- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #4.881
belinaysude bende dayanamıyorum yapacam birazdan.inşallah bi çizgi görürüm hiç çizgi görmemektense :)
hadi bakalım hayırlısı :) yaz ama mutlaka çok merak ederim ben :)))) bende yarın sabah yapcam bakalım :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
belinaysude bende dayanamıyorum yapacam birazdan.inşallah bi çizgi görürüm hiç çizgi görmemektense :)
Daha önceki haftalara gore daha rahatım.bizim istememizle değil Allah ımin istemesiyle olacak bunu biliyorum.aceleci davrandım hemen olcak sandim ,olmadı
Hayirlisi canım.gideyim doktora haftaya olmam gereken operasyonu mü ol diyecek yoksa devam mı diyecek meraktayim.
Hayirlisi olsun demekten baska ne gelir elden?
hadi bakalım hayırlısı :) yaz ama mutlaka çok merak ederim ben :)))) bende yarın sabah yapcam bakalım :)
arkadaslar benım adetım 3gun gecıktı dun kanda beta hcg yaptırdım ama cıkmadı( hıc bır adet belırtımde yok gec dollenme olabılır mı sızce???
slm kızçeler bende testimin siparişini vermiş bulunmaktayım hayırlısıyla soğan kürünede 2 gün snra başlıyorum hadi bakalım neler olucak bu ay rabbiiiimmmm sen ol de olsun inşşşşşşşşş
Olabilir ama kanda İllaki çıkardı 3 gün gectiyse.bir kac gu sonra tekrar yaptir ya da idrar testi yap canım istersen.pozitif olmasa bile üzülme sakın bak hepimiz bir caba sarfediyoruz elbet hayırlısıyla olacak bebis.icini ferah tut.
Hadi bakalım hayirlisi ins testleri kullandığın ilk ay hamile kalırsın canım.rabbim hayırlısını versin.
ayyyyy bende çok severim şebnem ferahı keşke bende olsadım ama
canım inş. hava süper olur bol bol eğlen stres at döktür ıyı enerjı topla bebişinde çabuk gelsın 22 eylül diyecektın sanırım 6 gün meleğin senınle olsun inş.
Yavrum olacak ins umudunu kaybetme bnm yavrum 9 ayda gelmisti 6 haftalik sevinc yasarti ve gitti
Simdi ise biraz once kurtulayim modundayim kanamalar basladi 3 ay korunmam lazim bana kalsa ilk adetten sonra korunmazdim
Hastalik sigirtasini degistirdim ocak itibariyle yururluge giriyor
O nedenle ocak basliyacam calismaya insAllah
Allahuekber o herseyin iyisini bilir vakti zamani var cnm uzulmek yok
Ayseipek hayir olsun iyiye yor guzelim
Emos61 seni ozledik anacim nerdesin
Kizlar ev tasiycam herserde hayir var derler ya bu isin hayrida bu sanirimm yanlizim herseyi
Kendim yapicam yerlesirim iyilesirim 3 ay biter sizlerede mujde veririm
Dabi sizinkiler 3 aylik olmus olurlar
Günaydın kızlar,
Cuma ya son 1 gün kaldı, geçsin haftasonu gelsin artık.
Yeni hafta yeni umutlar getirsin
canım ya sen nerelerdesin bak belfüyle çatladık dün sağlık olsun o bebek enınde sonunda senınle olacak ınşallah herşeyin hayırlsını dilemek lazım bak senın eşinin sağlığı yerinde çok şükür inş. bebeişinizde yakında sızınle olur
Meraklandirmisim sizleri kusura bakmayın :)
Hayirlisi tabiki gecen ay çok ağlamıştım ama bu ay gayet rahattim.adet bitsin doktora gideceğim.
Hayirlisi olsun hakkımızda.
