ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

kızlar ben gebelik konusuna daha yeni giriyorum 2 yıllık evliyiz artık gebelik düşünüyoruz biz de.. bu ovulasyon testi ne demek neden yapılır biri beni aydınlatabilir mi?

kızlar ben gebelik konusuna daha yeni giriyorum 2 yıllık evliyiz artık gebelik düşünüyoruz biz de.. bu ovulasyon testi ne demek neden yapılır biri beni aydınlatabilir mi?

mrb cnm hoşgeldin bildiğim kadarıyla sorularını cevaplandırayım ovulasyon testi ne demek yumurtlama günlerini tespit etmek için kullanılıyor atıyorum kaç günde bir adet oluyorsun kabaca hesap yapmak gerekirse 28 günde bir adet oluyosun ondan 14 çıkarıyorsun 28-14=14 ovulasyon günün senin adetinin başlangıcından itibaren 14. gün oluyor ama her ay aynı olmayabiliyor bu test neden yapılır sorusuna gelincede muhtemel yumurtlama gününü kaçırmamak için 12. gün başlıosun hergün testi yapmaya çift çizgiyi yakaladığın gün 24-36 saat arasında yumurtan çatlayacak demek oluyo o günlerde ilişki öneriliyor gebe kalmak için umarım anlatabilmişimdir

teşekkürler canım anladım.. bişey daha sorucam mart ayında doğum yapmak isteyen biri ne zaman çalışmalara başlamalıdır ben ne zaman ovulasyon testi yapıp çalıışmalara başlamalıyım?

teşekkürler canım anladım.. bişey daha sorucam mart ayında doğum yapmak isteyen biri ne zaman çalışmalara başlamalıdır ben ne zaman ovulasyon testi yapıp çalıışmalara başlamalıyım?

kesin emin değilim ama cnm sanırım haziran ayında çalışmalara başlaman gerekiyor ovulasyon testinide kaç günde bir adet oluyorsun?

Gebelik (hamilelik) haftas ve muhtemel doum tarihi hesaplayc - gebelik.org - Jinekolog Operatr Dr. Kaan Kocatepe

bu siteden kesin bilgilere ulaşabilirsin cnm testide adet döngüne göre uygun bir zamanda başlayabilirsin

İlk testi ne zaman yapmalıyım ?
1) İlk testin yapılacağı günü tespit edebilmek için önce kendinizin siklus dönemi uzunluğunu hesap etmeniz gerekir.
Siklus dönemi uzunluğunuzu adet kanamanızın birinci gününden bir sonraki adet kanamanızın birinci gününe kadar sayarak hesaplayabilirsiniz.
2) Aşağıdaki tabloya bakarak siklus dönemi uzunluğunuzun karşısında bulunan günde ilk testi yapınız.
3) Siklus dönemi uzunluğunuz her ay değişiyorsa en kısa siklus dönemi uzunluğunu dikkate alarak tabloya bakınız.
4) İlk test günü sonuç negatif ise ertesi günler testi yapmaya devam ediniz.
5) Test sonucu pozitif ise ertesi günler test yapmaya gerek yoktur. Kalan testleri diğer aylar yapabilirsiniz.
TABLO:
Siklus dönemi uzunluğunuz 21 gün ise
adet kanamanızın birinci gününden sayarak beşinci gün ilk testi yapınız
Siklus dönemi uzunluğunuz 22 gün ise
adet kanamanızın birinci gününden sayarak altıncı gün ilk testi yapınız
Siklus dönemi uzunluğunuz 23 gün ise
adet kanamanızın birinci gününden sayarak yedinci gün ilk testi yapınız
Siklus dönemi uzunluğunuz 24 gün ise
adet kanamanızın birinci gününden sayarak sekizinci gün ilk testi yapınız
Siklus dönemi uzunluğunuz 25 gün ise
adet kanamanızın birinci gününden sayarak dokuzuncu gün ilk testi yapınız
Siklus dönemi uzunluğunuz 26 gün ise
adet kanamanızın birinci gününden sayarak onuncu gün ilk testi yapınız
Siklus dönemi uzunluğunuz 27 gün ise
adet kanamanızın birinci gününden sayarak onbirinci gün ilk testi yapınız
Siklus dönemi uzunluğunuz 28 gün ise
adet kanamanızın birinci gününden sayarak onikinci gün ilk testi yapınız
Siklus dönemi uzunluğunuz 29 gün ise
adet kanamanızın birinci gününden sayarak onüçüncü gün ilk testi yapınız
Siklus dönemi uzunluğunuz 30 gün ise
adet kanamanızın birinci gününden sayarak ondördüncü gün ilk testi yapınız
Siklus dönemi uzunluğunuz 31 gün ise
adet kanamanızın birinci gününden sayarak onbeşinci gün ilk testi yapınız
Siklus dönemi uzunluğunuz 32 gün ise
adet kanamanızın birinci gününden sayarak onaltıncı gün ilk testi yapınız
Siklus dönemi uzunluğunuz 33 gün ise
adet kanamanızın birinci gününden sayarak onyedinci gün ilk testi yapınız
Siklus dönemi uzunluğunuz 34 gün ise
adet kanamanızın birinci gününden sayarak onsekizinci gün ilk testi yapınız
Siklus dönemi uzunluğunuz 35 gün ise
adet kanamanızın birinci gününden sayarak ondokuzuncu gün ilk testi yapınız
Siklus dönemi uzunluğunuz 36 gün ise
adet kanamanızın birinci gününden sayarak yirminci gün ilk testi yapınız
Siklus dönemi uzunluğunuz 37 gün ise
adet kanamanızın birinci gününden sayarak yirmibirinci gün İlk testi yapınız
Siklus dönemi uzunluğunuz 38 gün ise
adet kanamanızın birinci gününden sayarak yirmiikinci gün ilk testi yapınız
Siklus dönemi uzunluğunuz 39 gün ise
adet kanamanızın birinci gününden sayarak yirmiüçüncü gün ilk testi yapınız

