- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #5.161
Kızlarr günaydınn,
Suayımm balım nerelerdesin ve nasılsınn
Suayımm balım nerelerdesin ve nasılsınn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cnm ben çift çizgiyi görmeden anlıyorum yumurtladığımı (yapışkan akıntı geliyor )sonra gördüm çift çizgiyi bugün daha silikti ama, ben pazar ve salı günlerini değerlendircem tabi gün hesaplasanda olmayınca olmuyor.
Kararsızlık çok kötü bir şey, bunu bir kez daha anladım.
Ovulasyon testimde ikinci çizgi ilk çizgi kadar koyu çıktı ve ben gebe kalsam mı kalmasam mı diye düşünüyorum. Düşünme sebebim yaklaşık 40 gün önce düşük yapmış olmam.
Allah'ım sen benim hayırlı karar vermeme yardım et, hayırlı olanı gönlüme ver.
Cnm gecmis oldun guzelim bnm gitsinler gelmesin birdaha kac ay korunma suren var cnm adeti 4 gizle bekliyomSlm kızlar
Ben dün beklenen operasyonu oldum :)
Bu doktorlar enteresan insanlar :) muayene sırasında başka teşhis ,operasyon sırasında başka teşhis :)
3 farklı doktor muayene sonrasında aynı şeyî söyledi.
Neyse ki sanıldın aksine çok ufak birşeymiş.
Şimdi iyiyim kızlar ,kısa bir korunma süresinden sonra çalışmalara başlayacağım.
Ben de durumlar bu şekilde.
Gurbetguzeli hayırlı haberlerini alacağız hiç üzülme.
mrb kızlr benim bir sorum olack kullanan arkadaslara bugün ovalasyon testinde ilk cizgi ikincidn daha koyuydu şimdi ben yumurtamıs mı oluyormm peki yumurta ne zaman catlıck ben catladıgını neredn bilecm
benim agrı eşigim yüksekmiş doktor öyle söyledi pek kasıklarımda sancı olmaz bide akıntım normaldede cok olur bir türlü anlamam yumurtlamamı normal akıntımı diye ama gecen ay her ikisinide cok belirgn yaşadm sag kasıgımda sancı vardı acaba üşüttüm mü dedim sonra ben pecete kullanıyorm akıntıdan dolayo sürekli bir ıslaklık hisettim temzdi berraktı dediigin gibi yumurta akı gibiydi ne yazıkki eşim yanımmda yoktu hemen test yaptım cizgi kopkoyu cıkmıstı bir gün sonrada cizgi tamamen silinmşti ilk defa bukadar belirgn anladıgım yumurtlama olayını göz göre göre kacırdm ziyan oldu yumurtalarım bu ay peek bişey yok cizgiler var testte gece uyandgımda sol tarafımda cok sancı vardı tam kasıkta degildi ama üşütmüş olabilirm diyorm eger bugün cizgi silinrse dünkü sancının yumurtlama sancısı oldugunu düşünecm bakalım dedigin gibi testi tuturmk bisey ifade etmiyo önemli olan bebegi tutturmk insallah tutar cifte bayram yaşarz bide pazar ve salı günlerini degerlendirecm demişsin ben anlamadım neden ben cizgileri gördügüm 2günü arka arkaya degerlendrdm bunlar yeterli degilmi silik cıktıgı günleride mi degerlendirecz
ya kızlar hep soru sordm yine soracam ovalasyn testindeki kagıttada yazaıyo ama yasayn birine sormak daha iyi bugün 3.gün ovalasyn testinde cizgiler aynı koyulukta peki yumurtladıysam gec kalmadımı catlamak için catladıgını nasıl anlıcm ne akıntı var ne sancı bugünüde mi degerendirecm catlayınca cizgi yok olack dimi
Cnm gecmis oldun guzelim bnm gitsinler gelmesin birdaha kac ay korunma suren var cnm adeti 4 gizle bekliyom
Gecen sene kaybettigim bebek 8 aylik olacakti
Bu kaybetzigim 10 haftalik mayis topigine girdim icim burkuldu yaa baslarda uzulmedim ama zaman gecince icim acinaya basladi
Ust uste arkadaslarimin ganileyim haberlerini aliyorum
Allahim yuzumuzu guldur cocugum oldugu halde bu kadar cok istemek ne bileyim buda bnm imtihanim iste
Allahim selamete cikar guzel Allahim ferahlik ver icine gonlume
Muhammed ummedi ile beraber sevdigin habibin hurmetine yuzumuzu guldur
Cnm cift cizgide koyu olaxak yumurtlanayi gostermesi icin
günaydın kızlar nasılsınız biz iyiyiz çok şükür yarın dr. gidiyoruz:18:
bebişi inş. görürüz dün topiğe giremedim işler cok yogundu ama aklım hep sizdeydı ne var ne yok bakalım güzel haberler varmı karabıber canım benım hemen iyileş oldumu rabbı şifa versın arkasından bebek
belfücüm meleğim bıtanem nasılsın prensesım nasıl annesı ıyı bak yığenıme
annesı bol bol ye iç tombişim benım
kızlarrrr bana yardım edınnnnnn bu ay ılk kes ovulasyon testı ıle denemelerımız oldu. bende 10 gundur sureklı bır kasık agrısı 3 5 gundur de mıgde bulantısı var. cuma gunu ovulasyon testı yaptım ıkıncı cızgı azıcık cıktı. pazar gunu tekrar yaptım ıkıncı cızgı daha belırgındı. bazı forumlarda da ovu testlerının hamılelıgı daha once gosterdıgını okumustum ama emın degıldım cok umıtlenmek ıstemedım. elde degıl ama bu neyse dun dayanamadım gebelık testı yaptım tabıkı negatıf yıkıldımmm derkennnnnnn... dün aksama dogru ısteyım 5 suları. vc ye gıttım pecetede kan gordum daha da uzuldum . adet oldum dedım. neyse sonraa bugun bu saat oldu tık yok. kanama fılan gelmedı sılıyorum sılıyorum yok arkadas. dun oyle bıraz oldu ve bıttı ne bu sımdı yaa yerlesme kanaması dıye bır sey warmıs o olabılır mı;? hamıle olabılır mıyım:) aglamak ıstıyorummmmmmm bu belırsızlık benı oldurcekkkkk
bende hep 2 gün görüyordum çift çizgiyi bu ay 1 gün oldu diğer gün biraz silikleşmişti.
