• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testi gebelik 2020

Daha çok erken. Perşembe gününün üzerine 10-11 gün koymanız lazım. Bu hafta Perşembe günü yapmaya başlayın tekrar, eğer orta koyuluktaysa ve birkaç gün aynı giderse koyulaşma ihtimali olabilir. Zira piki görmüşsünüz, gebelik yoksa zaten giderek siliklesmesi gerekir testin.
Ya yardımcı olabilir misiniz benimde 2 gün çift çizgi oldu sonra 3. gün birden tek çizgiye düştü anlamadım biraz siliklesmesi gerekmiyor mu birden neden teke düştü 🤔 çok aklıma takıldı.

Ya yardımcı olabilir misiniz benimde 2 gün çift çizgi oldu sonra 3. gün birden tek çizgiye düştü anlamadım biraz siliklesmesi gerekmiyor mu birden neden teke düştü 🤔 çok aklıma takıldı.

Test kurallarına uydunuz mu? Sıvı kuralı, idrarı tutma kuralı gibi. Test hatalı da olabilir. Ben aynı anda çifter çifter yaptım testleri, emin olmak için. Bence siz de tekrarlayın.

Test kurallarına uydunuz mu? Sıvı kuralı, idrarı tutma kuralı gibi. Test hatalı da olabilir. Ben aynı anda çifter çifter yaptım testleri, emin olmak için. Bence siz de tekrarlayın.
Evet saat 11.30 da sabah ilk idrardan sonra yaptım. Akşamda yapmıştım yine tek çizgi çıktı. Normal bir durum mu değil mi bilemedim 2 günde hemen tek çizgi olabiliyor mu

Arkadaşlar merhaba. Kafama takılan bir soru var. 1 yıldır çocuk istiyorum ama hiçbir problemimiz olmadığı halde olmuyor. 24 Kasım 2020 son regli olduğum tarih. Normalde 5 gün sürer. Fakat her zamankinden farklı oldu. Çok yoğun olmamakla birlikte 2 gün normal regli gördüm fakat sonraki günler kesildi sadece kahverengi lekelenmeler oldu. Adet bitiminde 2 gün sonra ovülasyon testlerine başladım ve daha önceki ovülasyon testlerinden farklı olarak ikinci çizgi tam koyu olmasa da silikte değil. Sebebi ne olabilir yardımcı olabilir misiniz ?
5BCFB1EB-B3CF-43FB-A247-A611E9203C13.jpeg
8503F980-E48F-43F0-99B4-7AC940082AC1.jpeg

Merhabalar🤗 bi kaç bişey danışmak istiyorum benimle aynı şeyler başına gelmiş olan vardır belki
Adetime 9 gün var yumurtlama dönemim geçti ama ovülasyon testinde ard arda t kısmı silik çıktı gebelik belirtisi olabilir mi acaba?

Eklentiler

• F1F6D839-DCB1-4DB3-8EEE-14992A265D3A.jpeg
    F1F6D839-DCB1-4DB3-8EEE-14992A265D3A.jpeg
    29,1 KB · Görüntüleme: 23
  • 0A34A21A-CF95-4109-9944-8660CB975F9D.jpeg
    0A34A21A-CF95-4109-9944-8660CB975F9D.jpeg
    25,6 KB · Görüntüleme: 26
Merhabalar🤗 bi kaç bişey danışmak istiyorum benimle aynı şeyler başına gelmiş olan vardır belki
Adetime 9 gün var yumurtlama dönemim geçti ama ovülasyon testinde ard arda t kısmı silik çıktı gebelik belirtisi olabilir mi acaba?
Benim de adetime 2 gün var ,kasıkta batmalar oluyor diye ovs. Testi yaptım 2.çizgi silik daha önce meraktan yapmıştım 2.çizgi hiç çıkmamıştı 2 senedir hiçbir sorun olmamasına rağmen gebe kalamıyorum 😒 ovs. Testine de güvenemedim bakalım ayın 16sın da hasta olmam lazım ama inşallah olmam 🤲🏻 Artık o kadar umutsuzum ki,rabbim isteyen herkese nasip etsin Amin 🤲🏻

