• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 mart yumurtlama takibine başlayanlar beraber takip edelim mi

Bir belirtim yok benim arkadaşlar ama vajinamda yanma var çok acılı bir yanma olmasa da hissedilir bir yanma oluyor,bu neden olur acaba ??

Nerelerdesiniz kızlar hiç sesiniz çıkmıyor. Yok mu test yapan belirti yaşayan azıcık enerjiye ihtiyacımız var

Nerelerdesiniz kızlar hiç sesiniz çıkmıyor. Yok mu test yapan belirti yaşayan azıcık enerjiye ihtiyacımız var
Canım benim yumurtlama 5 çatlama 6-7 regl 21 kasıklarım ağrıyor adet olacak gibş bir de bir anda akıntım geliyor dün test yaptım ama bir şey yoktu bence de yok ama adet olurum bacaklarım da yürürken çok acıyor

Kızlar sizce pik mi bu test 🙈

Eklentiler

• IMG_20250316_001609.webp
    IMG_20250316_001609.webp
    4 KB · Görüntüleme: 4
Ya ben pcosum bundan 5 gün öncede böyleydi siliklesti şimdi yine böyle çıktı koyulasti 🙈ben de hep böyle olunca değerlendiriyorum bir umut işte umarım bu sefer yarın koyulaşır 😅
Ya ben pcosum bundan 5 gün öncede böyleydi siliklesti şimdi yine böyle çıktı koyulasti 🙈ben de hep böyle olunca değerlendiriyorum bir umut işte umarım bu sefer yarın koyulaşır 😅
Benimde hep böyle çıkıyor bir pik olmadi gitti😄

Evet pcosta böyle oluyormuş ama sen her gün havuç avokado ve ceviz ye bol bol bak o zaman nasıl güzel pik olacak

Back
X