Benim de bu şekil olmuştu ovulasyon testlerim 3 gün koyu çıktı 4 gün önceden gebelik testi yaptım negatifti fakat 4 gün sonra gebelik testim pozitif oldu Yani bugün adet günümde öğrendim sizin belki geç döllenmedir ya da hormonunuz adet olacaksınız diye yükselmiştir kimin de gebelik çıkıyor kimi adet
15 gün önce yumurtlama günümdü. Kafam karıştı geçen ay duymuştum lh testi gebelik varsa pozitif diye yaptım negatif çıktı. Bu ay denedim bu şekilde koyu çıktı. Aşırı akıntım şeffaf ve yoğun,kasık batması ve hafif bel ağrısı... bekliyorum bakalım hayırlısıBenim de bu şekil olmuştu ovulasyon testlerim 3 gün koyu çıktı 4 gün önceden gebelik testi yaptım negatifti fakat 4 gün sonra gebelik testim pozitif oldu Yani bugün adet günümde öğrendim sizin belki geç döllenmedir ya da hormonunuz adet olacaksınız diye yükselmiştir kimin de gebelik çıkıyor kimi adet oluyor
Hayırlısı olsun inşallah15 gün önce yumurtlama günümdü. Kafam karıştı geçen ay duymuştum lh testi gebelik varsa pozitif diye yaptım negatif çıktı. Bu ay denedim bu şekilde koyu çıktı. Aşırı akıntım şeffaf ve yoğun,kasık batması ve hafif bel ağrısı... bekliyorum bakalım hayırlısı
29 yaşındayım, ilk ayımızda gebe kaldım ama o ay yapmadığım şey kalmamıştı lazer, ilaçlı mr, kalp ilaçları vs.. Doktorlar net bişey söyleyemedi ben de riski göze alamadım kürtaj oldum...belki Allah cezalandırıyor kimbilir, bidaha bana o şansı vermeyecek belkiBence evliliğinizin tadını çıkarın yine tahlillerini yaptır için rahat etsinkaç yaşındasınız
Öyle düşünme sen de önlem almaya çalışmışsın yapacak bir şey yok yakın zamanda olur inşallah29 yaşındayım, ilk ayımızda gebe kaldım ama o ay yapmadığım şey kalmamıştı lazer, ilaçlı mr, kalp ilaçları vs.. Doktorlar net bişey söyleyemedi ben de riski göze alamadım kürtaj oldum...belki Allah cezalandırıyor kimbilir, bidaha bana o şansı vermeyecek belki
Ederim tabii ki inşaAllah hayırlısı ile kucağınıza alırsınız ya anladım teşekkür ederim benim de yumurtlamam bugün test yaptım ama ben çatlamayı değerlendirmeyi düşünüyorum tek inşaAllah bende bi 13 14 gün sonra hayırlı haberi alırım çok aminAmin inşallah siz sen dua edin ismim Özgebenim tarihlerim şu şekşldeydi 23 kasım yumurtlama 24 kasım çatlama bizim değerlendirdiğimiz günler 21 Kasım 22 kasım ve 24 kasım o şekilde
Aminnn inşallahhh heyecanlı bir bekleyiş oluyorEderim tabii ki inşaAllah hayırlısı ile kucağınıza alırsınız ya anladım teşekkür ederim benim de yumurtlamam bugün test yaptım ama ben çatlamayı değerlendirmeyi düşünüyorum tek inşaAllah bende bi 13 14 gün sonra hayırlı haberi alırım çok amin
İnşallah olursa yazınEderim tabii ki inşaAllah hayırlısı ile kucağınıza alırsınız ya anladım teşekkür ederim benim de yumurtlamam bugün test yaptım ama ben çatlamayı değerlendirmeyi düşünüyorum tek inşaAllah bende bi 13 14 gün sonra hayırlı haberi alırım çok amin
İnşaAllah inşaAllah yazarım tabii ki şimdi gün de geçmez artık bekliyorum ya beklemediğim bir şey olsa hemen geçerdi günİnşallah olursa yazın
Evet öyle oluyor ama benden sana tavsiye adete 4 5 gün kala yapma benimki negatifti adet günü pozitif olduİnşaAllah inşaAllah yazarım tabii ki şimdi gün de geçmez artık bekliyorum ya beklemediğim bir şey olsa hemen geçerdi gün
Benim kan pıhtılaşma sorunu olduğu için ne kadar erken öğrenirsem o kadar iyi aslında hemen iğneye başlıcamız için bilmiyorum bakalım yine de adete iki gün kala falan yaparımEvet öyle oluyor ama benden sana tavsiye adete 4 5 gün kala yapma benimki negatifti adet günü pozitif oldu
O zaman tabi daha iyi olurBenim kan pıhtılaşma sorunu olduğu için ne kadar erken öğrenirsem o kadar iyi aslında hemen iğneye başlıcamız için bilmiyorum bakalım yine de adete iki gün kala falan yaparım
Ayyy çok tebrik ederim, çok sevindimMerhaba sabah test yaptım pozitif görünüyor şimdilik çok şükür inşallah geçen ay ki gibi kimyasal olmazAllah yardımcımız olsun
