• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

selam kızlar bende ovulasyon kullanıyorum yumurtlama günümde adet oldum ve 7. günü ovulasyon testim kopkoyu çıktı sanırım erken yumurtladım şimdi ben ovulasyon olduktan 14 gün sonra mı adet olıcam yoksa normal günümde mi onu anlayamadım yardım edermisiniz yumurtlamadan 14 gün sonra mı bat tarihi oluyo

canım adet olduğun günden başlıyorsun saymaya 14 gün oluyor ama kımısı 14 15 16 17 18 kadar olabılıyor o yüzden bu günler önemli adetını normalde nasıl oluyorsan öyle oluyorsun hamıle kalmazsan sen en güzeli akıntılarını takıp et ve en yoğun olduğu zamanlar iişkide bulun

Kuzum durum herkeste değişiyor biliyorsun.
Ben 6-7.haftalarda aldım kalp atışını.Ama daha geçte duyulabiliyor.

Bakarsın miniğin sürpriz bile yapabilir :)

valla meleğim sağlıklı olsunda geç duysamda olur önemlı olan o benım için bayramın 2 günüde 8 haftamız doluyor ay ne çabuk ya :16:

canım adet olduğun günden başlıyorsun saymaya 14 gün oluyor ama kımısı 14 15 16 17 18 kadar olabılıyor o yüzden bu günler önemli adetını normalde nasıl oluyorsan öyle oluyorsun hamıle kalmazsan sen en güzeli akıntılarını takıp et ve en yoğun olduğu zamanlar iişkide bulun
canım ben normalde 16. gün de yumurtlarım ama bu ay 17. gününmde adet oldum doktorum stresten dedi normal döngün olur bu ay yine 16. gün yumurtlarsın dedi ama ben 7. gün yumurtladım o akıntı da geldi testimde koyuydu tabi değerlendirdim o günleri benim anlamadıgım şimdi batımı ovulasyona göre mi hesaplamalıyım yani ovulasyon olunca 14 gün sonra mı adet olunuyo

canım ben normalde 16. gün de yumurtlarım ama bu ay 17. gününmde adet oldum doktorum stresten dedi normal döngün olur bu ay yine 16. gün yumurtlarsın dedi ama ben 7. gün yumurtladım o akıntı da geldi testimde koyuydu tabi değerlendirdim o günleri benim anlamadıgım şimdi batımı ovulasyona göre mi hesaplamalıyım yani ovulasyon olunca 14 gün sonra mı adet olunuyo

şimdi canım onu ben bu sekılde hesaplayamam en güzeli ne bılıyormusun mesela şimdi adet oldun ya erken eğer testler çift çizigiyi yakaladıysan koyu ilşki ıyı olmuş şimdi 7 gün ilişki olmuş gün aşırı çalış 18 kadar ne zaman adet olursun bılemıyorum adet döngünüü sen hesaplasan bulursun döngün nasılsa daha önce mesela 28 bır oluyoran 28 gün sonra adet olursun

şimdi canım onu ben bu sekılde hesaplayamam en güzeli ne bılıyormusun mesela şimdi adet oldun ya erken eğer testler çift çizigiyi yakaladıysan koyu ilşki ıyı olmuş şimdi 7 gün ilişki olmuş gün aşırı çalış 18 kadar ne zaman adet olursun bılemıyorum adet döngünüü sen hesaplasan bulursun döngün nasılsa daha önce mesela 28 bır oluyoran 28 gün sonra adet olursun
tamam canım çok saol çok karışık işlermiş bunlar

valla meleğim sağlıklı olsunda geç duysamda olur önemlı olan o benım için bayramın 2 günüde 8 haftamız doluyor ay ne çabuk ya :16:

En önemlisi o zaten kuzucum.Sağlıklı haberlerle geleceksin inşallah kuzum :)
Zaman hızla ilerliyor tatlım bi bakacaksın kelebek kıpırtıları içinde :)
Sağlıkla gelicek yiğenim.

Eğer 40.haftada doğumum olursa yiğenim 22 haftalık olcak :)) koca göbekli olacaksın artık

En önemlisi o zaten kuzucum.Sağlıklı haberlerle geleceksin inşallah kuzum :)
Zaman hızla ilerliyor tatlım bi bakacaksın kelebek kıpırtıları içinde :)
Sağlıkla gelicek yiğenim.

