- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #5.061
kızlar hepinize günaydın veeeeeeeeee sonuç hamileyimmmmmmm
kan sonucum 225.7 cıktı 2 saat hastanede bekledik yaaa sinir ettiler dün ama sonunda sürpriz yumurtam geldi sonuda hayırlısıyla gelsin sağlıkla kucağıma alırım inş.
ilk müjedeyi belfüye verdim sonra koçişe
darısı isteyen herkese olsun rabbım dularınızı boş çevirmesin bana dua eden yanımda olan herkese teşekkür ederim
kan sonucum 225.7 cıktı 2 saat hastanede bekledik yaaa sinir ettiler dün ama sonunda sürpriz yumurtam geldi sonuda hayırlısıyla gelsin sağlıkla kucağıma alırım inş.
darısı isteyen herkese olsun rabbım dularınızı boş çevirmesin bana dua eden yanımda olan herkese teşekkür ederim
Canım çok sevindim,tebrik eder hayırlısıyla kucağına almanı dilerim.
Ben de bu hafta operasyon olacağım.Dua edin lütfen.durumlar böyle
Kuzum benim az bile yazmışsın.Sen sayfalarca yaz ben okurum.Yeter ki sen yaz canım dostum benim.Güzel günler geldi sonunda kuzucum.Allah mutluluğunuzu daim etsin, ağzınızın tadı hiç bozmasın.Bebeğinizle mutlu çok mutlu olun kuzum.
Ankarada kalmakla iyi etmişsin, bol bol dinlen ağır işler ve ani hareketler yapma.
Yakın zaman da da doktora git kuzum.
Allah nazarlardan korusun.
Biliyorum dayanılmaz bir sevinç bağırasın geliyor :) Ama az sabır tatlım , kem gözlerden korusun ikinizde Allahım
Cnm sana tavsiyem olumsuz hiçbirşey düşünme düşündükçe insanın başına geliyor .Bu arada keyifli de bir maraton .Bu arada haziranda bebiş geliyor belki bende hazirana yatiştiririm inşallah ...
çooooooooooooooooooooook sevindimmmmmmm,canımm inşallah sorunsuz rahat bi gebelik geçiririz,sağsalim kucaklarız inşallah,kendine çok dikkat et,tebrik ederim
sağol ilkem teşekkür ederim canım hep beraber sağlıkla kavuşalım inş.gözün aydın canım, Allah tamamına erdirsin inş.
sağlıkla alalım bebeişlerimizi kucağımıza
bol bol dinlen, uyu, yorma kendini
Canım çok sevindim,tebrik eder hayırlısıyla kucağına almanı dilerim.
Ben de bu hafta operasyon olacağım.Dua edin lütfen.durumlar böyle
ayyy kızlar topiğimiz hamiş doluyor yaşasın hamıle olmayan kalmasın uğur getirsin herkese
canım çok tebrik ederim çok sevindim yaaainşallah kalp atışlarını duymakta nasip olur evet canı asıl önemli olan bundan sonrası yorma kendini bol bol dinlen ilk dört ay önemli
eeee artık anlatırsın hangi günler çalıştın mesela benim 10. günüm bugünden başlımmı çalışmalara artık bende kafama takmıyoruumm amannn olursa olur olmazsa öbür ay aylar bitmiyo ya
hayırlı ugurlu olsn canım darısı bizlerin basına ne kadar mutlu oldugunu tahin edebiliyorm bende mutlulugu cok özledm
tatlım teşekkür ederim rabbım sanda nasip eylesın inş. ama sunu untma ben daha önce hamıle kaldım ve bebeğimi 8 haftalık kaybettım 3 hazıranda 4 ay önce yanı hamıle kalmakla bıtmıyor rabbım hayırlısı versin ama sağlıkla versin o yüzden hep bunu dıle o insanı daha cok yıpratıyor çünkü
Dualarımız seninle canım benim.
Sende kısa zamanda güzel haberler alacaksın inşallah :)
Hamişler çoğalıyor, dualar kuvvetleniyor kuzumm
o acının ne demek oldugunu cok iyi biliyorm canım ben 2kez yasadm ve 2.bebegm dogdugunda yasıyordu inan odaha zor 1.si 15haftalıktı yasamıyordu onu atlattm digeri 4aylıktı benim içinde inan hamilelik kolay olmıck ben hamileyken bide operasyn gecirecm ama 1sene oldu bebegimi kaybedeli benim bebegimle yasıt olanlar büyüdü anne diyor içim parcalanıyo hep kaybettigim bebegimi görüyorm hamileyken o sıkıntıları yasayacagımı bile unuttum hayırlısıyla bir an önce olsun diyorm zaman gectikce korkuyorm cünkü
ayyy kızlar topiğimiz hamiş doluyor yaşasın hamıle olmayan kalmasın uğur getirsin herkese
suay cok sev,ndim ya harika
darısı başımıza inşallah hemmen nasıl olduğunu anlatbende uygulıcam
TEBRIKLER GUZELIM.............
Saglicakla kucagina alcan insAllah hayirla saglicakla
Emindim ben cok sukur yaaaaaa sabrin sonu selamet ne
Kadar sukr etsek az ya ehamdulillah darisi diger kizlarin basina
Kkrabiberim cnm sende kolaylikla atlat insAllah
kızlar hepinize günaydın nasılsınız biz iyiyiz tek sıkıntımız ara ara karnım kasığım ağrıyor :18:acaba normal mı :44:
belfüm meleğim sanada günaydın yiğenımede
nasılsınız kuzucum
herkese günaydın haftanın ortasına geldik yine zaman ne kadar çabuk geçiyor.Bu sene daha bir çok yoruluyorum .
suaycım karın kasık ağrısı normal cnm aşırı olmadığı sürece kendine dikkat et eşin zaten yardımcı olur ilk trimesterde iyice dinlen
herkese günaydın haftanın ortasına geldik yine zaman ne kadar çabuk geçiyor.Bu sene daha bir çok yoruluyorum .
suaycım karın kasık ağrısı normal cnm aşırı olmadığı sürece kendine dikkat et eşin zaten yardımcı olur ilk trimesterde iyice dinlen
Canımıniçi çok normal bunlar :) Miniğin içeri yerleşiyor tatlım, olacak bunlar zaman zaman büyüme yerleşme evrelerinde.Sen kendine dikkat et yorma yeter.
Doktoru aradın mı ? Aldın mı randevu?
Biz iyiyiz kuzum.Karnım atağa kalktı artık saklanamıyoruz :))
Günaydınn canım :) Hızla geçiyor zaman, zaman güzel şeyleri de beraberinde getirsin inşallah.Senden yana da mutlu etsin bizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?