• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

sağol kuzucum benım :38: favarilere kaydettim :34: evet ozamana kadar cinsiyetını öğrenırız sanırım :18:ben dr.mumcu yuda çok takıp ediyorum
kuzucum prensesım uyuyodur bırak uyusun arada oynuyorsa panık yapacak bırsey yok onlar uyuyor çünkü :38::nazar:

tamam bende yemekteyim sende tatlım kaynını kov geliyorum :9::9:
dersler tam başladımı kaçıncı sınıf senın kı

Ayy çok heyecanlandım şimdi bakalım kız mı erkek mi olucak.
Forumda hesaplama yapan vardı ya yazsana ona kuzum:) Benim tutturmuştu :)

bişey sormam lazım
kafam karıştı çok pazar günü benim test pozitifi gösterinde pazar,pzt,salı çalışma oldu dünde yapacaktım ama uyudum :1::1:
öyle çok ümidim yok olmamasına alıştım da birşeyi merak ettim pazar günü akıntım vardı salı günü kesildi bugün yine başladı dün test negatifti hiç bişey anlamadım 2 defa yumurtlamış olamam hemde 4 gün ara ile değilmi?

Çok şükür kuzucum hep iyi olun minnoşunla :):nazar::nazar::nazar:
Cinsiyetini öğrendiğinde eklersin kuzucum o halde :) Koskocaman olduğunu görürüz hemen.
Yeni bir adresten hafta hafta gelişmeleri takip ediyorum sende bi incele istersen.
HTHayat - Kadın, Çocuk, Sağlık, Lezzet burada buluşuyor. ve Blogcu Anne

Kızım dün akşamdan beri sakin, tedirgin oldum az.Arada burdayım diyor ama bugün sakin sanırım

canım korkma sakın sakin ,hareketsiz diye.gününün büyük bir kısmını uyuyarak geçiriyor ama illaki hareketini hissetmek istiyorsan tatlı birşeyler ye;çikolata,şeker,pasta...vs. bak hemen harekete geçecek kızın.
bir dene istersen ama çok da yorma bebişi :)

sağol kuzucum benım :38: favarilere kaydettim :34: evet ozamana kadar cinsiyetını öğrenırız sanırım :18:ben dr.mumcu yuda çok takıp ediyorum
kuzucum prensesım uyuyodur bırak uyusun arada oynuyorsa panık yapacak bırsey yok onlar uyuyor çünkü :38::nazar:

tamam bende yemekteyim sende tatlım kaynını kov geliyorum :9::9:
dersler tam başladımı kaçıncı sınıf senın kı

beklerim cnm ne demek ....ben anasınıfı öğretmeniyim sıfırdan alıyorum onları yola getircem diye cnm çıkıyor bopazımın ağrısı geçmedi bir türlü anla yani...

ya kızlar benim bir sorum olack ben ayın 20sinde adet olacm sandm ilşkidn sonra cok az leke geldi sonra gelmedi 2gün sonra adet oldm tam anlamıyla şimdi ben 20sindemi adet oldum dicem 22sindemi bunu neden sorduguma gelice aslında pek önemi yoktu ama ben ovalasyn testlerine dün basladm dün ve bugün aynı koyuluktaydı varla yok arsıydı yani canım sıkıldı cünkü ben gecen ay adetn 16.günü yumurtladm bugünde 20sinde adet oldum sayarsm 15.günü sayılıyo ve dogal olark cizgiler aynı koyulukta olmasada kırmızı cıkması lazımdı 22sinde oldum sayarsm cok sıkıntı degil cünkü 13.gün hadi neyse olur derim tabi her ay aynı gün yumurtlıck degilsn ama ne bileym içime kurt düştü şimdi sorum su bu çizgi böyle devam eder koyulaşmazsa bu ay yumurtam olmadıgı anlamınamı geleck böyle yasayn biri var mı aramzda 2ay yumurtam oldu bu ayda doktor kontrolune gitmedm yumurta olmadıysa üzülürm cünkü kolmene baslıcktm oluruna bırakaym diye baslamamıstm bilen arkadaslar yardım ederse sevinirm

