- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #4.861
canım bende senin gibiyim adetime iki gün benim de sadece gögüs de hassasiyet var.idrar da test yapsam çıkar mı diye düşünüyorum ben de bilemedim.
heya biri bize yardım etsin hele kafayı yiycem şimdi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım bende senin gibiyim adetime iki gün benim de sadece gögüs de hassasiyet var.idrar da test yapsam çıkar mı diye düşünüyorum ben de bilemedim.
canım hangi markayı aldın testlerde sorun olabilir ikisindede çizgi çıkmamışşa vardır bişey :)
heya biri bize yardım etsin hele kafayı yiycem şimdi
kızlar cok umutluydum bu ay
sabaha karsı agrıyla uyandım ve.....
cok uzgunum
slm kızlar aranıza yeni katıldım bende ya bi sorum olacak teste hiç bir çıkmaması test mi bozuk ben mi yapamıyorum acaba
merhaba arkadaşlar ben ayla :)
yeri değil ama bişi sormak istiyorum sizlere.... Benim buğün çatlatma iğnesinden sonra 17. günüm... ama adet günüm yarın... ve hiç ağrım yok yani adet belirtisi sıfır... sadecew gögüs hassasiyeti var... sizce idrarda test yapsam çıkarmı yada kanda.. ne yapcam bilemedimm
ayy ne kadar güzel bi isim sizin için anlamı olması daha güzel adıyla büyür inşallah resimlerinide görmek isteriz afra bebegin :))
acaba adet öncesi test yapıp pozitif sonucu gören var mıı
Kuzum o kadar umutluydum ki senden.Söylenecek söz yok gene.Herşey Allahtan bunda da bir hayır vardır canım benim.
Sen ve ailen iyi olun gerisi olur.Biz daima senin yanındayız sakın unutma.Sen aramızda en güçlülerimizdensiz.Bu da geçecek inşallah bu son üzüntü olur.
Bunların neden kaynaklandığını araştırmak gerek canım.Kendini sakın ihmal etme.
Canım görememişim demek ki Bu haftayı sevmedim, hep umutlarımı aldı benden.Umarım güzel haberlerde alırız.
HAkkında hayırlısı olsun kuzum.Herşey de bi hayırdır unutma.İyi ol olur mu
Güzel haberler ver bize senden yüzümüz gülsün inşallah canım.Çok tepinme ama konser de
Gözün aydın canım.Doktorun dediklerine harfiyen uy canım.Hayırlısıyla bu dönemde geçer
Bitsin bu hafta kuzum.Doğru düzgün sevinemedik mutlu olamadık bile.
İşlerde umduğum gibi gitmiyor.Kötü haberler üstüste hep.Mükelleflerde azalma var, bu adam beni doğum sonrası almayabilir.Bu çok dert değilde.Rapor sırasında işleri yürüteceğim için maaşımı da talep edicektim ama şuanki duruma göre bu adam bana zırnık vermez.4 ay sonunda alacağım rapor parası ise 2200lira, aldığım 1 maaş demek.KAra kara düşünüyorum ne olacak benim bu halim diye.Emreye de diyemiyorum,paylaşamıyorum ben sana dedim kenara para koy dedim, çocuk yapmayalım dedim demeye başlıcak KArardım iyice
günaydın kızlar.suay günleri saya saya haftayı bitiriyorsun cnm vallahi.....senin sınavın c.tesimi pazarmı? bende c.tesi sınavda görevliyim hemde evime çok yakın bu sefer yürüyerek gideceğim.
bata kaldı 4-5 gün ama bende hiç belirti yok...
offff
kocam da yok memlekete gıttı.
kotu haberı verdim bu sabah
uzulme bı daha denerız dedı.
ben de ekım umutlularındanım.
hayırlısı tabı
acaba adet öncesi test yapıp pozitif sonucu gören var mıı
Iliski uzerinden 10 gun geczikten sonra test yapilirsa gebelik varsa cikar
idrar da mı çıkıyo canım
kızlar cok umutluydum bu ay
sabaha karsı agrıyla uyandım ve.....
cok uzgunum
kuzucum ya ne bu böyle valla sana cok kızyorum haaa yeter stres oldum senınle sakın ol meleğim herşey güzel olacak benım işler cok yoğun gıremıyorum oyüzden
ya sen konuştun mu adamla durumu izah etseydım belkı anlayışlı davranır emi birsey demez bence otur güzelce konuş bebişin rizkıyla gelir sankı ne maşrafı olacak anne sütünden başka bıde bezi okadar hem sen hemen iş bulursun haaaa bence önce patronunla konuş işler düzelir merak etme meleğim senı sevıyorum aklımı burda bırakma
tatlım ben pazar gireceğim benım erkek kardeşimde c.tesi girecek allah hepinize kolaylık versin valla ben öyleyım tatlım bu hafta hem düğün hem sınav hoopppp p.tesi
Belfu cum bu haftayı ben de sevmedim.cok üzücü haberler aldık.
İnşallah onumuzdeki gunlerde güzel haberle geleceğiz diğer bütün arkadaşlarla birlikte
Hayirlisi olsun diyelim hayirlisi olsun.
Evet canım yaramadı bu hafta bize
Yeni hafta yeni günler umut getirsin bize