ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

Günaydın günaydın gunaydiiin herkese.
Bugun cuma herkese hayirli cumalar dilerim.
Bir hafta daha bitiyor.bu haftayı pek güzel geçirmedik topik maaile olarak.her zaman birbirimize olan destek nasıl devam ediyorsa bundan sonra da öyle devam edecek inşallah.evet bu hafta bir hayli üzüldük e insanız sonuçta uzulmek de sevinmek de bizlere mahsus bir duygu.umarim bundan böyle uzuntulerin dahası olmaz.

Hepinizi ayrı ayrı öper;umudunuzu kaybetmemenizi,mutluluğun,sevincin hep sizinle olmasını dilerim.
Mutlu,kutlu,umutlu hafta sonları dilerim :))))

Ilk haftslarda kucuktu 7. Haftada goruldu iki dr da onayladi iki kese oldigunu cnm
Hayirlisi ne diyeyim ins bur dahaki sefere saglicakla hayirla guzel Allahim

Ne güzel de özetlemişsin durumumuzu canım öperim güzel parmaklarından
HErşey bizim için güzel şeyler de yakında topiğimiz bulacaktır.

Aşıdan geldim kızlar.Hiç sıkıntı yok ağrı sızı zerre yok.Kimselerin sizi korkutmasına izin vermeyin:) Sağlıkla gelsin bebişleriniz

tatlım moralini bozma konserin tadını cıkar bebişine en kısa zamanda kavuşursun ye iç gez eğlen böyle yaparsan daha cabuk gelır bebiş
sana tavsize edeceğim kitap aşk elif şafak güzel bir kıtap

onu okudum canım gerçekten çook güzel bi kitap teşekkür ederim konserin tadını çıkarcaz inşallah son 24 saat inşallah bebişim de benimledir,bata son 3 gün

bu sabah kırmızı kartı gördüm birgünde erken geldi geç gelmesinden iyidir gerçi.nasip bakalım ne zaman olacak...

Günaydın kuzularr,

Kimselere gelmemiş henüz bakıyorum da.
Güzel bir hafta olsun hepimize inşallah.

Suayım nasılsın? Sınav nasıldı , bata ne kadar kaldı.

Günaydın kuzularr,

günaydın canım bende dün itibariyle kırmızı kartı gördümm off off çok pis anne olasım var ama olmayy yavvv

bu sabah kırmızı kartı gördüm birgünde erken geldi geç gelmesinden iyidir gerçi.nasip bakalım ne zaman olacak...

canım üzülme tatlım hayırlsı olsun umudunu tükenmesin bır daha kı aya ınş.

Günaydın kuzularr,

bebeğim bitanem aşkım yaaaaa senı cok özledim hemde cok canımıniçi valla suan bıle zor girdim ayyy
daral geldi vallahı bu aralar işler arka arkaya geliyor meleğim aşını vuruldun demek oy maşallah yiğenım mıkroplardan korusun
kuzucum patronla n eyaptın meleğim merak ettim hep aklım sendeydı benım bata son 3 gün kaldı 27 eylül ama geçikmede koyarsam 30 kadar beklıcem ama çarşamba dr. gitcem ya dr. bülent e zaten bebek varsa cıkar orda sanırım :18: sınav iyi geçti sayılır düğün çok güzeldi çok eğlendik hala yorgunum uykum var dün acaip yoruldum eve zor attık kendimizi yiğenım nasıl sen nasılsın bebeğim çabuk yaz cvp beklıyorum senı merak ettim

Bende seni çok özledim kuzum ya.Ctesi ne ettin diye çok meraklandım.Neyseki çok güzel geçmiş çok sevindim.Düğünde üzerine iyi gelmiş oh ohh sefan olsun balımm:)
O halde çarşambaya odaklanıyoruz.Güzel haberlerle bekliyorum seni fısıtığımm.

Biz iyiyiz tekme tokat devam ediyoruz :)) Maşallah oldukça hareketli miniğim.Ctesi e bebek mağazasına gittik. İlk aylar için sepet beşik almıştım ama çok içime sinmemişti.
Gittik bir gezdik ki 2.el bölümünde şahane temiz ürünler var.Ahşap beyaz sallanır beşik ve travel sistem arabamızı aldık.Beşik 150 , araba ise 250 liraya aldık. Kesinlikle gitme imkanı olanlar gidip bakmalı çok temiz ve makul şeyler var.Araba fiyatı 1000 di normalde.Beşiğimizi kurduk başucumda kızımı beklemeye çok erkenden başladık :) Odası için boyalarımızı da aldık.