Burada bahsetmiştik zaten ovulasyon testi erken gebelik testinden daha erken belirti verebiliyor. Gebelik testinde negatif çıkabilir. Siz takip etmeye devam edin. Bence sizde de olabilir bişeylerMerhaba dün adet günümdü. Olmadım ovulasyon testi yaptım dün ve bugün. 6 gün önce erken (adetten 4 gün önce) gebelik testi ve sonraki 3 gün kaset tipi gebelik testi yaptım hepsi negatif ama lh yüksek sanırım. Yardımcı olabilir misiniz
Burada bahsetmiştik zaten ovulasyon testi erken gebelik testinden daha erken belirti verebiliyor. Gebelik testinde negatif çıkabilir. Siz takip etmeye devam edin. Bence sizde
Akşam üstü dayanamadım bir gebelik testi daha yaptım çok silik çıktı. Kan vereyim dedim dr a gıttım. Kadın lh testi ile takip yaptım diye çok bozuldu kızdı. Tıbben bir anlamı yok vs... baktı yumurta çatlamış ama ne zaman bilemem dedi anlattım onada gebelik testi silik çıktı diye dört gün sonta gel bugün kan almayalım kimyasal olabilir dedi çok moralimi bozdu içimi rahatlattı yorumumuzBurada bahsetmiştik zaten ovulasyon testi erken gebelik testinden daha erken belirti verebiliyor. Gebelik testinde negatif çıkabilir. Siz takip etmeye devam edin. Bence sizde de olabilir bişeyler
Moral bozmak yok. Ben adetin 14. gününden itibaren ovulasyon testi yaptım, hiç istediğim koyulugu yakalayamadım. Ancak yapmaya devam ettim ovulasyonu yakayalayacağım diye. Adete 7 gün kala koyuydu, 6 gün kala koyuydu, 5 gün kala koyuydu, 4 gün kala koyuydu, bu günlerde de hep ilişki oldu. Tabi artık şüphelendim, adete bu kadar zaman kala yumurtlama ihtimalim yoktur diye düşündüm, gebelik testi yaptım pozitif çıktı. Sizin de gebelik testiniz de pozitifse ki öyle o hemşireyi çok umursamayın. Ucuz gebelik testi alın yapmaya devam edin, zaten görürsünüz koyulaştığını.Akşam üstü dayanamadım bir gebelik testi daha yaptım çok silik çıktı. Kan vereyim dedim dr a gıttım. Kadın lh testi ile takip yaptım diye çok bozuldu kızdı. Tıbben bir anlamı yok vs... baktı yumurta çatlamış ama ne zaman bilemem dedi anlattım onada gebelik testi silik çıktı diye dört gün sonta gel bugün kan almayalım kimyasal olabilir dedi çok moralimi bozdu içimi rahatlattı yorumumuz
Çok teşekkürler amin inşallahAyyy çok tebrik ederim, çok sevindimkesin gibi bişeydi zaten. Bundan sonrasında Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Çok teşekkürler hemşire diil dr bunları söyleyen silik çizginin anlamı yokmuş. Lh yüksek olduğu için gebelik testi silik çıkabilirmiş. Sabah erken yapicam ilk idrarla yapamadım bugün. İnşallah tam çıkarMoral bozmak yok. Ben adetin 14. gününden itibaren ovulasyon testi yaptım, hiç istediğim koyulugu yakalayamadım. Ancak yapmaya devam ettim ovulasyonu yakayalayacağım diye. Adete 7 gün kala koyuydu, 6 gün kala koyuydu, 5 gün kala koyuydu, 4 gün kala koyuydu, bu günlerde de hep ilişki oldu. Tabi artık şüphelendim, adete bu kadar zaman kala yumurtlama ihtimalim yoktur diye düşündüm, gebelik testi yaptım pozitif çıktı. Sizin de gebelik testiniz de pozitifse ki öyle o hemşireyi çok umursamayın. Ucuz gebelik testi alın yapmaya devam edin, zaten görürsünüz koyulaştığını.
Hayırlısıyla artar inşallahÇok teşekkürler amin inşallahkan testi yaptırdım bugün adet günümdü 186 çıktı inşallah hayırlısıyla artar
Adet öncesi lh yüksek çıkabiliyor bazen. Ama hiç lh yüksek olduğu için pozitif çıkan gebelik testi de duymadım, öyle bişey olabileceğini de sanmam. Ovulasyon testi değil ki o, gebelik testi. Gebelik testlerinde yanılma payı da yok gibi bişey, hele pozitif çıkmışsa. Keşke başka doktora görünseydin. Veya direkt sağlık ocağına gidip kan verseydin. İçin rahat ederdi.Çok teşekkürler hemşire diil dr bunları söyleyen silik çizginin anlamı yokmuş. Lh yüksek olduğu için gebelik testi silik çıkabilirmiş. Sabah erken yapicam ilk idrarla yapamadım bugün. İnşallah tam çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?