ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

İyi olmak gerek.Herşey bizim için , bi nedeni olmalı bu yaşadıklarımızın.İyilikler hepimizi bulsun:)

arkadaslar benım adetım 3gun gecıktı dun kanda beta hcg yaptırdım ama cıkmadı( hıc bır adet belırtımde yok gec dollenme olabılır mı sızce???

slm kızçeler bende testimin siparişini vermiş bulunmaktayım hayırlısıyla soğan kürünede 2 gün snra başlıyorum hadi bakalım neler olucak bu ay rabbiiiimmmm sen ol de olsun inşşşşşşşşş

arkadaslar benım adetım 3gun gecıktı dun kanda beta hcg yaptırdım ama cıkmadı( hıc bır adet belırtımde yok gec dollenme olabılır mı sızce???

Olabilir ama kanda İllaki çıkardı 3 gün gectiyse.bir kac gu sonra tekrar yaptir ya da idrar testi yap canım istersen.pozitif olmasa bile üzülme sakın bak hepimiz bir caba sarfediyoruz elbet hayırlısıyla olacak bebis.icini ferah tut.

Hadi bakalım hayirlisi ins testleri kullandığın ilk ay hamile kalırsın canım.rabbim hayırlısını versin.

sağol cnm iyi dileklerin için inşşş

hepinize günaydııınnn
ayy niye 22 temmuz yazmışım anlamadım benim kafa nerde kaldıysa bilgisayarım bozuk,iş yerinde başkasının bilgisayarından yazıyorum onun için sadece sabhaları girebiliyorum bilgisayar yok,işlerim durgun,çok kafayı taktım bebek işine,konseri düşünüyorum bi yandan heyecanla şebnem ferahı çok ama çokk seviyorum ve daha önce hiç gitme fırsatım olmamıştı,onu ilk defa görücem,geçen ay kimyasal gebelik yaşadım ya eşim moral olsun diye hediye aldı bana aslında o pek sevmez ama beraber gidicez bana önerebileceğiniz bi kitap var mı? okurken insanı alııp götüren,daha ilk sayfadan elimizden bırakamadığınız türden kitaplar kafamı dağıtmaya çok ihtiyacım var..polisiye falan çok sevmem aşk romanı olsun mümkünse,çok şey istiyorum biliyorum ama sizden başka kimse yok ki

günaydın güzel anne adayları yeni günümüz iyi geçsin inşallah her isteyenin göbişi bebekle dolsun inşallahh

canım geçmiş olsun herşeyin hayırlısı dediğin gibi .
sen daha yeni taşınmadın mı sevmiştin evinide gene ne oldu

Günaydın kızlar,

Cuma ya son 1 gün kaldı, geçsin haftasonu gelsin artık.
Yeni hafta yeni umutlar getirsin

Tünaydin arkadaslar

Umarım canım önümüzdeki hafta güzel güzel haberler alırız inşallah.
Ben de randevu aldım haftaya gideceğim.bakalim neler diyecek meraktayim.

cadı tabıkı meraklandık üst üstde kötü şeyler olunca merak ettik belfüyle cadı senı hiç üzülme rabbım büyük enınde sonunda yavruna kavuşacaksın

bebeğim benım gelirsem varya o batronunu gebertirim öküze bak ya açtırmasın ağzımı konuş herseyı söyle suna bak ya ama emiylede konuş
bebeğim bugün çok yogunum o yüzden giremıyorum oldumu merak etme zaten ben yokken bu sayfa ilerlemıyor anladım
amanda aman maşallah süpanallah yiğenım 21 haftalığa girmiş göbişte büyüdü bebişte maşallah

tatlım moralini bozma konserin tadını cıkar bebişine en kısa zamanda kavuşursun ye iç gez eğlen böyle yaparsan daha cabuk gelır bebiş
sana tavsize edeceğim kitap aşk elif şafak güzel bir kıtap

idrar da mı çıkıyo canım
G
Evet idrar testinde cikiyor
canım geçmiş olsun herşeyin hayırlısı dediğin gibi .
sen daha yeni taşınmadın mı sevmiştin evinide gene ne oldu

Cnm ayni firmanin 5 odali evine geciyorum
simdiki 4 odali birde tasindigim ev bizim buronun ustu ins hersey guzel olacak cnm

Slm kizlar hastaneye gittim bu sabah... Kese tamamen bozulmus yavrum yatmis asagi benden umudunu kes der gibi... Dr hap verdi onu koyucam vajinaya ***pazartesi kontrolum var son durum ne diye.... Iste bole durumlar zaten adet kanamasi gibi kanama var... Asiri degil cok azcik bel agrim var yarin sabah koycam ilaci hemen bitsin beklemek istemiyorum
Bu arada bebekler ikizmis iki kese vardi (

Tünaydin arkadaslar

Umarım canım önümüzdeki hafta güzel güzel haberler alırız inşallah.
Ben de randevu aldım haftaya gideceğim.bakalim neler diyecek meraktayim.

Hayırlı haberler al canım benim bizleri de mutlu et:)

Kuzum bende geç geldim ise disardaydim.yarin Sabah'ta tetiniz aşım var az geç gelirim balım
Sende yorma kendini kızarım valla.patronla açık açık konuştum pek güvenmez olmaz ama hayırlısı artık.
Evet zaman ilerliyor :) yarin göbek çekerim bakalimgelismevar mı

Kuzum benim ya cok güçlü bı kadinsin Allah tekrar göstermesin.saglikli olsun meleklerin uzmesinler annelerini

gurbetcim iki kese niye görünmemişki önceki usglerde.geçmiş olsun cnm rabbim sana sağlık sıhat versinde tekrar olur inşallah.

batıma 3 gün var ama benim umutlar tükendi çenemde kocaman bir sivilce çıkmak için çabalıyor

Canım çok gecmis olsun,yarınlardan umutlusun,inanclisin,guclusun .
Allah daha kotu acılar yaşatmasın ins.umutsuzluk yok hepimiz sevinçliyiz yarınlara umutla bakıyoruz unutmak yok )

Canim Umudunu kaybetme kırmızı kart yemediğin sürece icini ferah tut.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…