- 24 Ağustos 2012
- 1.156
- 222
- 123
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #4.901
gurbetcim iki kese niye görünmemişki önceki usglerde.geçmiş olsun cnm rabbim sana sağlık sıhat versinde tekrar olur inşallah.
batıma 3 gün var ama benim umutlar tükendi çenemde kocaman bir sivilce çıkmak için çabalıyor
Günaydın günaydın gunaydiiin herkese.
Bugun cuma herkese hayirli cumalar dilerim.
Bir hafta daha bitiyor.bu haftayı pek güzel geçirmedik topik maaile olarak.her zaman birbirimize olan destek nasıl devam ediyorsa bundan sonra da öyle devam edecek inşallah.evet bu hafta bir hayli üzüldük e insanız sonuçta uzulmek de sevinmek de bizlere mahsus bir duygu.umarim bundan böyle uzuntulerin dahası olmaz.
Hepinizi ayrı ayrı öper;umudunuzu kaybetmemenizi,mutluluğun,sevincin hep sizinle olmasını dilerim.
Mutlu,kutlu,umutlu hafta sonları dilerim :))))
tatlım moralini bozma konserin tadını cıkar bebişine en kısa zamanda kavuşursun ye iç gez eğlen böyle yaparsan daha cabuk gelır bebiş
sana tavsize edeceğim kitap aşk elif şafak güzel bir kıtap
bu sabah kırmızı kartı gördüm birgünde erken geldi geç gelmesinden iyidir gerçi.nasip bakalım ne zaman olacak...
Günaydın kuzularr,
Kimselere gelmemiş henüz bakıyorum da.
Güzel bir hafta olsun hepimize inşallah.
Suayım nasılsın? Sınav nasıldı , bata ne kadar kaldı.
bu sabah kırmızı kartı gördüm birgünde erken geldi geç gelmesinden iyidir gerçi.nasip bakalım ne zaman olacak...
Günaydın kuzularr,
Kimselere gelmemiş henüz bakıyorum da.
Güzel bir hafta olsun hepimize inşallah.
Suayım nasılsın? Sınav nasıldı , bata ne kadar kaldı.
canım üzülme tatlım hayırlsı olsun umudunu tükenmesin bır daha kı aya ınş.
bebeğim bitanem aşkım yaaaaasenı cok özledim hemde cok canımıniçi valla suan bıle zor girdim ayyy
daral geldi vallahı bu aralar işler arka arkaya geliyor meleğim aşını vuruldun demek oy maşallah yiğenım mıkroplardan korusun
kuzucum patronla n eyaptın meleğim merak ettim hep aklım sendeydı benım bata son 3 gün kaldı 27 eylül ama geçikmede koyarsam 30 kadar beklıcem ama çarşamba dr. gitcem ya dr. bülent e zaten bebek varsa cıkar orda sanırım :18: sınav iyi geçti sayılır düğün çok güzeldi çok eğlendik hala yorgunum uykum var dün acaip yoruldum eve zor attık kendimiziyiğenım nasıl sen nasılsın bebeğim çabuk yaz cvp beklıyorum senı merak ettim
günaydın canım bende dün itibariyle kırmızı kartı gördümmoff off çok pis anne olasım var ama olmayy yavvv
Bende seni çok özledim kuzum ya.Ctesi ne ettin diye çok meraklandım.Neyseki çok güzel geçmiş çok sevindim.Düğünde üzerine iyi gelmiş oh ohh sefan olsun balımm:)
O halde çarşambaya odaklanıyoruz.Güzel haberlerle bekliyorum seni fısıtığımm.
Biz iyiyiz tekme tokat devam ediyoruz :)) Maşallah oldukça hareketli miniğim.Ctesi e bebek mağazasına gittik. İlk aylar için sepet beşik almıştım ama çok içime sinmemişti.
Gittik bir gezdik ki 2.el bölümünde şahane temiz ürünler var.Ahşap beyaz sallanır beşik ve travel sistem arabamızı aldık.Beşik 150 , araba ise 250 liraya aldık. Kesinlikle gitme imkanı olanlar gidip bakmalı çok temiz ve makul şeyler var.Araba fiyatı 1000 di normalde.Beşiğimizi kurduk başucumda kızımı beklemeye çok erkenden başladık :) Odası için boyalarımızı da aldık.
Eki Görüntüle 516702
Patronla konuştum canım şimdilik sorun yok gibi ama bakalım artık.
Doktora saat kaçta gideceksin
kuzucum odası ne renk olacak pembe mi
ay yerim ben onun minacık ayaklarını
ıyı cok sevındım meleğim patronla aranın düzelmesine
kuzucum saat 13:30 da randevu öğle yemeğimi yer cıkarım hayırlsı artık inş. güzel haberlerle gelirim
sen gittinm mi doktora hanı göbiş koymamaışsın topiğe öyle demişsin
kızlar merhabaa
ben ilk defa bu ay ovilasyon testi kullanıcam 5. denemem...çok heyecanlıyım....benide aranıza kabul edermisiniz...bat 16 ekim dikkat etmem gereken şeyler varmı yardımcı olurmusunuz...
Merhaba canım bende bu ay ovilasyon testine başvuracam netten sipariş verdim.Ümitliydim bu aya reglim de gecikmişti ama dün hüsrana uğradım.Demek ki yumurtlama gününü tutturamıyoruz demim ama bilmem
bilemiyorumki canım bazen yumurta gününü tuttursakta olmayabiliyor...inşallah Rabbim bu ay hamiş kalmayı hepimize nasip eder
Pembe ve açık mor olacak tatlım.Resimdekinin aynısı.Ye teyzesi :))
Açık açık konuştuk artık herşey onun insafına kalmış bakalım.
Doktor sonrası bana hemen mesaj atıyorsun meraktan ölürüm yoksamhayırlı haberlerle gel kuzum . dualarım seninle canım arkadaşım.
Benim doktor haftaya ptesi.Meraktayım :) Resim çektimde evde kaldı tatlım bu hafta yenileyip koyarım artık kuzu.
İşlerinde kolaylıklar dilerim canımıniçi
günaydın canım bende dün itibariyle kırmızı kartı gördümmoff off çok pis anne olasım var ama olmayy yavvv
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?