şaşırdımmm,bıyerlerdede okudum hamıleyknde bazn bole cızgı gorunuyormus umut oldu ama ümitlenmek ıztemıyorumda cunku bugunde gebelık yaptım bısey yoktu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?