Yarin sabah 8 de hastaneye gidicem dua edin parcalar rahimden temizlenmis olsun
Acil duaya ihtiyacim var ne olur bu aciz kuldan o guzel dualarinizi esirgemeyin hepinizi opt
Hastane dönusu yazarim size:16:

ya kızlar benim bir sorum olack ben ayın 20sinde adet olacm sandm ilşkidn sonra cok az leke geldi sonra gelmedi 2gün sonra adet oldm tam anlamıyla şimdi ben 20sindemi adet oldum dicem 22sindemi bunu neden sorduguma gelice aslında pek önemi yoktu ama ben ovalasyn testlerine dün basladm dün ve bugün aynı koyuluktaydı varla yok arsıydı yani canım sıkıldı cünkü ben gecen ay adetn 16.günü yumurtladm bugünde 20sinde adet oldum sayarsm 15.günü sayılıyo ve dogal olark cizgiler aynı koyulukta olmasada kırmızı cıkması lazımdı 22sinde oldum sayarsm cok sıkıntı degil cünkü 13.gün hadi neyse olur derim tabi her ay aynı gün yumurtlıck degilsn ama ne bileym içime kurt düştü şimdi sorum su bu çizgi böyle devam eder koyulaşmazsa bu ay yumurtam olmadıgı anlamınamı geleck böyle yasayn biri var mı aramzda 2ay yumurtam oldu bu ayda doktor kontrolune gitmedm yumurta olmadıysa üzülürm cünkü kolmene baslıcktm oluruna bırakaym diye baslamamıstm bilen arkadaslar yardım ederse sevinirm

Cnm bnm sen calismaya devam et testler bozuk da olabilir kafaya takma beklemefigin an bebegin gelir inan zor olan seni birakip gitmesi:( inan negatif gordugumde hic uzulmedim olacak dedim inandim oldu beklemedig zaman geldi ve elimden kaydi gitti
Hala rahmin temizlenmesini bekliyorum :(

Az önce ovulasyon testi yaptım, ikinci çizgi silik ama belirgin,çok da koyu değil. Sanırım yumurtlamaya az kaldı.

Düşük sonrası rahimde parça kalıyor mu? Benim bebek 3-4 haftalıktı (tam bilmiyorum) ve doğal yolla düşük yaptım,kürtaj yoluyla düşük olmadı. Hamilelik öncesi muayene olmam gerekir mi?

Az önce ovulasyon testi yaptım, ikinci çizgi silik ama belirgin,çok da koyu değil. Sanırım yumurtlamaya az kaldı.

Düşük sonrası rahimde parça kalıyor mu? Benim bebek 3-4 haftalıktı (tam bilmiyorum) ve doğal yolla düşük yaptım,kürtaj yoluyla düşük olmadı. Hamilelik öncesi muayene olmam gerekir mi?

Cnm bnm 3-4 haftayala kalmamasi lazim adetin duzene girdimi
Bnm 8 haftalikti ultrasonda baktigimizda kese hala var :( tamamen bosalmamis rahimden ara ara kanama oluyor ins yarin kuculmus kalan parca adetle atilacak derler :(

BU ay ilk defa ovulasyon testini deniyorum insallah hayirli ve sansli gelir.

31 günde adet oluyorum dün 14 üncü gündü ilk tesimi yaptim ikinci cizgi silinikdi, bugün ikinci tesi yaptim ikinci cizgi daha da silinikdi, kasiklarimda yumurtlama sancisi var gibi.
Sizce ne ola bilir neden yumurtlamaya yaklasdikca cizgi azaliyor ?
Gercekden stres yaptim simdi yani :(

Nisan da bebegim öldügü icin kürtaj oldum, tekrar hamile kalmaya calisiyorum .
Testi de ilk defa denedim bu yüzden biraz heyecan yaptim sanirim :)

Digelimki hamile olmus olsam gecen aydan yani ozamanda hormon göstermez diye düsünüyorum, gerci adete oldum ama cok dengesiz birsey oldu bu sefer acabami diye düsünüyorum .