Benim de adetime 2 gün var ,kasıkta batmalar oluyor diye ovs. Testi yaptım 2.çizgi silik daha önce meraktan yapmıştım 2.çizgi hiç çıkmamıştı 2 senedir hiçbir sorun olmamasına rağmen gebe kalamıyorum 😒 ovs. Testine de güvenemedim bakalım ayın 16sın da hasta olmam lazım ama inşallah olmam 🤲🏻 Artık o kadar umutsuzum ki,rabbim isteyen herkese nasip etsin benimde kendimi umutlandırmak da istemiyorum
Benim de adetime 2 gün var ,kasıkta batmalar oluyor diye ovs. Testi yaptım 2.çizgi silik daha önce meraktan yapmıştım 2.çizgi hiç çıkmamıştı 2 senedir hiçbir sorun olmamasına rağmen gebe kalamıyorum 😒 ovs. Testine de güvenemedim bakalım ayın 16sın da hasta olmam lazım ama inşallah olmam 🤲🏻 Artık o kadar umutsuzum ki,rabbim isteyen herkese nasip etsin Amin 🤲🏻
O belirtilerden bende de var umutlandırmak da istemiyorum kendimi inşallah gönlünden geçen olur canım☺️Benim daha 9 günüm hasta olmama geçmiyor günler

Merhaba yardımcı olur musunuz Adetime 8 gün kaldı ama hala silik yapmadığım bir gün kaçırmış olabilir miyim acaba anlayanlar yorumlayabilir mi lütfen

Eklentiler

• IMG_20201216_195017.jpg
    IMG_20201216_195017.jpg
    139,5 KB · Görüntüleme: 54
Merhaba dün adet günümdü. Olmadım ovulasyon testi yaptım dün ve bugün. 6 gün önce erken (adetten 4 gün önce) gebelik testi ve sonraki 3 gün kaset tipi gebelik testi yaptım hepsi negatif ama lh yüksek sanırım. Yardımcı olabilir misiniz
Benle aynı durum yazdrklariniz

Merhaba arkadaşlaar 🥰 yazdıklarınızı okuyunca bi heycanlandım 🙏🏻 Adete 3 gün var ve ovulasyon testim koyulaşmış.. son üç gündür ara ara yoklayan kahve rengi akıntım var yerleşme olabilir mi diye düşünürken ovu testini yaparken buldum kendimi.. siz ne dersiniz? 🙄
61DE5773-B0E0-4D44-8638-15ED34587F11.jpeg

Merhaba. Bugün adet başlangıç günüm ama herhangi bir belirtim henüz yok Ovulasyon testimde 2. Çizgi silik çıktı. Normal bir durum mu yoksa gebelik olabilir mi ? Geçen ay kimyasal gebelik geçirdiğim için kanamalardan dolayı düzenli kullanmadım testi o yüzden yorumlayamadım. Yardımcı olabilir misiniz?

Selam kızlar,
Adetimin 17. Günü 0.38 çıkan progesteron testim adetimin 21. Günü 1.62 çıkmıştı biliyosunuz çok moralim bozulmuştu. Ama benim yumurtlamam ovulasyon testinde 20. Gün yakalamıştım. Bu sebeple ovulasyondan 8 gün sonra bugün yani 28. Gününde tekrar progesteron testi yaptırdım ve 12.89 çıktı. Şimdi yumurtam çatlamış mı oluyo acaba iyice kafam karıştı 😳

Merhaba. Bugün adet başlangıç günüm ama herhangi bir belirtim henüz yok Ovulasyon testimde 2. Çizgi silik çıktı. Normal bir durum mu yoksa gebelik olabilir mi ? Geçen ay kimyasal gebelik geçirdiğim için kanamalardan dolayı düzenli kullanmadım testi o yüzden yorumlayamadım. Yardımcı olabilir misiniz?
Ovulasyon testinde 2.cizgi hep çıkar önemli olan t nin c den daha koyu ya da eşit koyulukta olması gerekir bu da ovulasyon gününü gösterir

Merhaba arkadaşlaar 🥰 yazdıklarınızı okuyunca bi heycanlandım 🙏🏻 Adete 3 gün var ve ovulasyon testim koyulaşmış.. son üç gündür ara ara yoklayan kahve rengi akıntım var yerleşme olabilir mi diye düşünürken ovu testini yaparken buldum kendimi.. siz ne dersiniz? 🙄Eki Görüntüle 2744024
8 gün geçmiş ama gebelik olabilir gibi sonuç ne oldu 😄