Doğru diyorsun elden bişey gelmiyor be kuzum.Benim patron tam bi şerefsiz.Önümüzdeki ay konuşacağım.Hiç olmadı son 3 ay primimi gerçekten öde dicem.Aklımda türlü türlü sorular.
Sınavı kazanmam şart.Onlada bitmiyor ki mühür parası o bitti müşteri bulma derdi Allah kızımın yüzüne baksın inşallah.
hepinize günaydııınnn
ayy niye 22 temmuz yazmışım anlamadım benim kafa nerde kaldıysa bilgisayarım bozuk,iş yerinde başkasının bilgisayarından yazıyorum onun için sadece sabhaları girebiliyorum bilgisayar yok,işlerim durgun,çok kafayı taktım bebek işine,konseri düşünüyorum bi yandan heyecanla şebnem ferahı çok ama çokk seviyorum ve daha önce hiç gitme fırsatım olmamıştı,onu ilk defa görücem,geçen ay kimyasal gebelik yaşadım ya eşim moral olsun diye hediye aldı bana aslında o pek sevmez ama beraber gidicez bana önerebileceğiniz bi kitap var mı? okurken insanı alııp götüren,daha ilk sayfadan elimizden bırakamadığınız türden kitaplar kafamı dağıtmaya çok ihtiyacım var..polisiye falan çok sevmem aşk romanı olsun mümkünse,çok şey istiyorum biliyorum ama sizden başka kimse yok ki
Gidrar da mı çıkıyo canım
canım geçmiş olsun herşeyin hayırlısı dediğin gibi .
sen daha yeni taşınmadın mı sevmiştin evinide gene ne oldu
Tünaydin arkadaslar
Umarım canım önümüzdeki hafta güzel güzel haberler alırız inşallah.
Ben de randevu aldım haftaya gideceğim.bakalim neler diyecek meraktayim.
cadı tabıkı meraklandık üst üstde kötü şeyler olunca merak ettik belfüyle cadı senı hiç üzülme rabbım büyük enınde sonunda yavruna kavuşacaksın
bebeğim benım gelirsem varya o batronunu gebertirim öküze bak ya açtırmasın ağzımı konuş herseyı söyle suna bak ya ama emiylede konuş
bebeğim bugün çok yogunum o yüzden giremıyorum oldumu merak etme zaten ben yokken bu sayfa ilerlemıyor anladım
amanda aman maşallah süpanallah yiğenım 21 haftalığa girmiş göbişte büyüdü bebişte maşallah
tatlım moralini bozma konserin tadını cıkar bebişine en kısa zamanda kavuşursun ye iç gez eğlen böyle yaparsan daha cabuk gelır bebiş
sana tavsize edeceğim kitap aşk elif şafak güzel bir kıtap
Slm kizlar hastaneye gittim bu sabah... Kese tamamen bozulmus yavrum yatmis asagi benden umudunu kes der gibi... Dr hap verdi onu koyucam vajinaya ***pazartesi kontrolum var son durum ne diye.... Iste bole durumlar zaten adet kanamasi gibi kanama var... Asiri degil cok azcik bel agrim var yarin sabah koycam ilaci hemen bitsin beklemek istemiyorum
Bu arada bebekler ikizmis iki kese vardi (
Slm kizlar hastaneye gittim bu sabah... Kese tamamen bozulmus yavrum yatmis asagi benden umudunu kes der gibi... Dr hap verdi onu koyucam vajinaya ***pazartesi kontrolum var son durum ne diye.... Iste bole durumlar zaten adet kanamasi gibi kanama var... Asiri degil cok azcik bel agrim var yarin sabah koycam ilaci hemen bitsin beklemek istemiyorum
Bu arada bebekler ikizmis iki kese vardi (
gurbetcim iki kese niye görünmemişki önceki usglerde.geçmiş olsun cnm rabbim sana sağlık sıhat versinde tekrar olur inşallah.
batıma 3 gün var ama benim umutlar tükendi çenemde kocaman bir sivilce çıkmak için çabalıyor