Eğer 40.haftada doğumum olursa yiğenim 22 haftalık olcak :)) koca göbekli olacaksın artık

inş. kuzucum benım :38::38: iyiki varsın ayyy ne güzel olacak tekemeleri yiyeceğim inş.:16::nazar:

yaaaa sen 40 hafta da doğum yapmadan ben senı görmek ıstıyorum yaaaa benım kuzenım düğünü seneye hazırana kalmış ne olacak şimdi ama ben kesin geleceğim bebekte doğsa geleceğim :9::9: ama senı hamiş göremeyecekmıyım :25:

inş. kuzucum benım :38::38: iyiki varsın ayyy ne güzel olacak tekemeleri yiyeceğim inş.:16::nazar:

yaaaa sen 40 hafta da doğum yapmadan ben senı görmek ıstıyorum yaaaa benım kuzenım düğünü seneye hazırana kalmış ne olacak şimdi ama ben kesin geleceğim bebekte doğsa geleceğim :9::9: ama senı hamiş göremeyecekmıyım :25:

Sende iyi varsın canım arkadaşım benimm:38::38::38:
Bakarsın başka fırsatlar çıkar tatlım.
Hiç olmadı bebiklerimizle görüşürüz :) Düşünsene şahane olur.
Bende seni hamiş görmek çok istiyorum tatlım:emir_bebek:

Slm kizlarrrr ben geldim iyi haberle insAllah asagi inmis parca vede kuculmus adetle atilmasini bekliycem insAllah
Kanama az az devam ediyor 3-4 haftaya adet olursun gel o zaman kontrol edelim dedi cok sukur Allahim
O adetten sonra korunmayi birak dedi :))))

Slm kizlarrrr ben geldim iyi haberle insAllah asagi inmis parca vede kuculmus adetle atilmasini bekliycem insAllah
Kanama az az devam ediyor 3-4 haftaya adet olursun gel o zaman kontrol edelim dedi cok sukur Allahim

Hoşgeldin gurbetimm ohh güzel haberlerle geldin şükürler olsun :)
Sağlıkla güzel haberlerle hamiş haberleri de alırız inşallah :38::38:

Sende iyi varsın canım arkadaşım benimm:38::38::38:
Bakarsın başka fırsatlar çıkar tatlım.
Hiç olmadı bebiklerimizle görüşürüz :) Düşünsene şahane olur.
Bende seni hamiş görmek çok istiyorum tatlım:emir_bebek:

inş. evet bellı olmaz belkı ben cıkar gelirim belkı sen kısmet meleğim :16::38::38:
ben sana fotolarımı atarım meleğim ama ınş. hamişte görürsün :54:
senı cok seviyorum kuzucum

canım benım geçmiş olsun cok sevındım bak ınş. hemen adet olursun ıcın iyice temızlenir soğan suyu iç adet sonra içindekı pis kan gitsin :54:

gurbetguzeli canım sevindm kurtulduguna ne acı dimi hem o cocugu cok istiyosn hemde kurtlmk zorundasın hayat gercektn cok garip insaallah bir an önce temiizlenr ve benim gibi bebegini cok beklemzsn rabbim hepimizn yardmcısı olsun

Kizlar ovulasyon testleri konusunda bilgisizim malesef size ihtiyacim var yardimci olursaniz sevinirim ;)
Bir onceki adet tarihimin baslangici 2 eyluldu normalde 32 gunde bir olurum fakat bu ay daha gelen giden bir kirmizi yok yaptigim gebelik testinden de hamile olmadigimi anladim ;((
Almis oldugum ovulasyon testini merakimdan ilk kez bugun denedim ve silik cizgi cikti .. Tek cizgi degil yani buda kafami karistirdi .. Adet olmama az kaldi diye mi silik cizgi cikmxistir yani bu nedemek oluyor inanin bu konuda cok acemiyim sacma bir soru sorduysam kusura bakmayin :(

Kizlar ovulasyon testleri konusunda bilgisizim malesef size ihtiyacim var yardimci olursaniz sevinirim ;)
Bir onceki adet tarihimin baslangici 2 eyluldu normalde 32 gunde bir olurum fakat bu ay daha gelen giden bir kirmizi yok yaptigim gebelik testinden de hamile olmadigimi anladim ;((
Almis oldugum ovulasyon testini merakimdan ilk kez bugun denedim ve silik cizgi cikti .. Tek cizgi degil yani buda kafami karistirdi .. Adet olmama az kaldi diye mi silik cizgi cikmxistir yani bu nedemek oluyor inanin bu konuda cok acemiyim sacma bir soru sorduysam kusura bakmayin :(

azda olsa hormon normaldede oluyor cnm ondandır seninki yumurtlama zamanı kopkoyu oluyor çünkü.