kızlar hepinize günaydın nasılsınız cumanız mübarek olsun hepinize hayırlı günler :16:
belfücüm meleğim bıtanem nasılsın prensesım nasıl :nazar:oynuyormu uykucu nasıl hareketleri umarım ıkınızde ıyısınızdır hemen yaz bana :38: :38:

beklerim cnm ne demek ....ben anasınıfı öğretmeniyim sıfırdan alıyorum onları yola getircem diye cnm çıkıyor bopazımın ağrısı geçmedi bir türlü anla yani...

canım pastıl al sen ancak ıyı gelir sağol canım benım gelmiş kadar oldum :54:

Acil duaya ihtiyacim var ne olur bu aciz kuldan o guzel dualarinizi esirgemeyin hepinizi opt

canım benım dualarımız senınle çu mübarek günde hayırla gel canım dıkkat et kendıne inş. hiç bırsey cıkmaz :54:

Canım benim tüm dualarımız seninle, inşallah tertemiz olmuştur rahmin.

kızlar hepinize günaydın nasılsınız cumanız mübarek olsun hepinize hayırlı günler :16:
belfücüm meleğim bıtanem nasılsın prensesım nasıl :nazar:oynuyormu uykucu nasıl hareketleri umarım ıkınızde ıyısınızdır hemen yaz bana :38: :38:

canım pastıl al sen ancak ıyı gelir sağol canım benım gelmiş kadar oldum :54:

canım benım dualarımız senınle çu mübarek günde hayırla gel canım dıkkat et kendıne inş. hiç bırsey cıkmaz :54:

Tatlım biz iyiyiz.Bugün normal rutininde hanımefendi yaramazlık yapıyor devamlı :)

Sen nasılsın tatlım , kuzucuğun nasıl :38:

Canım benim tüm dualarımız seninle, inşallah tertemiz olmuştur rahmin.

Tatlım biz iyiyiz.Bugün normal rutininde hanımefendi yaramazlık yapıyor devamlı :)

Sen nasılsın tatlım , kuzucuğun nasıl :38:

maşallah prensesıme :nazar::nazar:
ben ıyıyım meleğim bızımkıde ıyı sanırım bır sıkıntımız yok sık sık wc gitmek dışında :9::9: bugün cuma cok sevıyorum bu cumayı yarın tatıl :54::38:

kızlarr bende bu ay ılk defa ovilasyon testi aldım 18 gundeyım hep belirgin 10 gunden berı hepbelırgın çizgi çıkıyor anlayamadım bir türlü devamlı yumurtluyormusum ben:)))

maşallah prensesıme :nazar::nazar:
ben ıyıyım meleğim bızımkıde ıyı sanırım bır sıkıntımız yok sık sık wc gitmek dışında :9::9: bugün cuma cok sevıyorum bu cumayı yarın tatıl :54::38:

Süper kuzum iyi olun hep yiğenimle :) Allah nazarlardan korusun:nazar:

Zaman geçsin Çarşamba doktor günü heyecanla bekliyorum haberlerini

Süper kuzum iyi olun hep yiğenimle :) Allah nazarlardan korusun:nazar:

Zaman geçsin Çarşamba doktor günü heyecanla bekliyorum haberlerini

evet kuzucum hayırlısıyla :nazar::16: inş. gidip keseyi görürüz sanırım bu gidişte sadece keseyı görürüz kalp atışını kendısını göremeyız gerçi bılemıyorum o zaman 6 hafta ya gırmesıne 2 gün kalıyor

selam kızlar bende ovulasyon kullanıyorum yumurtlama günümde adet oldum ve 7. günü ovulasyon testim kopkoyu çıktı sanırım erken yumurtladım şimdi ben ovulasyon olduktan 14 gün sonra mı adet olıcam yoksa normal günümde mi onu anlayamadım yardım edermisiniz yumurtlamadan 14 gün sonra mı bat tarihi oluyo

evet kuzucum hayırlısıyla :nazar::16: inş. gidip keseyi görürüz sanırım bu gidişte sadece keseyı görürüz kalp atışını kendısını göremeyız gerçi bılemıyorum o zaman 6 hafta ya gırmesıne 2 gün kalıyor

Kuzum durum herkeste değişiyor biliyorsun.
Ben 6-7.haftalarda aldım kalp atışını.Ama daha geçte duyulabiliyor.

Bakarsın miniğin sürpriz bile yapabilir :)

Back