Cnm metametlisin ne guzel Allahim dermansiz dert vermesin bu sefer olacak insAllahSlm kızlar
Ben dün beklenen operasyonu oldum :)
Bu doktorlar enteresan insanlar :) muayene sırasında başka teşhis ,operasyon sırasında başka teşhis :)
3 farklı doktor muayene sonrasında aynı şeyî söyledi.
Neyse ki sanıldın aksine çok ufak birşeymiş.
Şimdi iyiyim kızlar ,kısa bir korunma süresinden sonra çalışmalara başlayacağım.
Ben de durumlar bu şekilde.
Gurbetguzeli hayırlı haberlerini alacağız hiç üzülme.
mrb kızlr benim bir sorum olack kullanan arkadaslara bugün ovalasyon testinde ilk cizgi ikincidn daha koyuydu şimdi ben yumurtamıs mı oluyormm peki yumurta ne zaman catlıck ben catladıgını neredn bilecm
Biraz bekle adet gunumde negatif cikti 3 gun sonra pozitif girdum ustelik sen gibi azicik kansma olmustukızlarrrr bana yardım edınnnnnn bu ay ılk kes ovulasyon testı ıle denemelerımız oldu. bende 10 gundur sureklı bır kasık agrısı 3 5 gundur de mıgde bulantısı var. cuma gunu ovulasyon testı yaptım ıkıncı cızgı azıcık cıktı. pazar gunu tekrar yaptım ıkıncı cızgı daha belırgındı. bazı forumlarda da ovu testlerının hamılelıgı daha once gosterdıgını okumustum ama emın degıldım cok umıtlenmek ıstemedım. elde degıl ama bu neyse dun dayanamadım gebelık testı yaptım tabıkı negatıf yıkıldımmm derkennnnnnn... dün aksama dogru ısteyım 5 suları. vc ye gıttım pecetede kan gordum daha da uzuldum . adet oldum dedım. neyse sonraa bugun bu saat oldu tık yok. kanama fılan gelmedı sılıyorum sılıyorum yok arkadas. dun oyle bıraz oldu ve bıttı ne bu sımdı yaa yerlesme kanaması dıye bır sey warmıs o olabılır mı;? hamıle olabılır mıyım:) aglamak ıstıyorummmmmmm bu belırsızlık benı oldurcekkkkk
Cnm gozunaydin Allahim hayirli haberle donmeni nasip etsingünaydın kızlar iki ay klomen denemsinden sonra 1 ay ara verdim ve sanırım hamileyim..ama kalp atıısı almadan hamileyim diyemiyorum çünkü öncekinde bebişim büyümemişti....umarım bu sefer bi aksilik cıkmaz dua edin bana doktora gitcem yarın inşallah
Cnm metametlisin ne guzel Allahim dermansiz dert vermesin bu sefer olacak insAllah
Biraz bekle adet gunumde negatif cikti 3 gun sonra pozitif girdum ustelik sen gibi azicik kansma olmustu
Hamile dim fakat 8. Hafta kaybettim umudsuzluk bize yakismaz
Beklemekten baska care yok
Cnm gozunaydin Allahim hayirli haberle donmeni nasip etsin
günaydın kızlar....
günaydın kızlar iki ay klomen denemsinden sonra 1 ay ara verdim ve sanırım hamileyim..ama kalp atıısı almadan hamileyim diyemiyorum çünkü öncekinde bebişim büyümemişti....umarım bu sefer bi aksilik cıkmaz dua edin bana doktora gitcem yarın inşallah
kızlarrrr bana yardım edınnnnnn bu ay ılk kes ovulasyon testı ıle denemelerımız oldu. bende 10 gundur sureklı bır kasık agrısı 3 5 gundur de mıgde bulantısı var. cuma gunu ovulasyon testı yaptım ıkıncı cızgı azıcık cıktı. pazar gunu tekrar yaptım ıkıncı cızgı daha belırgındı. bazı forumlarda da ovu testlerının hamılelıgı daha once gosterdıgını okumustum ama emın degıldım cok umıtlenmek ıstemedım. elde degıl ama bu neyse dun dayanamadım gebelık testı yaptım tabıkı negatıf yıkıldımmm derkennnnnnn... dün aksama dogru ısteyım 5 suları. vc ye gıttım pecetede kan gordum daha da uzuldum . adet oldum dedım. neyse sonraa bugun bu saat oldu tık yok. kanama fılan gelmedı sılıyorum sılıyorum yok arkadas. dun oyle bıraz oldu ve bıttı ne bu sımdı yaa yerlesme kanaması dıye bır sey warmıs o olabılır mı;? hamıle olabılır mıyım:) aglamak ıstıyorummmmmmm bu belırsızlık benı oldurcekkkkk
Günaydınnn canım
Hayatımm canım tebriklerr
Doktora ne zaman gideceksin peki.Güzel haberler ver bize kuzumm.Sağlıkla büyüsün meleğin
Kan testi yaptırabilirsin.Lekelenme sonrası hamilelik varsa görünür çünkü.