Evet haklısınız ben de olumlu düşünmeye çalışıyorum sizin nasıl geçiyor süreç keseyi görebildiniz mi bu konular hakkında pek bilgim yokHayırlısıyla artar inşallahBundan sonra endişelerimiz bitmeyecek maalesef, hcg artacak mı, kese görünecek mi, bebek görünecek mi, kalbi atacak mı vs. ama herşeyin güzel olacağını düşünüp kendimizi rahatlatacağız. Geçen Perşembeden beri hep aklım geçmişe gidiyor, gece uyku uyuyamıyorum ama konuştukça iyi geliyor. Uzun olmasını ümit ettiğim bir yola çıktık. Allah tamamına erdirmeyi nasip etsin hepimize.
Evet düşünemedim çok teşekkür ederim çok iyi geldi basıma ağrı girdi. İnşallah hayırlısı olurAdet öncesi lh yüksek çıkabiliyor bazen. Ama hiç lh yüksek olduğu için pozitif çıkan gebelik testi de duymadım, öyle bişey olabileceğini de sanmam. Ovulasyon testi değil ki o, gebelik testi. Gebelik testlerinde yanılma payı da yok gibi bişey, hele pozitif çıkmışsa. Keşke başka doktora görünseydin. Veya direkt sağlık ocağına gidip kan verseydin. İçin rahat ederdi.
İkinizide tebrik ederim Allah tamamına erdirsin inşallah sağlıkla kucagınıza alın bizede dua edinEvet haklısınız ben de olumlu düşünmeye çalışıyorum sizin nasıl geçiyor süreç keseyi görebildiniz mi bu konular hakkında pek bilgim yok
Benim bhcg daha bugün 342 oldu, 4+4üm sata göre. Bir perinatolog buldum kendime ona gittim. Kese falan göremeyeceğimi biliyordum da kocam biraz pimpirikli, yurtdışında şuan, illa git dedi. Vajinal ultrasonda rahmin sağ tarafında yoğunlaşma ve rahim duvarında kalınlaşma ver dedi. Büyük ihtimal buraya yerleşecek kese dedi. İşte yumurtalık arkasında sıvı tespit etti, o da şey demekmiş, yakın zamanda yumurtlamışım, o yüzden gebelik muhtemelen çok daha yeniymiş. 2 hafta sonra gel dedi, dedim dış gebelik falan varsa diye korkuyorum, oyle bişeyden suphelenseydim daha yakın tarihe cagirirdim, kese henüz görünmese de rahimdeki hareketlenmeye bakınca dış gebelik görüntüsü yok dedi. Içim rahatladi biraz. En azından şimdilik. Küçük de olsa iyi şeyler duymak istiyor insan.Evet haklısınız ben de olumlu düşünmeye çalışıyorum sizin nasıl geçiyor süreç keseyi görebildiniz mi bu konular hakkında pek bilgim yok
Ay ne güzel çok iyi etmişsiniz perinatolog ne oluyor bir de İstanbul’da mı oturuyorsunuz ben de çok yeni fakat cumartesi özel de bi doktor buldum ona gitmeyi düşünüyorum vajinal muayenede sıkıntı olmuyor dimi daha önce bir arkadaşım kese bozuldu falan demişti pek inanmadımBenim bhcg daha bugün 342 oldu, 4+4üm sata göre. Bir perinatolog buldum kendime ona gittim. Kese falan göremeyeceğimi biliyordum da kocam biraz pimpirikli, yurtdışında şuan, illa git dedi. Vajinal ultrasonda rahmin sağ tarafında yoğunlaşma ve rahim duvarında kalınlaşma ver dedi. Büyük ihtimal buraya yerleşecek kese dedi. İşte yumurtalık arkasında sıvı tespit etti, o da şey demekmiş, yakın zamanda yumurtlamışım, o yüzden gebelik muhtemelen çok daha yeniymiş. 2 hafta sonra gel dedi, dedim dış gebelik falan varsa diye korkuyorum, oyle bişeyden suphelenseydim daha yakın tarihe cagirirdim, kese henüz görünmese de rahimdeki hareketlenmeye bakınca dış gebelik görüntüsü yok dedi. Içim rahatladi biraz. En azından şimdilik. Küçük de olsa iyi şeyler duymak istiyor insan.
