• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testi gebelik 2020

Bu arada henüz yaptırmayanlar için, trombofili testi böyle bişey. Benimki aşağıda görselde

Eklentiler

• Screenshot_20201206_214640.jpg
    Screenshot_20201206_214640.jpg
    71,1 KB · Görüntüleme: 74
Yaaa çok teşekkür ederim🤗 valla sizinki de çok büyük ihtimal gebelik, bugünkü de bariz kopkoyu. Evde gebelik testi mi yok ondan mı yapmıyorsunuz?
Ben perşembe günü pik gördüm ovu testinde, cuma yada cumartesi çatladı yumurta. Bugün(pazar - regl 15.gün)ovu testi yaptım koyulaşma var mı diye ama yoktu. Gebelik oluşsa koyulaşma görür müydüm yoksa daha çok mu erken?

Ben perşembe günü pik gördüm ovu testinde, cuma yada cumartesi çatladı yumurta. Bugün(pazar - regl 15.gün)ovu testi yaptım koyulaşma var mı diye ama yoktu. Gebelik oluşsa koyulaşma görür müydüm yoksa daha çok mu erken?
Daha çok erken. Perşembe gününün üzerine 10-11 gün koymanız lazım. Bu hafta Perşembe günü yapmaya başlayın tekrar, eğer orta koyuluktaysa ve birkaç gün aynı giderse koyulaşma ihtimali olabilir. Zira piki görmüşsünüz, gebelik yoksa zaten giderek siliklesmesi gerekir testin.

Daha çok erken. Perşembe gününün üzerine 10-11 gün koymanız lazım. Bu hafta Perşembe günü yapmaya başlayın tekrar, eğer orta koyuluktaysa ve birkaç gün aynı giderse koyulaşma ihtimali olabilir. Zira piki görmüşsünüz, gebelik yoksa zaten giderek siliklesmesi gerekir testin.
Anladım teşekkür ederim, inşallah güzel haberi alırım bu ay 🤗

Peki benim dünden beri yumurtalıklarımda kramp ağrı ve batmalar oluyor bu normal mi? Çatlama geçeli 2 3 gün oldu. Bazen böyle adet olacakmış gibi ağrıyor

Merhaba sabah test yaptım pozitif görünüyor şimdilik çok şükür inşallah geçen ay ki gibi kimyasal olmaz 🙏🏻Allah yardımcımız olsun

Eklentiler

• 4CFFA4A4-8A3F-4B46-9C5D-4D2E63C5EB7B.jpeg
    4CFFA4A4-8A3F-4B46-9C5D-4D2E63C5EB7B.jpeg
    67,3 KB · Görüntüleme: 140
Merhaba sabah test yaptım pozitif görünüyor şimdilik çok şükür inşallah geçen ay ki gibi kimyasal olmaz 🙏🏻Allah yardımcımız olsun
Aaaa gözünüz aydın olsun hayırlı olsun inşaAllah sağlıkla ilerler ya dua edin bizlere de 😍 ovulasyonda takip ederken hangi günleri daha çok değerlendirdiniz yumurtlama mı yoksa çatlama olunca mı kafam karışık benim bu konuda

Aaaa gözünüz aydın olsun hayırlı olsun inşaAllah sağlıkla ilerler ya dua edin bizlere de 😍 ovulasyonda takip ederken hangi günleri daha çok değerlendirdiniz yumurtlama mı yoksa çatlama olunca mı kafam karışık benim bu konuda
Amin inşallah siz sen dua edin ismim Özge 🙏🏻benim tarihlerim şu şekşldeydi 23 kasım yumurtlama 24 kasım çatlama bizim değerlendirdiğimiz günler 21 Kasım 22 kasım ve 24 kasım o şekilde 😊

İlahi 😂😂iki senelik evliyim iki sene korunduk nerdeyse son 4 aydır düşünmeye başladık bu ay ovulasyon denedim allah nasip etti tabii ben olacağı belli değil şu an 😓
Kusura bakmayın biraz patavatsızca konuştum ama merakımdan sırf 😅 ben çok istiyorum da kısmet olmadı henüz kalp hastasıyım ilaçlarımı kullanamıyorum ya gebe kaldıysam diye bikaç aydır böyle

Kusura bakmayın biraz patavatsızca konuştum ama merakımdan sırf 😅 ben çok istiyorum da kısmet olmadı henüz kalp hastasıyım ilaçlarımı kullanamıyorum ya gebe kaldıysam diye bikaç aydır böyle
Yok olsun insan öğrenmek istiyor 😊inşallah allah en yakın zaman da nasip etsin olur bence uzmanlar 1 sene süre veriyorlar

Merhaba dün adet günümdü. Olmadım ovulasyon testi yaptım dün ve bugün. 6 gün önce erken (adetten 4 gün önce) gebelik testi ve sonraki 3 gün kaset tipi gebelik testi yaptım hepsi negatif ama lh yüksek sanırım. Yardımcı olabilir misiniz

Eklentiler

• Screenshot_20201207-122841_WhatsApp.jpg
    Screenshot_20201207-122841_WhatsApp.jpg
    25,8 KB · Görüntüleme: 124
Merhaba dün adet günümdü. Olmadım ovulasyon testi yaptım dün ve bugün. 6 gün önce erken (adetten 4 gün önce) gebelik testi ve sonraki 3 gün kaset tipi gebelik testi yaptım hepsi negatif ama lh yüksek sanırım. Yardımcı olabilir misiniz
Benim de bu şekil olmuştu ovulasyon testlerim 3 gün koyu çıktı 4 gün önceden gebelik testi yaptım negatifti fakat 4 gün sonra gebelik testim pozitif oldu Yani bugün adet günümde öğrendim sizin belki geç döllenmedir ya da hormonunuz adet olacaksınız diye yükselmiştir kimin de gebelik çıkıyor kimi adet oluyor

Back