Benimde bugün 14.günüm ve 2 gündür yumurtlama akıntım var çarşamba çalışmıştık zaten bugünde bakıcaz artık :17:
bugün test yapıyım dedim nasip olmadı bir türlü hep wc den çıkınca aklıma geliyor

gurbetguzeli canım sevindm kurtulduguna ne acı dimi hem o cocugu cok istiyosn hemde kurtlmk zorundasın hayat gercektn cok garip insaallah bir an önce temiizlenr ve benim gibi bebegini cok beklemzsn rabbim hepimizn yardmcısı olsun

inş. evet bellı olmaz belkı ben cıkar gelirim belkı sen kısmet meleğim :16::38::38:
ben sana fotolarımı atarım meleğim ama ınş. hamişte görürsün :54:
senı cok seviyorum kuzucum

canım benım geçmiş olsun cok sevındım bak ınş. hemen adet olursun ıcın iyice temızlenir soğan suyu iç adet sonra içindekı pis kan gitsin :54:

Hoşgeldin gurbetimm ohh güzel haberlerle geldin şükürler olsun :)
Sağlıkla güzel haberlerle hamiş haberleri de alırız inşallah :38::38:
Allah razi olsun kizlar sabrin sonu selamet insAllah Allahim yuzumuzu guldurecek insAllah

ole be gulum yasarken ole titiz davraniyorsun ki aman birsey olmasin diye inan ne mayonez nede baska birsey herseye dikkat ettim yemedim birsey olmasin diye olacak olduktna son ra oluyor ama ölünce biran önce kurtulayim diye cabaliyorsun Ahh guzel Mevlam saglicakla yolla guzel Allahim hayirla insAllah

Ovulasyon tesi n birinicisini 14 gün yaptim ikinci cizigi vardi ama cok koyu degil 15 gün ve bugün yaptiklarimda da iknci cizgi daha da silinik cikti, sorun nedir anlamadim ???
Yaridmci olursaniz sevinirim.
31 günde adet oluyorum son aylar.
:(
ikinci cizgi cogalacagina azaldi hayirdir insallah....
hmm ne yanlis yaptim acaba ben aksamlari 8 gibi yapiyorum testi o mu sorun acaba?

Ovulasyon tesi n birinicisini 14 gün yaptim ikinci cizigi vardi ama cok koyu degil 15 gün ve bugün yaptiklarimda da iknci cizgi daha da silinik cikti, sorun nedir anlamadim ???
Yaridmci olursaniz sevinirim.
31 günde adet oluyorum son aylar.
:(
ikinci cizgi cogalacagina azaldi hayirdir insallah....
hmm ne yanlis yaptim acaba ben aksamlari 8 gibi yapiyorum testi o mu sorun acaba?

cnm bnm gec baslamis olabilrisin 12. gun falan basla aslainda 31 gunde adet goren birisi yaklasik
19. gun yumurtlar eger adet dongun hep bu sekildeyse sen iliskiyi kesme sakin gun asiri yap ins Allah tutar bebegin gelir:16:

Slm kızlar

Ben dün beklenen operasyonu oldum :)
Bu doktorlar enteresan insanlar :) muayene sırasında başka teşhis ,operasyon sırasında başka teşhis :)
3 farklı doktor muayene sonrasında aynı şeyî söyledi.:3:
Neyse ki sanıldın aksine çok ufak birşeymiş. :1:
Şimdi iyiyim kızlar ,kısa bir korunma süresinden sonra çalışmalara başlayacağım. :3:
Ben de durumlar bu şekilde.:nazar: :emir_bebek: :nazar: :55:

Gurbetguzeli hayırlı haberlerini alacağız hiç üzülme.

Back