ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

İnşallah kuzucum.Yiğenime neler neler alıcam ben :)

İyi haftalar tatlım,

hepimize güzel haberli bir hafta olsun.İkinizde sevindirinn bizi

Günaydın herkese :)

Kızlar yok sanırım herkesin ayrı ayrı işi var

Benim de calışma haftam ama dün misafirler gitti geç saate kadar temizlik yaptım halı sildim,öldüm yorgunluktan.

Yarın da doktora gideceğim umarım iyi haberlerle gelirim.

Siz de haberler nasıl kızlar?

Günaydınn kızlarr,

Az ses verinnn

ses veriyorum bak kuzucum
günaydın meleğim benım ayyy yesinler sen yiğenımın küçülenlerini bana yollarsın kuzum
meleğim karnım ağrıyo bugün bıraz ümidim kırıldı :18: ama hiç üzülmeyeceğim belıkı bu yenı dr. daha güzel seyler söyler
bak sana suan dinlediğim parçayı yolluyorum en sevdiğim parça ve düğün parçam

ayyy ekleyemıyorum işte bu parça cok huzur verici Evanesance - My Immortal

Günaydınn canım,

Birden yapmasaydın keşke tatlım ya

Güzel haberler geleceksin inşallah :))

Sen iste yeter ki kuzum ben neler neler yollarım
Hayatım hayırlısı herşeyin, sen iyi düşün moral bozma.
Umarım iyi haberlerle gelirsin haberlerini bekliyorum canımın içi.

canım bebiş büyümüş maşallah darısı başımıza

canım benım sanada günaydın ınş. ikimizde güzel haberler veririz kırmızılar gelmezde bende yarın doktora gidiyorum 13:30 da zaten bırşey varsa kanda ckar yoksada tedavı olacağım bu yenı doktora dr. bülent alpaydın ankara akrapol de cok ıyıymış

Hayırlısı olsun canım.inşallah güzel haberlerle geleceğiz.

Canım bizi haberdar et gelişmelerden :)
Sağlıkla gelsin bebişin.İkili testi de atlatırsın sağlıkla hiç meraklanma.

Canım 2.El Ebebek Göztepe köprüsünden libadiyeye giderken , Soyak migrosu geçtikten sonra üst geçit bitince hemen sola dönüyorsun 200 metre aşağıda solda kuzum.
Çok arışık anlatmadım umarım :))

Deliriyorum öyle insanlara.
Tatlım ya az kalsın hamile hamile kadını yoruyorlar dicektim Allah mı söyletti acep :) İnşallah öyledir.

Deliriyorum öyle insanlara.
Tatlım ya az kalsın hamile hamile kadını yoruyorlar dicektim Allah mı söyletti acep :) İnşallah öyledir.[/QUOTE]

:)) inşallah canım bu ay alrım güzel haberi malum olmuştur o temiz kalbine canım benim.

Nadilsiniz bakalim bn ikinci ilaci koydum kanama baslamadi ada cayi iciyorum adet sokturucu bildikleriniz varmi kizlar
Cuma yine gidicem bu sefer agizdan alcam eger temizlenmesse kurtaj olcam

Allah ıma dua ediyorum hep beni evlat hasretiyle sınama Rabbim diye.
Yumurtlama günlerinde eşim iş için şehir dışına gîtmek zorunda,erteleyemiyor da.
Bahtsız bedevi moduna girdim bile.sinir oldum ama ne gelir elden.
Bekleyiş başlamadan bitti, 1 ay uzadı :...((((
Bunda da vardır bir hayır ,Allah hayırlısını versin.

Nadilsiniz bakalim bn ikinci ilaci koydum kanama baslamadi ada cayi iciyorum adet sokturucu bildikleriniz varmi kizlar

Günaydın canımm.
Sinameki de içebilirsin.Sıkıntısız atlatırsın inşallah canım.Kürtaja hiç gerek kalmaz inşallahç

Canım benim herşey de bir hayır vardır.Bebeğin geleceği zamanı iyi biliyordur sen hiç merak etme.
Kafanı rahatlat ve sakın sıkma canını.Benim eşim yumurtlama günlerinden kaçıyordu bildiğin , her ay sinir ediyordu beni.Hiç beklemediğimiz ummadığımız bir günde oldu.

canım vardır bundada bi hayır Allah bizi böyle sınıyo demekki sabredicez artık kafamıza takmıcaz dün doktora gittim doktor çok stres olmusuun dedi biraz rahatla dedi elimde degil ama yapmaya çalışcam sende biraz rahatla canım inşallah bebegin sana gelicek sadece biraz sabırr

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrr ben hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmm dün batımdı gelen giden olmadı sabah test yaptım pozitif çıktı,sonra doooğruu kan testine sonuç:300,74

canım benım dıkkat et allah korusun içinde parça kalabılır en ıyısı kürtaj bence zaten vakumla temızlıyorlar

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrr ben hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmm dün batımdı gelen giden olmadı sabah test yaptım pozitif çıktı,sonra doooğruu kan testine sonuç:300,74

canım benım tebrik ederimmm ayyyyy cok sevindim sağlıkla kucağına al bebişini

kızlar hepinize günaydın beblfücüm balım sanada günaydın az kaldı dr. gitmeye
ya kızlar ben sabah gebelık testı yaptım ümitlenmek ıstemıyorum ama 2 çizgim silik ince cıktı daha bata 2 gün var dua edin bana ne olur hayırlsı olsun :18:

allah razı olsun cnm çok sağol,rabbim sizlere de vericek inşallah sağlıkla ve hayırla dualrım sizlerle haa bu arada c.tesi günü şebnem ferah konseri MUH-TE-ŞEM-Dİ! inanılmaz bi geceydi,20-25 şarkı söyledi,havai fişekler patladı,konfetiler yağdı mükemmel bii geceydi.. hava çok güzeldi hiç üşümedik,şansa yerimiz de iyidi gördüm yakından şebocuğumu çok heyecanlandım her şarkıya ayrı fon yapmışlar,barkovizyonlarda inanılmaz bi görsel şölen vardı,harbiyeyi çığlıklarıyla inletti resmen kendimizden geçtik hepimiz..gördüğün gibi hala etkisindeyim,şebom büyüledi beni

ayy cnm niye ümitlenmicem inşallah inşallah hamiesindirr..batı bekle az kamışş

nekadar üzücüdr eminim canından bir parca olan bebegi düşürmk zorunda kalmak benim hamileyken cok uzuk olmama gerekn seyler bunlar şimdiye fkir vermeye calısıyorm maydanz falanda yardımcı olur aslında bitkisel ilacların cogu düşürebilir aslanpencesi civan percemi nane ada cayı maydanz falan insaallah kürtaja gerek kalmz oda zor cünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…