ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

benim agrı eşigim yüksekmiş doktor öyle söyledi pek kasıklarımda sancı olmaz bide akıntım normaldede cok olur bir türlü anlamam yumurtlamamı normal akıntımı diye ama gecen ay her ikisinide cok belirgn yaşadm sag kasıgımda sancı vardı acaba üşüttüm mü dedim sonra ben pecete kullanıyorm akıntıdan dolayo sürekli bir ıslaklık hisettim temzdi berraktı dediigin gibi yumurta akı gibiydi ne yazıkki eşim yanımmda yoktu hemen test yaptım cizgi kopkoyu cıkmıstı bir gün sonrada cizgi tamamen silinmşti ilk defa bukadar belirgn anladıgım yumurtlama olayını göz göre göre kacırdm ziyan oldu yumurtalarım bu ay peek bişey yok cizgiler var testte gece uyandgımda sol tarafımda cok sancı vardı tam kasıkta degildi ama üşütmüş olabilirm diyorm eger bugün cizgi silinrse dünkü sancının yumurtlama sancısı oldugunu düşünecm bakalım dedigin gibi testi tuturmk bisey ifade etmiyo önemli olan bebegi tutturmk insallah tutar cifte bayram yaşarz bide pazar ve salı günlerini degerlendirecm demişsin ben anlamadım neden ben cizgileri gördügüm 2günü arka arkaya degerlendrdm bunlar yeterli degilmi silik cıktıgı günleride mi degerlendirecz

Son düzenleme:
ya kızlar hep soru sordm yine soracam ovalasyn testindeki kagıttada yazaıyo ama yasayn birine sormak daha iyi bugün 3.gün ovalasyn testinde cizgiler aynı koyulukta peki yumurtladıysam gec kalmadımı catlamak için catladıgını nasıl anlıcm ne akıntı var ne sancı bugünüde mi degerendirecm catlayınca cizgi yok olack dimi

benim durumum da seninkine benzer canım...
6haftalıkken düşük yaptım ama benim 3 ay oldu(bu ay çift çizgiyi görünce bi gün denedik 2.güne fırsat bulamadık olmadı galliba

Cnm gecmis oldun guzelim bnm gitsinler gelmesin birdaha kac ay korunma suren var cnm adeti 4 gizle bekliyom
Gecen sene kaybettigim bebek 8 aylik olacakti
Bu kaybetzigim 10 haftalik mayis topigine girdim icim burkuldu yaa baslarda uzulmedim ama zaman gecince icim acinaya basladi
Ust uste arkadaslarimin ganileyim haberlerini aliyorum
Allahim yuzumuzu guldur cocugum oldugu halde bu kadar cok istemek ne bileyim buda bnm imtihanim iste
Allahim selamete cikar guzel Allahim ferahlik ver icine gonlume
Muhammed ummedi ile beraber sevdigin habibin hurmetine yuzumuzu guldur

mrb kızlr benim bir sorum olack kullanan arkadaslara bugün ovalasyon testinde ilk cizgi ikincidn daha koyuydu şimdi ben yumurtamıs mı oluyormm peki yumurta ne zaman catlıck ben catladıgını neredn bilecm

Cnm cift cizgide koyu olaxak yumurtlanayi gostermesi icin

gurbetguzeli canım sagol cvbn için ama bgün 3.gün hep koyuydu cizgi yumurta daha catlamadı galiba cünkü ne akıntı var ne kasıkta agrı ne zaman catlar acaba normal miki 3gün koyu olması 3günün hepsinimi degerlendrmem lazım kfam cok karısık

cnm çift çizgiyi gördükten sonra 24-36 saat deniyorya ondan öyle dedim cnm sıkı tutayım dedim kaçmasın bu sefer bu bayramda bize güler inşallah...

bende hep 2 gün görüyordum çift çizgiyi bu ay 1 gün oldu diğer gün biraz silikleşmişti.

Sagol canım benim.
Doğru diyorsun bu da bizim imtihanımız.
Soğuk kanlı,metanetliyimdir.herseyin Allah (c.c) tan geldiğine inanırım.
Ameliyat sırasında,hazırlık ,bekleme vs. Gayet sakindim bunu bildiğim için doktor,hemşire,anestezi uzmanı herkes hayret etti sakinliğime.daha önce hiç ameliyat,operasyon geçirdin mi dediler sakinliğimi ona bağlayıp hayır dedim.maşallah dediler hep sağ olsunlar.öyle değil mi ,kendimi üzsem de sakin olsam da herşey kaderimde ne yazıldıysa o şekîlde gelişmeyecek mi?
Çok öncesinde hazırladım kendimi,telkin ettim ve başardım :) çok şükür.
Anestezi almak güzelmiş bu arada .arada tekrarlamak gerek kafam gayet hoştu :) odaya gelip ayıldıktan sonra anlattığım şeyleri tekrar tekrar anlatmışım
Dediğim gibi ama ufak bir operasyondu,doktoru dediğine göre tahmininden daha erken bitti 30 dk sürmüş.
Allah herkese böyle kolay operasyonlar nasip etsin.
Canım 15 gün gibi kısa bir korunma sürem var.yarısı adet dönemi zaten.
İnşallah Rabbim Muhammet ümmetiyle yüzümüzü kısa zamanda güldürür.hayırlı ve sağlıkla gelir bebeklerimiz inşallah.