Yok korkmayin hic. O ultrason çubuğu zaten rahim ağzına bile ulaşmıyor. O içerideki bölge hala vajina. Arkadaşınızın belki de zaten problem vardı ondan oldu sandı. Zararlı olacak olsa doktorlar niye bu kadar kolay bir hata yapsın diğer yandan. Bu insanlar bebeğin ve bizim sağlığımızı korumak icin var.Ay ne güzel çok iyi etmişsiniz perinatolog ne oluyor bir de İstanbul’da mı oturuyorsunuz ben de çok yeni fakat cumartesi özel de bi doktor buldum ona gitmeyi düşünüyorum vajinal muayenede sıkıntı olmuyor dimi daha önce bir arkadaşım kese bozuldu falan demişti pek inanmadım
Çok sağ olun bilgilendirdiğiniz için İstanbul’da oturuyorum ben de bir de ben de folbiol diye folik asit var siz ne kullanıyorsunuz kimisi mg az diyor kimisi çok diyor şu an bilemediğim için kullanamıyorumYok korkmayin hic. O ultrason çubuğu zaten rahim ağzına bile ulaşmıyor. O içerideki bölge hala vajina. Arkadaşınızın belki de zaten problem vardı ondan oldu sandı. Zararlı olacak olsa doktorlar niye bu kadar kolay bir hata yapsın diğer yandan. Bu insanlar bebeğin ve bizim sağlığımızı korumak icin var.
Perinatolog normalde kadın dogumcu olup da riskli gebelikte uzmanlaşmış doktor demek. Erken gebeliklerde de çok daha tecrübeli ve bilgililer. Riskli gebelik doktoru olduğu için detaylı ultrason cihazı falan da var muayenehanesinde. Ilerleyen dönemlerde kafa boyun ölçümleri falan yapılıyor ya onda da bu doktora ya da radyolojiye yonlendiriyorlar. Ben Ankarada oturuyorum. Buyuk şehirlerde kolay oluyor doktorlara erişim. Siz nerede oturuyorsunuz?
Rica ederim, seve seveÇok sağ olun bilgilendirdiğiniz için İstanbul’da oturuyorum ben de bir de ben de folbiol diye folik asit var siz ne kullanıyorsunuz kimisi mg az diyor kimisi çok diyor şu an bilemediğim için kullanamıyorum
Merhabalar, naptınız? Yaptınız mı yeni test? Ovulasyon testi hala koyu mu?Akşam üstü dayanamadım bir gebelik testi daha yaptım çok silik çıktı. Kan vereyim dedim dr a gıttım. Kadın lh testi ile takip yaptım diye çok bozuldu kızdı. Tıbben bir anlamı yok vs... baktı yumurta çatlamış ama ne zaman bilemem dedi anlattım onada gebelik testi silik çıktı diye dört gün sonta gel bugün kan almayalım kimyasal olabilir dedi çok moralimi bozdu içimi rahatlattı yorumumuz
Şimdi doğru düzgün bir doktordan geldim. Bugün yine yaptım test silik . Adetim 3 gün gecikti rahim kalınlığı 7.9 kanda gebelik yok 1.20 hep 0.20 cıkardı negatifken. E2 163 progestoron 0.8.. rahimde sıkıntı yok amh düşük 0.08. Yumurtalar için ilaç kullandın mı gayet iyi düşük amh a göre dedi. İlaç yok günde 2 havuç 3 incir tüketiyorum o kadar. Persembe gel dedi daha sonucları görmedi dr. Yani hiç bişi anlamadım. Heeee bir tek hamile diilim onu anladım.Merhabalar, naptınız? Yaptınız mı yeni test? Ovulasyon testi hala koyu mu?
