- 3 Aralık 2020
- 1.055
- 926
- 73
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adete kaç gün var gebelikte de pik yapıyormus öğrenen çokBu ay klomen kullandım pik oldu çatladı o süreçler bitti doktorum 8 ocakta gebelik testi yap dedi bugün ovulasyon testim yine pik böyle hamilelik öğrenen oldu mu ya da yine yumurtlayan
Hamilesin hayırlı olsunBenim söyle bir durumum var adet düzensizliğim var doktor yumurta hesabı yapıp aşağı yukarı 8 ocakta test yap dedi bu arada bu da gebelik testim
Yaaa testte hata payı da var ama ne bileyim umutlanmak istemiyorumHamilesin hayırlı olsun
Yumurtlamdan kaç gün gectiBenim söyle bir durumum var adet düzensizliğim var doktor yumurta hesabı yapıp aşağı yukarı 8 ocakta test yap dedi bu arada bu da gebelik testim
Yok canım kesin hamilesin pembe çıkmış silik çizgi ve hemen çıktıysa kesinYaaa testte hata payı da var ama ne bileyim umutlanmak istemiyorum
11 gün iğne vurulmadım bu aradaYumurtlamdan kaç gün gecti
Yok canım kesin hamilesin pembe çıkmış silik çizgi ve hemen çıktıysa kesin
Bir dakika içinde çıktı
Dr kesin olsun diye 8 Ocak demiş suanki testlere göre hamilesin11 gün iğne vurulmadım bu arada
Ağzından bal damlıyorDr kesin olsun diye 8 Ocak demiş suanki testlere göre hamilesin
Sekiz ocağı bekliyim ama yine de di miTmm o zaman kesinnnnn hamilesin sağlıkla kucağına al
Yoo yarın kan ver sonra iki gün sonra yine ver artış 2 katına çıktıysa sağlıklıSekiz ocağı bekliyim ama yine de di mi
Daha önce koyu çıkan bir testim kanda negatif çıkınca ben de bir miktar travma oldu ama gerçi nu sefer bir kaç testim böyle çıktıYoo yarın kan ver sonra iki gün sonra yine ver artış 2 katına çıktıysa sağlıklı
Bende de oldu ama hemen çıkmamıştı çizgiler 15 dk 1 2 saat sonra çıkmıştı bende anladım ki ilk gebeligimde olduğu gibi silik te olsa varsa hemen çıkıyor sonradan çıkanlar yanlış senin hemen çıkmışDaha önce koyu çıkan bir testim kanda negatif çıkınca ben de bir miktar travma oldu ama gerçi nu sefer bir kaç testim böyle çıktı
Evet hemen çıktı bakalım hayırlısı hepimizin hakkındaBende de oldu ama hemen çıkmamıştı çizgiler 15 dk 1 2 saat sonra çıkmıştı bende anladım ki ilk gebeligimde olduğu gibi silik te olsa varsa hemen çıkıyor sonradan çıkanlar yanlış senin hemen çıkmış
Şimdi değerlerin güzel artması lazım kesenin görünmesi kalp atışı bunların stresi başlayacakDaha önce koyu çıkan bir testim kanda negatif çıkınca ben de bir miktar travma oldu ama gerçi nu sefer bir kaç testim böyle çıktı
Ay evet ya onu düşündüm sabah her süreç stresli yükselecek mi kese görünecek mi içinde bebek olacak mı kalbi atacak mıŞimdi değerlerin güzel artması lazım kesenin görünmesi kalp atışı bunların stresi başlayacak
Aynen bende dış gebelik sanıyordum kese 5+2 de göründü acele ettim gorunmeyince stres olmuştum kasık agrimda vardı ama çok şükür 23 aylık oldu nasip olursa kardeş istiyorum bendeAy evet ya onu düşündüm sabah her süreç stresli yükselecek mi kese görünecek mi içinde bebek olacak mı kalbi atacak mı