• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

kızlar hepinize günaydın veeeeeeeeee sonuç hamileyimmmmmmm :49::52::52:
kan sonucum 225.7 cıktı 2 saat hastanede bekledik yaaa sinir ettiler dün ama sonunda sürpriz yumurtam geldi sonuda hayırlısıyla gelsin sağlıkla kucağıma alırım inş. :16:
ilk müjedeyi belfüye verdim sonra koçişe :34:
darısı isteyen herkese olsun rabbım dularınızı boş çevirmesin bana dua eden yanımda olan herkese teşekkür ederim :54:

gözün aydın canım, Allah tamamına erdirsin inş.
sağlıkla alalım bebeişlerimizi kucağımıza

bol bol dinlen, uyu, yorma kendini

kan sonucum 225.7 cıktı 2 saat hastanede bekledik yaaa sinir ettiler dün ama sonunda sürpriz yumurtam geldi sonuda hayırlısıyla gelsin sağlıkla kucağıma alırım inş. :16:
darısı isteyen herkese olsun rabbım dularınızı boş çevirmesin bana dua eden yanımda olan herkese teşekkür ederim :54:

Canım çok sevindim,tebrik eder hayırlısıyla kucağına almanı dilerim.

Ben de bu hafta operasyon olacağım.Dua edin lütfen.durumlar böyle :14:

Kuzum benim az bile yazmışsın.Sen sayfalarca yaz ben okurum.Yeter ki sen yaz canım dostum benim.Güzel günler geldi sonunda kuzucum.Allah mutluluğunuzu daim etsin, ağzınızın tadı hiç bozmasın.Bebeğinizle mutlu çok mutlu olun kuzum.:nazar::nazar::nazar::nazar:
Ankarada kalmakla iyi etmişsin, bol bol dinlen ağır işler ve ani hareketler yapma.
Yakın zaman da da doktora git kuzum.
Allah nazarlardan korusun.:nazar::nazar::nazar:
Biliyorum dayanılmaz bir sevinç bağırasın geliyor :) Ama az sabır tatlım , kem gözlerden korusun ikinizde Allahım:nazar::emir_bebek:

kuzum benım bıtanem sen benım canımsın :38: tamam ozaman ben sana bol bol yazırm sen ıste yeterki:9:
tatlım dr. randevuyu bugün alacağım zaten adet olmazsa ara hamıleysen ara hemen dandevu al dedi bülent bey bende bugün arıcan oda bır ara boşalsın şirketde kımse bılsın ıstemıyorum :34:
evet allahım kem gözlerden nazarlardan korusun bızı :nazar::nazar::nazar::9:
Cnm sana tavsiyem olumsuz hiçbirşey düşünme düşündükçe insanın başına geliyor .Bu arada keyifli de bir maraton .Bu arada haziranda bebiş geliyor belki bende hazirana yatiştiririm inşallah ...

tamam canım olumsuz düşünmek yok tamam senıde hemen beklıyoruz :34::54:
çooooooooooooooooooooook sevindimmmmmmm,canımm inşallah sorunsuz rahat bi gebelik geçiririz,sağsalim kucaklarız inşallah,kendine çok dikkat et,tebrik ederim:62::62::62::62::62::62::64::64::64::64::64::64:

evet egem sonunda beraber bu yolda sağlıkla ılerleyelım canım rabbım sonunu hayırlı getirsin inş. :54: tamam ederim merak etme :34:

gözün aydın canım, Allah tamamına erdirsin inş.
sağlıkla alalım bebeişlerimizi kucağımıza

bol bol dinlen, uyu, yorma kendini
sağol ilkem teşekkür ederim canım hep beraber sağlıkla kavuşalım inş. :16:
ah tatlım ben çalışıyorum öyle uyuma şansın fazla yok ama zaten masa başı çalışıyorum yanı rahattım bu konuda tek avantajım haftasonları dınlenmek :34::54:

Canım çok sevindim,tebrik eder hayırlısıyla kucağına almanı dilerim.

