- 19 Ekim 2011
- 7.754
- 8.268
- 398
- 41
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #5.041
olabilir cnm bu çok görülen birşey değil ama .Belki ağrılar kasılmalar diğerinide etkiliyor olabilir cnm
kızlar hepinize günaydın haftamız cabuk geçsin
benım kırmızılar hala gelmedi bugün 32 günüm akşam annemle kan vermeye acıle gitcez
cumartesi ateşim 36.7 pazar 36.8 cumartesi cuma günü yaptığım test silik cıkmıştı ama bırdaha yapmadım test eczaneye sordum 2 kez farklı test aldım sılık cıktı dedim oda ozaman hamılelık olabılır dedi akşam kesinleşecek dua edin :18::18:
belfücüm meleğim inş. dularımız kabul olacak bebişim gelecekkuzucum ben taze nane yedım bu sabah acaba bır zararı olurmu
bende sabah sabah girdim nete seni merak ettiğimden cnm şimdi yarınımı bekliyeceğiz.inşallah hayırlı haberlerle gel cnm.bu sefer eşine söylemedinmi hiç süpriz olacak ozaman
Günaydın kızlar,
Hepimize güzel bir hafta olsun.
Suayım balım süper haber bu.Akşama haberleri alıcaz desene :) Bence bu sefer oldu kuzumm. Allahım yüzümüze baksın hayırlısıyla.Akşam sonucu bekliyorum senden mesaj atarsın kuzum.
Kızım 483gram olmuş.Haftasıyla günüyle birebir uyumlu, erken doğum riskimiz yok.Detaylı ultrason ile taramamızı da olduk şükürler olsun onda da sıkıntımız yok herşeyimiz yerli yerinde ve sapasağlam:) Tek sıkıntımız baş ve bacak mesafemizmiş, onun sebebi de uzun bacaklı uzun boylu olucak demekmiş
Geri şeker yüklememiz kaldı, onu da atlattık mı rutin kontrollerimize devam edicez.Kızım yüzünü hiç göstermedi bu ay fotoğrafsız kaldımBizden haberler bu kadar.
canım benım malesef yarın sabah sonuçları yazcam ne yapalım sağlık olsun tatlım benım eşimden saklama gibi bır olasılığım yok malesefobenım ne zman azet olacağımı her ay hesaplıyor benden daha stresli kociş o yüzden akşam hastaneye gidip sonuçları öğrenmemı iple cekiyor darısı hemen sanada diğer kızlarada olsun
kuzucum benımde içime olumlu doğuyor ama hayırlsı olsun o sonucu elıme alana kadar ümitlenmeyeceğim
:18:
ay yesin teyzesi onu yüzünüde göstermemiş nazlı bu kız bencegöbiş fotonu gördüm büyümüşüz maşallah
selvı boylumu olacak annesı gibi ay kuzucum cok sevındım meleğim herşeyın çok güzelmiş
şeker yüklemende ıyı geçer inş.balım benım neyse sağlığı ıyı olsunda resmı hiç olmasın
kızlar hepinize günaydın haftamız cabuk geçsin
benım kırmızılar hala gelmedi bugün 32 günüm akşam annemle kan vermeye acıle gitcez
cumartesi ateşim 36.7 pazar 36.8 cumartesi cuma günü yaptığım test silik cıkmıştı ama bırdaha yapmadım test eczaneye sordum 2 kez farklı test aldım sılık cıktı dedim oda ozaman hamılelık olabılır dedi akşam kesinleşecek dua edin :18::18:
belfücüm meleğim inş. dularımız kabul olacak bebişim gelecekkuzucum ben taze nane yedım bu sabah acaba bır zararı olurmu
Günaydın kızlar,
Hepimize güzel bir hafta olsun.
Suayım balım süper haber bu.Akşama haberleri alıcaz desene :) Bence bu sefer oldu kuzumm. Allahım yüzümüze baksın hayırlısıyla.Akşam sonucu bekliyorum senden mesaj atarsın kuzum.
