• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testi gebelik 2020

Arkadaşlar ben bi şey sorucam bilgi verirseniz çok sevinirim 🙏🏻🌺
Ben çatlatma iğnesi olmadan önce ovülasyon testi kullanıyordum onun etkisinden dolayı koyu çıkınca bıraktım
Bugün iğnemin 13.günü saydım şimdi tekrar ovülasyon testine başlasam olur mu acaba ?

Bu ay klomen kullandım pik oldu çatladı o süreçler bitti doktorum 8 ocakta gebelik testi yap dedi bugün ovulasyon testim yine pik böyle hamilelik öğrenen oldu mu ya da yine yumurtlayan
Adete kaç gün var gebelikte de pik yapıyormus öğrenen çok

Benim söyle bir durumum var adet düzensizliğim var doktor yumurta hesabı yapıp aşağı yukarı 8 ocakta test yap dedi bu arada bu da gebelik testim

Eklentiler

• IMG_20210103_105414.jpg
    IMG_20210103_105414.jpg
    122,4 KB · Görüntüleme: 30
Yoo yarın kan ver sonra iki gün sonra yine ver artış 2 katına çıktıysa sağlıklı
Daha önce koyu çıkan bir testim kanda negatif çıkınca ben de bir miktar travma oldu ama gerçi nu sefer bir kaç testim böyle çıktı

Daha önce koyu çıkan bir testim kanda negatif çıkınca ben de bir miktar travma oldu ama gerçi nu sefer bir kaç testim böyle çıktı
Bende de oldu ama hemen çıkmamıştı çizgiler 15 dk 1 2 saat sonra çıkmıştı bende anladım ki ilk gebeligimde olduğu gibi silik te olsa varsa hemen çıkıyor sonradan çıkanlar yanlış senin hemen çıkmış

Bende de oldu ama hemen çıkmamıştı çizgiler 15 dk 1 2 saat sonra çıkmıştı bende anladım ki ilk gebeligimde olduğu gibi silik te olsa varsa hemen çıkıyor sonradan çıkanlar yanlış senin hemen çıkmış
Evet hemen çıktı bakalım hayırlısı hepimizin hakkında 🤲

Şimdi değerlerin güzel artması lazım kesenin görünmesi kalp atışı bunların stresi başlayacak 😄
Ay evet ya onu düşündüm sabah her süreç stresli yükselecek mi kese görünecek mi içinde bebek olacak mı kalbi atacak mı 😂

Ay evet ya onu düşündüm sabah her süreç stresli yükselecek mi kese görünecek mi içinde bebek olacak mı kalbi atacak mı 😂
Aynen bende dış gebelik sanıyordum kese 5+2 de göründü acele ettim gorunmeyince stres olmuştum kasık agrimda vardı ama çok şükür 23 aylık oldu nasip olursa kardeş istiyorum bende

Back