- 27 Kasım 2019
- 314
- 301
- 23
- 37
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam bakarım teşekkürlerBildiğim kadarıyla bir zararı yok coraspirinin. Zaten hafif birsey. Bir araştırın isterseniz.
Ben perşembe günü pik gördüm ovu testinde, cuma yada cumartesi çatladı yumurta. Bugün(pazar - regl 15.gün)ovu testi yaptım koyulaşma var mı diye ama yoktu. Gebelik oluşsa koyulaşma görür müydüm yoksa daha çok mu erken?Yaaa çok teşekkür ederim valla sizinki de çok büyük ihtimal gebelik, bugünkü de bariz kopkoyu. Evde gebelik testi mi yok ondan mı yapmıyorsunuz?
Daha çok erken. Perşembe gününün üzerine 10-11 gün koymanız lazım. Bu hafta Perşembe günü yapmaya başlayın tekrar, eğer orta koyuluktaysa ve birkaç gün aynı giderse koyulaşma ihtimali olabilir. Zira piki görmüşsünüz, gebelik yoksa zaten giderek siliklesmesi gerekir testin.Ben perşembe günü pik gördüm ovu testinde, cuma yada cumartesi çatladı yumurta. Bugün(pazar - regl 15.gün)ovu testi yaptım koyulaşma var mı diye ama yoktu. Gebelik oluşsa koyulaşma görür müydüm yoksa daha çok mu erken?
Anladım teşekkür ederim, inşallah güzel haberi alırım bu ayDaha çok erken. Perşembe gününün üzerine 10-11 gün koymanız lazım. Bu hafta Perşembe günü yapmaya başlayın tekrar, eğer orta koyuluktaysa ve birkaç gün aynı giderse koyulaşma ihtimali olabilir. Zira piki görmüşsünüz, gebelik yoksa zaten giderek siliklesmesi gerekir testin.
Peki benim dünden beri yumurtalıklarımda kramp ağrı ve batmalar oluyor bu normal mi? Çatlama geçeli 2 3 gün oldu. Bazen böyle adet olacakmış gibi ağrıyorDaha çok erken. Perşembe gününün üzerine 10-11 gün koymanız lazım. Bu hafta Perşembe günü yapmaya başlayın tekrar, eğer orta koyuluktaysa ve birkaç gün aynı giderse koyulaşma ihtimali olabilir. Zira piki görmüşsünüz, gebelik yoksa zaten giderek siliklesmesi gerekir testin.
Hayırlısıysa diye dua edelim, buna çok inanıyorum. Allah hayırlısıyla çok bekletmeden gidersin evlat hasreti iziAnladım teşekkür ederim, inşallah güzel haberi alırım bu ay
Merhaba sabah test yaptım pozitif görünüyor şimdilik çok şükür inşallah geçen ay ki gibi kimyasal olmaz Allah yardımcımız olsunBen perşembe günü pik gördüm ovu testinde, cuma yada cumartesi çatladı yumurta. Bugün(pazar - regl 15.gün)ovu testi yaptım koyulaşma var mı diye ama yoktu. Gebelik oluşsa koyulaşma görür müydüm yoksa daha çok mu erken?
Hayırlı olsun inşallah sağlıkla doğarMerhaba sabah test yaptım pozitif görünüyor şimdilik çok şükür inşallah geçen ay ki gibi kimyasal olmaz Allah yardımcımız olsun
Bide böyle pepee hamile kalmayı nasıl başarıyorsunuzMerhaba sabah test yaptım pozitif görünüyor şimdilik çok şükür inşallah geçen ay ki gibi kimyasal olmaz Allah yardımcımız olsun
Aaaa gözünüz aydın olsun hayırlı olsun inşaAllah sağlıkla ilerler ya dua edin bizlere de ovulasyonda takip ederken hangi günleri daha çok değerlendirdiniz yumurtlama mı yoksa çatlama olunca mı kafam karışık benim bu konudaMerhaba sabah test yaptım pozitif görünüyor şimdilik çok şükür inşallah geçen ay ki gibi kimyasal olmaz Allah yardımcımız olsun
İnşallah aminHayırlı olsun inşallah sağlıkla doğar
İlahi iki senelik evliyim iki sene korunduk nerdeyse son 4 aydır düşünmeye başladık bu ay ovulasyon denedim allah nasip etti tabii ben olacağı belli değil şu anBide böyle pepee hamile kalmayı nasıl başarıyorsunuz
Amin inşallah siz sen dua edin ismim Özge benim tarihlerim şu şekşldeydi 23 kasım yumurtlama 24 kasım çatlama bizim değerlendirdiğimiz günler 21 Kasım 22 kasım ve 24 kasım o şekildeAaaa gözünüz aydın olsun hayırlı olsun inşaAllah sağlıkla ilerler ya dua edin bizlere de ovulasyonda takip ederken hangi günleri daha çok değerlendirdiniz yumurtlama mı yoksa çatlama olunca mı kafam karışık benim bu konuda
Kusura bakmayın biraz patavatsızca konuştum ama merakımdan sırf ben çok istiyorum da kısmet olmadı henüz kalp hastasıyım ilaçlarımı kullanamıyorum ya gebe kaldıysam diye bikaç aydır böyleİlahi iki senelik evliyim iki sene korunduk nerdeyse son 4 aydır düşünmeye başladık bu ay ovulasyon denedim allah nasip etti tabii ben olacağı belli değil şu an
Yok olsun insan öğrenmek istiyor inşallah allah en yakın zaman da nasip etsin olur bence uzmanlar 1 sene süre veriyorlarKusura bakmayın biraz patavatsızca konuştum ama merakımdan sırf ben çok istiyorum da kısmet olmadı henüz kalp hastasıyım ilaçlarımı kullanamıyorum ya gebe kaldıysam diye bikaç aydır böyle
Benim de bu şekil olmuştu ovulasyon testlerim 3 gün koyu çıktı 4 gün önceden gebelik testi yaptım negatifti fakat 4 gün sonra gebelik testim pozitif oldu Yani bugün adet günümde öğrendim sizin belki geç döllenmedir ya da hormonunuz adet olacaksınız diye yükselmiştir kimin de gebelik çıkıyor kimi adet oluyorMerhaba dün adet günümdü. Olmadım ovulasyon testi yaptım dün ve bugün. 6 gün önce erken (adetten 4 gün önce) gebelik testi ve sonraki 3 gün kaset tipi gebelik testi yaptım hepsi negatif ama lh yüksek sanırım. Yardımcı olabilir misiniz
Bizim 8 ay oldu evleneli ama ilk aylar korunduk dikkat ettik, bakalım kısmetse olur inşallahYok olsun insan öğrenmek istiyor inşallah allah en yakın zaman da nasip etsin olur bence uzmanlar 1 sene süre veriyorlar
Bence evliliğinizin tadını çıkarın yine tahlillerini yaptır için rahat etsin kaç yaşındasınızBizim 8 ay oldu evleneli ama ilk aylar korunduk dikkat ettik, bakalım kısmetse olur inşallah