Ben de bu hafta operasyon olacağım.Dua edin lütfen.durumlar böyle :14:

teşekkğr ederim canım benım ama kıyamam ben sana canım benım ağlama :20:rabbım büyük sen ona sığın yavrun sana gelecek inş. hayırlsııyla kavuşacaksın bebeğine dualarımız senınle bu arada hiç stres yapma operasyon oluncada korkma bol bol dua et canım benım bızıde haberdar et :16::54:

ayyy kızlar topiğimiz hamiş doluyor yaşasın hamıle olmayan kalmasın uğur getirsin herkese :16:

canım çok tebrik ederim çok sevindim yaaa :16: inşallah kalp atışlarını duymakta nasip olur evet canı asıl önemli olan bundan sonrası yorma kendini bol bol dinlen ilk dört ay önemli :52:

eeee artık anlatırsın hangi günler çalıştın mesela benim 10. günüm bugünden başlımmı çalışmalara artık bende kafama takmıyoruumm amannn olursa olur olmazsa öbür ay aylar bitmiyo ya

:34:

canım çok tebrik ederim çok sevindim yaaa :16: inşallah kalp atışlarını duymakta nasip olur evet canı asıl önemli olan bundan sonrası yorma kendini bol bol dinlen ilk dört ay önemli :52:

eeee artık anlatırsın hangi günler çalıştın mesela benim 10. günüm bugünden başlımmı çalışmalara artık bende kafama takmıyoruumm amannn olursa olur olmazsa öbür ay aylar bitmiyo ya

:34:

sağol emoşum benım darısı sana olsun yaaa enınde sonuda olacak canım sen ıste ben sana yaptıklarımı söylerim balım
tabıkı rabbım sonunu hayırla getirsin ben 14--16-17-18 günleri ıyı değerlendirdim
sende 12-14-16-17-18 çalış canım inş. bu ay bebişin gelir :54:

hayırlı ugurlu olsn canım darısı bizlerin basına ne kadar mutlu oldugunu tahin edebiliyorm bende mutlulugu cok özledm:14:

hayırlı ugurlu olsn canım darısı bizlerin basına ne kadar mutlu oldugunu tahin edebiliyorm bende mutlulugu cok özledm:14:

tatlım teşekkür ederim rabbım sanda nasip eylesın inş. ama sunu untma ben daha önce hamıle kaldım ve bebeğimi 8 haftalık kaybettım 3 hazıranda 4 ay önce yanı hamıle kalmakla bıtmıyor rabbım hayırlısı versin ama sağlıkla versin o yüzden hep bunu dıle o insanı daha cok yıpratıyor çünkü

tatlım teşekkür ederim rabbım sanda nasip eylesın inş. ama sunu untma ben daha önce hamıle kaldım ve bebeğimi 8 haftalık kaybettım 3 hazıranda 4 ay önce yanı hamıle kalmakla bıtmıyor rabbım hayırlısı versin ama sağlıkla versin o yüzden hep bunu dıle o insanı daha cok yıpratıyor çünkü

o acının ne demek oldugunu cok iyi biliyorm canım ben 2kez yasadm ve 2.bebegm dogdugunda yasıyordu inan odaha zor 1.si 15haftalıktı yasamıyordu onu atlattm digeri 4aylıktı benim içinde inan hamilelik kolay olmıck ben hamileyken bide operasyn gecirecm ama 1sene oldu bebegimi kaybedeli benim bebegimle yasıt olanlar büyüdü anne diyor içim parcalanıyo hep kaybettigim bebegimi görüyorm hamileyken o sıkıntıları yasayacagımı bile unuttum hayırlısıyla bir an önce olsun diyorm zaman gectikce korkuyorm cünkü

Dualarımız seninle canım benim.
Sende kısa zamanda güzel haberler alacaksın inşallah :)
Hamişler çoğalıyor, dualar kuvvetleniyor kuzumm:38:

kuzucum msj kutu dolu bıraz temızle gönderilen msj sil bıraz rahatlasın kutun :9:

o acının ne demek oldugunu cok iyi biliyorm canım ben 2kez yasadm ve 2.bebegm dogdugunda yasıyordu inan odaha zor 1.si 15haftalıktı yasamıyordu onu atlattm digeri 4aylıktı benim içinde inan hamilelik kolay olmıck ben hamileyken bide operasyn gecirecm ama 1sene oldu bebegimi kaybedeli benim bebegimle yasıt olanlar büyüdü anne diyor içim parcalanıyo hep kaybettigim bebegimi görüyorm hamileyken o sıkıntıları yasayacagımı bile unuttum hayırlısıyla bir an önce olsun diyorm zaman gectikce korkuyorm cünkü