Yaaa, siliklestiyse yoktur bişey ki siz de zaten kanda baktirmissiniz. Umutlandirdik gibi oldu burada, kötü hissettim şimdi. Bu ay olmazsa da sonraki aylara. Doktor olumlu şeyler söylemiş.Şimdi doğru düzgün bir doktordan geldim. Bugün yine yaptım test silik . Adetim 3 gün gecikti rahim kalınlığı 7.9 kanda gebelik yok 1.20 hep 0.20 cıkardı negatifken. E2 163 progestoron 0.8.. rahimde sıkıntı yok amh düşük 0.08. Yumurtalar için ilaç kullandın mı gayet iyi düşük amh a göre dedi. İlaç yok günde 2 havuç 3 incir tüketiyorum o kadar. Persembe gel dedi daha sonucları görmedi dr. Yani hiç bişi anlamadım. Heeee bir tek hamile diilim onu anladım.
Yok umutlanmadım açıkçası olsada sağlıklı bir gebelik olmazdı. Sonra düşerdi. Aşk olsun siz kötü hissetmeyin en azından şans var ben biraz gerçekçi bakarım olaylara. Ayrıca minikte olsa böyle dalgalanma iyiymiş ben silik bile görmemiştim daha önce. Yanı umut yok diil. Bu ay lh testleri ile devamYaaa, siliklestiyse yoktur bişey ki siz de zaten kanda baktirmissiniz. Umutlandirdik gibi oldu burada, kötü hissettim şimdi. Bu ay olmazsa da sonraki aylara. Doktor olumlu şeyler söylemiş.
Çok güçlüsünüz çok takdir ettim. Bu işlerde biraz duygusallık yapıyoruz ama o da sürecin uzamasına neden oluyor şu veya bu şekilde. Allah en kısa zamanda hayırlısıyla buradaki herkese nasip eder inşallahYok umutlanmadım açıkçası olsada sağlıklı bir gebelik olmazdı. Sonra düşerdi. Aşk olsun siz kötü hissetmeyin en azından şans var ben biraz gerçekçi bakarım olaylara. Ayrıca minikte olsa böyle dalgalanma iyiymiş ben silik bile görmemiştim daha önce. Yanı umut yok diil. Bu ay lh testleri ile devamdua edelim bütün hanımlar. Allah yardımcımız olsun her konuda
Cok teşekkür ederim cok sağolun. Aminnnn isteyen herkese nasip olsun , hamile olanlarada hayırlısı ile sağlıkla doğursun inşallah ❤Çok güçlüsünüz çok takdir ettim. Bu işlerde biraz duygusallık yapıyoruz ama o da sürecin uzamasına neden oluyor şu veya bu şekilde. Allah en kısa zamanda hayırlısıyla buradaki herkese nasip eder inşallah
Merhabalar aynı durumu yaşıyorum benimde sürekli pik görüyorum idrar testim negatif çıkıyor adetime 2 gün kaldıÇok teşekkürler hemşire diil dr bunları söyleyen silik çizginin anlamı yokmuş. Lh yüksek olduğu için gebelik testi silik çıkabilirmiş. Sabah erken yapicam ilk idrarla yapamadım bugün. İnşallah tam çıkar
Benimde adete 2 gn kaldı 3 gndür lh testlerim çok koyu bugğn akşam hcg yaptm negatif çıktı moralim sıfır sıfır sıfırBenim de bu şekil olmuştu ovulasyon testlerim 3 gün koyu çıktı 4 gün önceden gebelik testi yaptım negatifti fakat 4 gün sonra gebelik testim pozitif oldu Yani bugün adet günümde öğrendim sizin belki geç döllenmedir ya da hormonunuz adet olacaksınız diye yükselmiştir kimin de gebelik çıkıyor kimi adet oluyor
Geç döllenme olmuş olabilir benim adete 4 gün kala negatif çıkmıştıBenimde adete 2 gn kaldı 3 gndür lh testlerim çok koyu bugğn akşam hcg yaptm negatif çıktı moralim sıfır sıfır sıfır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?