günaydın kızlar nasılsınız biz iyiyiz çok şükür yarın dr. gidiyoruz:18:
bebişi inş. görürüz dün topiğe giremedim işler cok yogundu ama aklım hep sizdeydı ne var ne yok bakalım güzel haberler varmı karabıber canım benım hemen iyileş oldumu rabbı şifa versın arkasından bebek
belfücüm meleğim bıtanem nasılsın prensesım nasıl annesı ıyı bak yığenıme

annesı bol bol ye iç tombişim benım

Günaydınn kuzucummm :)
Nasılsın nasıl gidiyor hamişlik , yiğenim nasıl yarın büyük gün büyük buluşma yupii
Güzel haberlerini bekliyorum canımıniçi.

Biz iyiyiz kuzucum herşey yolunda.

kızlarrrr bana yardım edınnnnnn bu ay ılk kes ovulasyon testı ıle denemelerımız oldu. bende 10 gundur sureklı bır kasık agrısı 3 5 gundur de mıgde bulantısı var. cuma gunu ovulasyon testı yaptım ıkıncı cızgı azıcık cıktı. pazar gunu tekrar yaptım ıkıncı cızgı daha belırgındı. bazı forumlarda da ovu testlerının hamılelıgı daha once gosterdıgını okumustum ama emın degıldım cok umıtlenmek ıstemedım. elde degıl ama bu neyse dun dayanamadım gebelık testı yaptım tabıkı negatıf yıkıldımmm derkennnnnnn... dün aksama dogru ısteyım 5 suları. vc ye gıttım pecetede kan gordum daha da uzuldum . adet oldum dedım. neyse sonraa bugun bu saat oldu tık yok. kanama fılan gelmedı sılıyorum sılıyorum yok arkadas. dun oyle bıraz oldu ve bıttı ne bu sımdı yaa yerlesme kanaması dıye bır sey warmıs o olabılır mı;? hamıle olabılır mıyım:) aglamak ıstıyorummmmmmm bu belırsızlık benı oldurcekkkkk

günaydın kızlar iki ay klomen denemsinden sonra 1 ay ara verdim ve sanırım hamileyim..ama kalp atıısı almadan hamileyim diyemiyorum çünkü öncekinde bebişim büyümemişti....umarım bu sefer bi aksilik cıkmaz dua edin bana doktora gitcem yarın inşallah

Yerleşme kanı olabilir. Çünkü hamile kaldığımda benim de adetime yakın kan gelmişti, gerisi yoktu. Belirsizlikten kurtulmak için en iyisi kan testi yaptırın. Bazen idrarla yapılan testler tam göstermiyor.

Son düzenleme:
bende hep 2 gün görüyordum çift çizgiyi bu ay 1 gün oldu diğer gün biraz silikleşmişti.

test ilginc gercektn 3gün koyu göstermesi normal galiba ama 3gündn sonra anormal olabilir buugün ne göstereck bakalım insaallah silinmaye baslarda rahatlarm gerci yumurtanın caatladıgını sanmııyorm cünkü hhiçbir grı akıntı olmdı gerci iki hamileligimde böyle seyleri hiç bilmedn hamile kaldm şimd herseyi bilmekte sıkıntı gercktn hayrlısıylahamile kalıp cifte bayram yaşamayı nasip etsn yaradn

Cnm metametlisin ne guzel Allahim dermansiz dert vermesin bu sefer olacak insAllah
mrb kızlr benim bir sorum olack kullanan arkadaslara bugün ovalasyon testinde ilk cizgi ikincidn daha koyuydu şimdi ben yumurtamıs mı oluyormm peki yumurta ne zaman catlıck ben catladıgını neredn bilecm

Biraz bekle adet gunumde negatif cikti 3 gun sonra pozitif girdum ustelik sen gibi azicik kansma olmustu
Hamile dim fakat 8. Hafta kaybettim umudsuzluk bize yakismaz
Beklemekten baska care yok
Cnm gozunaydin Allahim hayirli haberle donmeni nasip etsin

cnmm nasılsnnn ?? son durumunn neee??

günaydın kızlar....

Günaydınnn canım

Hayatımm canım tebriklerr
Doktora ne zaman gideceksin peki.Güzel haberler ver bize kuzumm.Sağlıkla büyüsün meleğin

Kan testi yaptırabilirsin.Lekelenme sonrası hamilelik varsa görünür çünkü.

canım sağol bi kaç gün bekliyimde kese gözüksün diyorum bide umarım kalp atışı alırıım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…