canım benım ınan senın yaşadığın daha zormuş ama işte rabbım bır sekılde sınıyor ınsanı senınde böyle sınamış rabbım inş. sana en kısa zamanda sağlıklı bır bebek nasip eder ınan bunu kalpden dılıyorum hiç üzme kendini onlar sana şefaatçi olacak senı cennetde karşılayacaklar bak ocak topiğinin sahıbı ayşe var oda 7 aylık 5 aylık yavrularını kaybetmiş ama şimdi yıne hamıle rabbım sonunu sağlıkla getirsin 6 aya girdi inş. sende onun gibi yavruna hemen kavuşursun
şimdi tedavı görüyor gözetim altında süreklı sanırım kan pıhtılaşmasıydı tam emın değilim pekı senın sorunun neydı dr. araştırdımı nıye böyle olmuş :25:

suay cok sev,ndim ya harika
darısı başımıza inşallah hemmen nasıl olduğunu anlat:1::1::1::1: bende uygulıcam:1::1::1:

sağol canım darısı başına klomen kullandım adetin 3 günü biliyosun zaten 15 günüde duphaston içtim sabah akşam

14-16-17-18 değerlendir bol şans canım

:46: :46: :46: :46:
:46: :46: :46: :46: TEBRIKLER GUZELIM.............
Saglicakla kucagina alcan insAllah hayirla saglicakla
Emindim ben cok sukur yaaaaaa sabrin sonu selamet ne
Kadar sukr etsek az ya ehamdulillah darisi diger kizlarin basina
Kkrabiberim cnm sende kolaylikla atlat insAllah

:46: :46: :46: :46:
:46: :46: :46: :46: TEBRIKLER GUZELIM.............
Saglicakla kucagina alcan insAllah hayirla saglicakla
Emindim ben cok sukur yaaaaaa sabrin sonu selamet ne
Kadar sukr etsek az ya ehamdulillah darisi diger kizlarin basina
Kkrabiberim cnm sende kolaylikla atlat insAllah

canım benım bıtanem çok teşekkür ederim evet sende tahmın etmiştin bı ben edemedim allahım sağlıkla kuıcağıma almayı nasip eylesin bundan sonrası benım için önemli gurbetcim
dasını senın ve topiğimizdeki herkesin başına gerçekten arka arkaya hamişler geliyor :16::54:

Son düzenleme:
kızlar hepinize günaydın nasılsınız biz iyiyiz tek sıkıntımız ara ara karnım kasığım ağrıyor :18:acaba normal mı :44:
belfüm meleğim sanada günaydın yiğenımede :38::38:
nasılsınız kuzucum :16:

herkese günaydın haftanın ortasına geldik yine zaman ne kadar çabuk geçiyor.Bu sene daha bir çok yoruluyorum .
suaycım karın kasık ağrısı normal cnm aşırı olmadığı sürece kendine dikkat et eşin zaten yardımcı olur ilk trimesterde iyice dinlen

kızlar hepinize günaydın nasılsınız biz iyiyiz tek sıkıntımız ara ara karnım kasığım ağrıyor :18:acaba normal mı :44:
belfüm meleğim sanada günaydın yiğenımede :38::38:
nasılsınız kuzucum :16:

Canımıniçi çok normal bunlar :) Miniğin içeri yerleşiyor tatlım, olacak bunlar zaman zaman büyüme yerleşme evrelerinde.Sen kendine dikkat et yorma yeter.
Doktoru aradın mı ? Aldın mı randevu?

Biz iyiyiz kuzum.Karnım atağa kalktı artık saklanamıyoruz :))

herkese günaydın haftanın ortasına geldik yine zaman ne kadar çabuk geçiyor.Bu sene daha bir çok yoruluyorum .
suaycım karın kasık ağrısı normal cnm aşırı olmadığı sürece kendine dikkat et eşin zaten yardımcı olur ilk trimesterde iyice dinlen

Günaydınn canım :) Hızla geçiyor zaman, zaman güzel şeyleri de beraberinde getirsin inşallah.Senden yana da mutlu etsin bizi.

sanada bünaydın canım benım işte ister istemez panık oluyorum sağol tatlım :54:

Canımıniçi çok normal bunlar :) Miniğin içeri yerleşiyor tatlım, olacak bunlar zaman zaman büyüme yerleşme evrelerinde.Sen kendine dikkat et yorma yeter.
Doktoru aradın mı ? Aldın mı randevu?

Biz iyiyiz kuzum.Karnım atağa kalktı artık saklanamıyoruz :))

Günaydınn canım :) Hızla geçiyor zaman, zaman güzel şeyleri de beraberinde getirsin inşallah.Senden yana da mutlu etsin bizi.

kuzucum meleğim korkuyorum iste ne yapayım bıde sankı vajina kısmında hafıfı yanma var aslında yanmada değil ama bol bol da su içiyorum ınan su içmekten mıdem bulandı ya

Back