Kızım 483gram olmuş.Haftasıyla günüyle birebir uyumlu, erken doğum riskimiz yok.Detaylı ultrason ile taramamızı da olduk şükürler olsun onda da sıkıntımız yok herşeyimiz yerli yerinde ve sapasağlam:) Tek sıkıntımız baş ve bacak mesafemizmiş, onun sebebi de uzun bacaklı uzun boylu olucak demekmiş
Geri şeker yüklememiz kaldı, onu da atlattık mı rutin kontrollerimize devam edicez.Kızım yüzünü hiç göstermedi bu ay fotoğrafsız kaldımBizden haberler bu kadar.
ayy ne güzel canım yaa inşallah o günler bana da gelir,maşallah kuzunaben de bgn gittim ilk kez doktora,keseyi gördük,herşey gayet sağlıklı ve normalmiş,9mm 5 haftalık 15 gün sonra kalp atışları için gitcem suay bacımm bence de hamilesin hadi innşallaaaaaahhhh sabah iyi haberlerini bekliyorum rabbim herkese herkese nasip etsin,inşallah sağsalim pıt pıtları da duyarım
Canımıniçi çok sağol güzelliğim.
Hayırlısıyla akşama güzel haberler alıcaz inşallah.Sende sağlıkla atlatacaksın tüm haftalarını miniğin sağlıkla gelecek canım arkdaşaım.
Ateşin herşeyin çok iyi gidiyor.Akşam beni haberdar et kesin
yavrum bunun daha ümitlenmemesimi kalmış hamilesin işte yehhuu işte sonunda geldi bebiş kutlamalar başlasınn
ayy ne güzel canım yaa inşallah o günler bana da gelir,maşallah kuzunaben de bgn gittim ilk kez doktora,keseyi gördük,herşey gayet sağlıklı ve normalmiş,9mm 5 haftalık 15 gün sonra kalp atışları için gitcem suay bacımm bence de hamilesin hadi innşallaaaaaahhhh sabah iyi haberlerini bekliyorum rabbim herkese herkese nasip etsin,inşallah sağsalim pıt pıtları da duyarım
kızlar hepinize günaydın veeeeeeeeee sonuç hamileyimmmmmmm
kan sonucum 225.7 cıktı 2 saat hastanede bekledik yaaa sinir ettiler dün ama sonunda sürpriz yumurtam geldi sonuda hayırlısıyla gelsin sağlıkla kucağıma alırım inş.
ilk müjedeyi belfüye verdim sonra koçişe
darısı isteyen herkese olsun rabbım dularınızı boş çevirmesin bana dua eden yanımda olan herkese teşekkür ederim
kan sonucum 225.7 cıktı 2 saat hastanede bekledik yaaa sinir ettiler dün ama sonunda sürpriz yumurtam geldi sonuda hayırlısıyla gelsin sağlıkla kucağıma alırım inş.
darısı isteyen herkese olsun rabbım dularınızı boş çevirmesin bana dua eden yanımda olan herkese teşekkür ederim
Oyy canım benimm güzel yüreki arkadaşım
Seni ve bebeğini Allahım nazarlardan korusun
Sağlıkla büyüsün annesine koca koca tekmeler atsın
Beklemeler son erdi, Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
enişte ne yaptı kuzu, sen nasılsın :)
Doktora ne zaman gidiyorsun.
sağol canım benım darısı sana olsungözün aydın cnm allah tamamına erdirsin pc yi heyecanla açtım vallahi neyseki müjdeli haberi aldık.
canımıniçi arkadaşım kardeşim benim
inş. meleğim tekmelerinide görmek hissetmek nasip olur
senınle yiğenımıde nazardan korusun allahım
ayyy kuzucum tabı ben heyecan annem heyecan zaten hastaneye annemle gittik koçişe ben hamileyim dedim önce ınanmadı sonra kağıda baktı öyle bir gülüşü vardı ki nerdeyse ağlıyacak hemen ablama söyleyelım dedı ben yok nazar oluyor dedim oda sadece ablama söyleyelım aşkım ne olur o merakla bu müjdeyı beklıyor dedi neyse aradı ablasına önce sır tutarmısın dedi oda tamam dedi sultan hamıle dedi ayyy kızın dılı tutuldu bırseyde dıyemıyor kımse duymasın dıye bana cok dua etti oda abla kımseye söyle nazar olur dedi bizimki artık büyüsün bıraz ondan sonra söyleriz ayyy amma uzun yazdım kuzucum kusura bakma
haaa ben bayramda gitmiyorum ankarada kalacağım koçiş yalnız gitcek ne olur ne olmaz riske girmek ıstemıyorum evde dinlenırım annemde kalacağım zaten arkadaşlarla gezeriz
sağol canım benım darısı sana olsunrabbım sağlıkla kucağıma almayı nasip etsın canım hamıle kalmakla bıtmıyor malesef asıl şimdi uzun ve stresli bır maraton benı beklıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?