- 11 Nisan 2024
- 146
- 28
- 29
- Konu Sahibi sevvalpapatya
Kahverengi kanamalar oluyor az az her günTatlım nasılsın herhangi bir belirtin varmı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kahverengi kanamalar oluyor az az her günTatlım nasılsın herhangi bir belirtin varmı
Umarım gebesindir bakalım bu ay görücez artık Allah hayırlı haberler almamızı nasip etsin bulantım oldu bu gün de ama üşüttüm sanırım o yüzden anlamıyorum 2 aygır korunmuyorum psikolojik olarak hamilelik olabilir mi diye ona yoruyorum kendimiHayırlısı olsun benim 4 gün kaldı göğüs uçlarım acıyor arada da kasıklarıma ağrı vuruyor normalde adetten önce acımaz göğüslerim
Önemli değil öğrenmiş oldum merak ediyorum belirtiler varmı
Şimdide kahverengi kanamalar oluyor az az ama hergun
Kahverengi kanamalar oluyor az az her
regline kaç gün var canımKahverengi kanamalar oluyor az az her gün
Hayırlısı olsun inşallah benimde gögüs ucu acım var ya aşırı derecede normalde adetten önce olmazdıKahverengi kanamalar oluyor az az her gün
O bende de oluyor arada mide bulantıları yaşıyorum çok hafif yarın test yapıcam hayırlısı inşallah gebeyimdir inşallah kuruntu değildirUmarım gebesindir bakalım bu ay görücez artık Allah hayırlı haberler almamızı nasip etsin bulantım oldu bu gün de ama üşüttüm sanırım o yüzden anlamıyorum 2 aygır korunmuyorum psikolojik olarak hamilelik olabilir mi diye ona yoruyorum kendimi
Ayy inşallah hamilesindir. Yaz buraya yarın mutlaka ben sürekli bakacağımHayırlısı olsun inşallah benimde gögüs ucu acım var ya aşırı derecede normalde adetten önce olmazdı
Heyecanla bekliyorum inşallah 2 çizgiyi görürsün güzel enerji yolladım sabah sabah senin içinO bende de oluyor arada mide bulantıları yaşıyorum çok hafif yarın test yapıcam hayırlısı inşallah gebeyimdir inşallah kuruntu değildir
Ayy inşallah hamilesindir. Yaz buraya yarın mutlaka ben sürekli bakacağım
Maalesef kızlar tek çizgi çıktı sabah ilk idrarla yapamadım testi şimdi yaptım ve negatif yarın ilk idrarla denicem ama pozitife dönmez çıksa şimdide çıkardıHeyecanla bekliyorum inşallah 2 çizgiyi görürsün güzel enerji yolladım sabah sabah senin için
Üzülme canım olur Allah’ın izniyle adetine kaç gün vardı belki geç döllenmede olabilir ve nekadardır deniyorsunMaalesef kızlar tek çizgi çıktı sabah ilk idrarla yapamadım testi şimdi yaptım ve negatif yarın ilk idrarla denicem ama pozitife dönmez çıksa şimdide çıkardı
3 aydır deniyorum ama sadece bu ay ovulasyon testiyle denedim adetime 2 gün var hayırlısı olsunÜzülme canım olur Allah’ın izniyle adetine kaç gün vardı belki geç döllenmede olabilir ve nekadardır deniyorsun
Canım hiç üzülme daha yeni deniyorsun tabi gönlümüz ister 1 ayda olsun ama vakti zamanı vardır önümüzdeki ay güzel haberler alırız umarım daha önce bir gebeliğin oldumu bir de kaç yaşındasın3 aydır deniyorum ama sadece bu ay ovulasyon testiyle denedim adetime 2 gün var hayırlısı olsun
Regline kaç gün varMaalesef kızlar tek çizgi çıktı sabah ilk idrarla yapamadım testi şimdi yaptım ve negatif yarın ilk idrarla denicem ama pozitife dönmez çıksa şimdide çıkardı
Ay pardon iki gün varmış bekle günün geçince daha netleşir hem sıkma canını Allah büyükMaalesef kızlar tek çizgi çıktı sabah ilk idrarla yapamadım testi şimdi yaptım ve negatif yarın ilk idrarla denicem ama pozitife dönmez çıksa şimdide çıkardı
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah daha önce gebeliğim olmadı nasipse ilk olucak 22 yaşındayımCanım hiç üzülme daha yeni deniyorsun tabi gönlümüz ister 1 ayda olsun ama vakti zamanı vardır önümüzdeki ay güzel haberler alırız umarım daha önce bir gebeliğin oldumu bir de kaç yaşındasın
Hayırlısı olsun inşallahAy pardon iki gün varmış bekle günün geçince daha netleşir hem sıkma canını Allah büyük
Çok gençsin olur Allah’ın izniyle güzel haberler alıcaz önümüzdeki ayHakkımızda hayırlısı olsun inşallah daha önce gebeliğim olmadı nasipse ilk olucak 22 yaşındayım
Ben soğan kürüne başladım.hala lekelenme görüyorum iki gün var reglime ama artık eminim hamile değilim bu ay full soğan kürü uygulayacağım kendimeHakkımızda hayırlısı olsun inşallah daha önce gebeliğim olmadı nasipse ilk olucak 22 yaşındayım
Amin inşallah bu ay olmadı diğer aya nasipÇok gençsin olur Allah’ın izniyle güzel haberler alıcaz önümüzdeki ay