Siklus dönemi uzunluğunuz 40 gün ise
adet kanamanızın birinci gününden sayarak yirmidördüncü gün ilk testi yapınız

geçen ay ben kullandım.güvenilir geldi bana 13.gün görmüştüm çift çizgiyi.ama sonuç negatif:)

haziran eksi 9 ay geri git .ama istediğin heran olamayabiliyo bi kaç ay bekletebiliyo.bende hemen olur sanmıştım ama 5.ayım bide hiç bi sorun yok.o yüzden sen bi kaç ay erken başla bence:)

Kızlarrr merhaba nasılsınızzzz ?????
Uzun zamandır yazamıyordum ama sürekli takip ediyordum sizleri nasılsınız ??? Ben aynı çalışmalara devam ediyoruz mart 16 adet tarihim onu bekliyorum ama bu ayda olmadı die içime bir his doğuyor ya hayırlısı bakalım yavaş yavaş artık bizim nazlı bebişler yola çıksada bzimde tablomuz dahada hareketlense dimiiiiiii

İnşallah canım sen birşey kullanıyor musun?

Günaydınlar :) Adetime 5 gün kaldı..Hiç bir adet ya da hamilelik belirtisi hissetmiyorum..Hayırlısı bakalım...

Gülen yüzlü ovulasyon testi,preseed,biesteron dha,civan perçemi çayı ne varsa kullandım bu ay..Eğer hamilelik olmazsa tüp bebek deniyeceğim...

Kaç günde bir adet oluyorsun canım ? Kaç günde bir adet oluyorsan beklediğin adet tarihinden 14 ü çıkarıyorsun..Muhtemel yumutlama günün oluyor..Ama daha önce ya da daha sonra da olabilir tabi...
ovulasyon testi kullanmayı düşünüyorum bu ayda bilgi almak istiyorum yardımcı olurmusunuz :)

kızlar merhaba.
5 +1 hamileyim ovulasyon testini ilk defa denedim ve hemen hamile kaldım. mutlaka kullanmanızı tavsiye ederim. Rabbim isteyen herkese versin inşallah.

kızlar merhaba.
5 +1 hamileyim ovulasyon testini ilk defa denedim ve hemen hamile kaldım. mutlaka kullanmanızı tavsiye ederim. Rabbim isteyen herkese versin inşallah.

nasıl kulllanılfığı hakkında bilgi verirmisin pozitif çıktığı gün mü deneme yaptınız biraz karışık geldi de bana

kızlar merhaba.

Kaç günde bir adet oluyorsun canım ? Kaç günde bir adet oluyorsan beklediğin adet tarihinden 14 ü çıkarıyorsun..Muhtemel yumutlama günün oluyor..Ama daha önce ya da daha sonra da olabilir tabi...

benim düsensiz oluyor ve tutturamıyorum galiba sonuç hüsran yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…