- Konu Sahibi Lavantaakokusu
Hiç belli olmuyor ki aşırı kaymış fotoğraf
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Belli olmaz ya kişiden kişiye değişiyor benceYa hayal meyal bı cizgi var ama olmayadanilie zihnim oyun da pynamıs olabılır9 gün var cıkmaz dmi bu kdar erken, yani belirtiler dolu dolu ama
Hayır öyle düşünme hepimiz aynı duyguları yaşıyoruz emin ol keşke erkenden öğrenebilsek içimiz rahat etse ama olmuyor maalesef. Biz sabırla bekleyelim bakalımama 9 gun var dha cok erken ya . Azcık sacmaladım test yapmakla
Awox güvenilir bildiğim kadarıyla bende 5 adet aldım saklıyorum nasip olursa şüphelenirsem yaparım diye.. pazartesi kan verin benceBir çok kişi yalancı pozitifle karşılaşmış o yüzden emin olamıyorum ya. Avox marka kullandım
Öyle mi diyorsunuzAa avox yanıltmıyor diyorlar umarım sizinledir bebişiniz![]()
Evet vericemAwox güvenilir bildiğim kadarıyla bende 5 adet aldım saklıyorum nasip olursa şüphelenirsem yaparım diye.. pazartesi kan verin bence
Benım kasık agrım kesildiHayır öyle düşünme hepimiz aynı duyguları yaşıyoruz emin ol keşke erkenden öğrenebilsek içimiz rahat etse ama olmuyor maalesef. Biz sabırla bekleyelim bakalım![]()
Testi pozitif görünce ağrı falan kalmadıBenım kasık agrım kesildi![]()
Canım benim yumurtlama 5 çatlama 6-7 regl 21 kasıklarım ağrıyor adet olacak gibş bir de bir anda akıntım geliyor dün test yaptım ama bir şey yoktu bence de yok ama adet olurum bacaklarım da yürürken çok acıyorNerelerdesiniz kızlar hiç sesiniz çıkmıyor. Yok mu test yapan belirti yaşayan azıcık enerjiye ihtiyacımız var
Hayır canım ama yarın pik olur büyük ihtimalleKızlar sizce pik mi bu test![]()
Pozitif kim gördü canım sen miTesti pozitif görünce ağrı falan kalmadı![]()
Ya ben pcosum bundan 5 gün öncede böyleydi siliklesti şimdi yine böyle çıktı koyulastiHayır canım ama yarın pik olur büyük ihtimalle
You tube de Saraçoğlu incir havuc kürü yazarsan çıkarO kür nasıl oluyor. Bude onu deneyeyim![]()
Ya ben pcosum bundan 5 gün öncede böyleydi siliklesti şimdi yine böyle çıktı koyulastiben de hep böyle olunca değerlendiriyorum bir umut işte umarım bu sefer yarın koyulaşır
Benimde hep böyle çıkıyor bir pik olmadi gittiYa ben pcosum bundan 5 gün öncede böyleydi siliklesti şimdi yine böyle çıktı koyulastiben de hep böyle olunca değerlendiriyorum bir umut işte umarım bu sefer yarın koyulaşır
![]()
![]()
Evet pcosta böyle oluyormuş ama sen her gün havuç avokado ve ceviz ye bol bol bak o zaman nasıl güzel pik olacakYa ben pcosum bundan 5 gün öncede böyleydi siliklesti şimdi yine böyle çıktı koyulastiben de hep böyle olunca değerlendiriyorum bir umut işte umarım bu sefer yarın koyulaşır
![]()
6 gündür incir ve havuc kürünü deniyorum bir de innositol kullanıyorum 15 gündür bakalım artık tüm tuşlara basıyorum amaEvet pcosta böyle oluyormuş ama sen her gün havuç avokado ve ceviz ye bol bol bak o zaman nasıl güzel pik olacak