Merhaba benmde bugün
Suphelendigim ve görünce artık gebelik testi yapayım dediğim ovulasyon testleri de bunlardı. Bakın sizinki kadar koyu cikmamisti
Merhaba benmde bata yarın dahil 5 gün var ama iki üç gündür ıslaklık ara akıntı olyor bikaç gündür yatarken ayak altında aşırı yanma olyor yani umutlanmak istemiyorum her ay negatif görmekten bugn acaba yumjrtlma mı diye baktım pik oldu geçen ay adet olmam gereken gün yumurtlma oldu ben akıntı başlaynca test yapyorum geçen hafta salı akşam akıntım bitmşti çopalmşfı göğs hassyti başlamıştı yani ikinci yumjrtlmamı çok kafam karışık

Eklentiler

• IMG20201229165904.jpg
    IMG20201229165904.jpg
    45,6 KB · Görüntüleme: 26
Merhaba benmde bugün
Merhaba benmde bata yarın dahil 5 gün var ama iki üç gündür ıslaklık ara akıntı olyor bikaç gündür yatarken ayak altında aşırı yanma olyor yani umutlanmak istemiyorum her ay negatif görmekten bugn acaba yumjrtlma mı diye baktım pik oldu geçen ay adet olmam gereken gün yumurtlma oldu ben akıntı başlaynca test yapyorum geçen hafta salı akşam akıntım bitmşti çopalmşfı göğs hassyti başlamıştı yani ikinci yumjrtlmamı çok kafam karışık
Merhabalar. Geçen ay adet olacağınız gün yumurtlama olduğunu yazmışsınız. Oyle olmamış olsaydı çok büyük olasılıkla hamilelik olabilir diyecektim. Yine aynı şekilde adete yakın tekrar yumurtlamış olabilirsiniz bir ihtimal. Ama gebelik de olabilir, bilemedim, bence sürüncemede kalmayın bir an önce yapın gebelik testi, çok heyecanlı:KK54:

Merhabalar. Geçen ay adet olacağınız gün yumurtlama olduğunu yazmışsınız. Oyle olmamış olsaydı çok büyük olasılıkla hamilelik olabilir diyecektim. Yine aynı şekilde adete yakın tekrar yumurtlamış olabilirsiniz bir ihtimal. Ama gebelik de olabilir, bilemedim, bence sürüncemede kalmayın bir an önce yapın gebelik testi, çok heyecanlı:KK54:
Bugün yine ovulasyon testş yaptım düne göre bir tık silik çıktı sanırım yine yumurtlama işte pcosun kötü yönleri en kötüsü de adete yakın yumurtlma ilk defa bir ayda ikinci kez yumurtladğmı fark ettim buda bugünün testi geçen ay çok heveslenmştm kesn gebelk dedim testte yapmştm negatif 14. Gün adet geldi yani adetm 14 gün gecikmiş oldu eğer bilmeseydm test yapmasaydım hamileyim derdim o kadar kötüki heveslenp böyle olması

Eklentiler

• IMG20201230130615.jpg
    IMG20201230130615.jpg
    163,5 KB · Görüntüleme: 22
Selam kızlar,
Bugün doktora gittim.
20. Gün ovulasyon testimin pozitif çıktığını.
21. Gün progesteron testim 1,62 sonraki 28.gün progesteron testimin 12,89 çıktığını söyledim. Bugunde 30.günümde doktor bu değer çok iyi kesinlikle bu ay yumurtlamışsın ve sağlam yumurtlamışsın dedi sonrada ultrason ile baktı ve sağdan yumurtlamışsın dedi. Ve ilk defa bana bugun dediki rahim kalınlaşmış gebelikten şühelendim ve beta hcg isteyeceğim dedi. Kan tahlili istedi ama negatif çıktı acaba çok mu erken pozitif çıkma ihtimali var mı bilmiyorum

Bu ay klomen kullandım pik oldu çatladı o süreçler bitti doktorum 8 ocakta gebelik testi yap dedi bugün ovulasyon testim yine pik böyle hamilelik öğrenen oldu mu ya da yine yumurtlayan

Eklentiler

• 1609660084046555471921348664536.jpg
    1609660084046555471921348664536.jpg
    112,3 KB · Görüntüleme: 26
Back