Patronla konuştum canım şimdilik sorun yok gibi ama bakalım artık.

Doktora saat kaçta gideceksin

günaydın kızlar
epeydir gelemiyorum işler de çok yoğunlaştı
hepiniz iyisinizdir umarım

biz de 10.haftadayız, 2 hafta sonra ikili test telaşı başlayacak :)

bu ay deneyen herkese bol şans diliyorum, Allahım en kısa sürede kavuşturur inş. sizleri.

belfü.cüm o dediğin 2.el mağaza nerede, merak ettim
bizim daha çok var ama aklımda bulunsun cnm.

kuzucum odası ne renk olacak pembe mi
ay yerim ben onun minacık ayaklarını
ıyı cok sevındım meleğim patronla aranın düzelmesine
kuzucum saat 13:30 da randevu öğle yemeğimi yer cıkarım hayırlsı artık inş. güzel haberlerle gelirim
sen gittinm mi doktora hanı göbiş koymamaışsın topiğe öyle demişsin

Pembe ve açık mor olacak tatlım.Resimdekinin aynısı.Ye teyzesi :))
Açık açık konuştuk artık herşey onun insafına kalmış bakalım.

Doktor sonrası bana hemen mesaj atıyorsun meraktan ölürüm yoksamhayırlı haberlerle gel kuzum . dualarım seninle canım arkadaşım.
Benim doktor haftaya ptesi.Meraktayım :) Resim çektimde evde kaldı tatlım bu hafta yenileyip koyarım artık kuzu.
İşlerinde kolaylıklar dilerim canımıniçi

kızlar merhabaa
ben ilk defa bu ay ovilasyon testi kullanıcam 5. denemem...çok heyecanlıyım....benide aranıza kabul edermisiniz...bat 16 ekim dikkat etmem gereken şeyler varmı yardımcı olurmusunuz...

kızlar merhabaa
ben ilk defa bu ay ovilasyon testi kullanıcam 5. denemem...çok heyecanlıyım....benide aranıza kabul edermisiniz...bat 16 ekim dikkat etmem gereken şeyler varmı yardımcı olurmusunuz...

Merhaba canım bende bu ay ovilasyon testine başvuracam netten sipariş verdim.Ümitliydim bu aya reglim de gecikmişti ama dün hüsrana uğradım.Demek ki yumurtlama gününü tutturamıyoruz demim ama bilmem

Merhaba canım bende bu ay ovilasyon testine başvuracam netten sipariş verdim.Ümitliydim bu aya reglim de gecikmişti ama dün hüsrana uğradım.Demek ki yumurtlama gününü tutturamıyoruz demim ama bilmem

bilemiyorumki canım bazen yumurta gününü tuttursakta olmayabiliyor...inşallah Rabbim bu ay hamiş kalmayı hepimize nasip eder

ayyy çok tatlı renkler tam senlik renkler kuzucum sen araştır böyle piyasayı bızede fikir olur ne diye çok para verelim en güzelinin yapmışsın tatlım
sonra eşyalarınından resmını cekersin odanında
tamam tatlım ben cıkınca sana msj atarım
inş. güzel haberlerle gelirim kuzum dualarını eksık etme

günaydın canım bende dün itibariyle kırmızı kartı gördümm off off çok pis anne olasım var ama olmayy yavvv

emoşum inan bu msj görmedim tatlım üzülme o bebek enınde sonunda gelecek bak ben artık takmıyorum sen cok kafaya taktığın için olmuyor benım gibi yap gez dolaş düşünme

Herkese merhaba

Gecikmeli olarak haftalık slmımı verdim sizlere
Misafirlerimiz gitti ,ne misafirdi ama evimizde biz misafir konumuna düştük.
Allah tan çalışma dönemi degildi bol stresli bir haftayı çünkü.

Ben de Çarşamba gideceğim doktora,suay82 umarım güzel ,sevinçli haberlerle geliriz ikimizde

Herkese bol kazançlı,gülücüklerin yüzünüzden eksik olmadıgı bir hafta dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…