• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

kızlar cok umutluydum bu ay
sabaha karsı agrıyla uyandım ve.....
cok uzgunum

Sağlık olsun.Yeni aya bakmak gerek artık.Moral bozma.Sağlıkla gelsin bebeğin.

slm kızlar aranıza yeni katıldım bende ya bi sorum olacak teste hiç bir çıkmaması test mi bozuk ben mi yapamıyorum acaba

Test bozuktur canım.Yenilemen gerek.

merhaba arkadaşlar ben ayla :)

yeri değil ama bişi sormak istiyorum sizlere.... Benim buğün çatlatma iğnesinden sonra 17. günüm... ama adet günüm yarın... ve hiç ağrım yok yani adet belirtisi sıfır... sadecew gögüs hassasiyeti var... sizce idrarda test yapsam çıkarmı yada kanda.. ne yapcam bilemedimm :(

Çatlatma iğnesinden sonra 14.yada 15.gün kanama olur diye biliyorum.11.günden itibaren kanda bakabilirsin demişti doktorum.

ayy ne kadar güzel bi isim sizin için anlamı olması daha güzel adıyla büyür inşallah resimlerinide görmek isteriz afra bebegin :))

Çok teşekkürler canım benim :) İnşallah beraber paylaşırız bebeklerimizin resimlerini :)

acaba adet öncesi test yapıp pozitif sonucu gören var mıı

Adet öncesi 4 gün önce yapmıştım , sabah ilk idrarla ve ikinci çizgi silikti.Kan testinde de 38 değeri çıkmıştı.Ama geç döllenmeyse çıkmayabilir.En sağlıklısı adeti beklemektir.

offff
kocam da yok memlekete gıttı.
kotu haberı verdim bu sabah
uzulme bı daha denerız dedı.
ben de ekım umutlularındanım.
hayırlısı tabı

Çatlatma iğnesinden sonra 14.yada 15.gün kanama olur diye biliyorum.11.günden itibaren kanda bakabilirsin demişti doktorum.

çok teşekkür ederim cnm yaa . valla dayanamıorum ben buğün bi idrar denicem eger olmassa bir hafta felan daha beklicem kan yapcam

Kuzum o kadar umutluydum ki senden.Söylenecek söz yok gene.Herşey Allahtan bunda da bir hayır vardır canım benim.
Sen ve ailen iyi olun gerisi olur.Biz daima senin yanındayız sakın unutma.Sen aramızda en güçlülerimizdensiz.Bu da geçecek inşallah bu son üzüntü olur.
Bunların neden kaynaklandığını araştırmak gerek canım.Kendini sakın ihmal etme.

Canım görememişim demek ki :( Bu haftayı sevmedim, hep umutlarımı aldı benden.Umarım güzel haberlerde alırız.
HAkkında hayırlısı olsun kuzum.Herşey de bi hayırdır unutma.İyi ol olur mu:38:

Güzel haberler ver bize senden yüzümüz gülsün inşallah canım.Çok tepinme ama konser de :38:

Gözün aydın canım.Doktorun dediklerine harfiyen uy canım.Hayırlısıyla bu dönemde geçer:38:

Bitsin bu hafta kuzum.Doğru düzgün sevinemedik mutlu olamadık bile.
İşlerde umduğum gibi gitmiyor.Kötü haberler üstüste hep.Mükelleflerde azalma var, bu adam beni doğum sonrası almayabilir.Bu çok dert değilde.Rapor sırasında işleri yürüteceğim için maaşımı da talep edicektim ama şuanki duruma göre bu adam bana zırnık vermez.4 ay sonunda alacağım rapor parası ise 2200lira, aldığım 1 maaş demek.KAra kara düşünüyorum ne olacak benim bu halim diye.Emreye de diyemiyorum,paylaşamıyorum ben sana dedim kenara para koy dedim, çocuk yapmayalım dedim demeye başlıcak :( KArardım iyice

kuzucum ya ne bu böyle valla sana cok kızyorum haaa:20: yeter stres oldum senınle sakın ol meleğim herşey güzel olacak benım işler cok yoğun gıremıyorum oyüzden
ya sen konuştun mu adamla durumu izah etseydım belkı anlayışlı davranır emi birsey demez bence otur güzelce konuş bebişin rizkıyla gelir sankı ne maşrafı olacak anne sütünden başka bıde bezi okadar hem sen hemen iş bulursun haaaa bence önce patronunla konuş işler düzelir merak etme meleğim senı sevıyorum aklımı burda bırakma :38:

günaydın kızlar.suay günleri saya saya haftayı bitiriyorsun cnm vallahi.....senin sınavın c.tesimi pazarmı? bende c.tesi sınavda görevliyim hemde evime çok yakın bu sefer yürüyerek gideceğim.
bata kaldı 4-5 gün ama bende hiç belirti yok...

tatlım ben pazar gireceğim benım erkek kardeşimde c.tesi girecek allah hepinize kolaylık versin valla ben öyleyım tatlım bu hafta hem düğün hem sınav hoopppp p.tesi :9::9:

canım ya sen nerelerdesin bak belfüyle çatladık dün sağlık olsun o bebek enınde sonunda senınle olacak ınşallah :16:herşeyin hayırlsını dilemek lazım bak senın eşinin sağlığı yerinde çok şükür inş. bebeişinizde yakında sızınle olur :54:

Meraklandirmisim sizleri kusura bakmayın :)
Hayirlisi tabiki gecen ay çok ağlamıştım ama bu ay gayet rahattim.adet bitsin doktora gideceğim.
Hayirlisi olsun hakkımızda.

kızlar cok umutluydum bu ay
sabaha karsı agrıyla uyandım ve.....
cok uzgunum

Üzülme canım hiç hem de hiç .bak ben üzüldüm de ne oldu kucağımda mü cocuk :))))
Takma kafana stres yapma çalısmaların zevkine bak.Biliyorsun stres ilk önce üreme hormonlarını etkilermiş aman ha.
Bebeğin gelir ins kisa zamnda.

Belfu cum bu haftayı ben de sevmedim.cok üzücü haberler aldık.
İnşallah onumuzdeki gunlerde güzel haberle geleceğiz diğer bütün arkadaşlarla birlikte ;)
Hayirlisi olsun diyelim hayirlisi olsun.

kuzucum ya ne bu böyle valla sana cok kızyorum haaa:20: yeter stres oldum senınle sakın ol meleğim herşey güzel olacak benım işler cok yoğun gıremıyorum oyüzden
ya sen konuştun mu adamla durumu izah etseydım belkı anlayışlı davranır emi birsey demez bence otur güzelce konuş bebişin rizkıyla gelir sankı ne maşrafı olacak anne sütünden başka bıde bezi okadar hem sen hemen iş bulursun haaaa bence önce patronunla konuş işler düzelir merak etme meleğim senı sevıyorum aklımı burda bırakma :38:

tatlım ben pazar gireceğim benım erkek kardeşimde c.tesi girecek allah hepinize kolaylık versin valla ben öyleyım tatlım bu hafta hem düğün hem sınav hoopppp p.tesi :9::9:

Doğru diyorsun elden bişey gelmiyor be kuzum.Benim patron tam bi şerefsiz.Önümüzdeki ay konuşacağım.Hiç olmadı son 3 ay primimi gerçekten öde dicem.Aklımda türlü türlü sorular.
Sınavı kazanmam şart.Onlada bitmiyor ki mühür parası o bitti müşteri bulma derdi Allah kızımın yüzüne baksın inşallah.:17:

Evet canım yaramadı bu hafta bize :17:
Yeni hafta yeni günler umut getirsin bize :38:

Daha önceki haftalara gore daha rahatım.bizim istememizle değil Allah ımin istemesiyle olacak bunu biliyorum.aceleci davrandım hemen olcak sandim ,olmadı;)
Hayirlisi canım.gideyim doktora haftaya olmam gereken operasyonu mü ol diyecek yoksa devam mı diyecek meraktayim.
Hayirlisi olsun demekten baska ne gelir elden?

Back