- 2 Ağustos 2024
- 650
- 192
- Konu Sahibi sevvalpapatya
Valla ovulasyon testleri yaptım değerlendirdik de inşallah tutar bu ay ikimizinde içinden geçen bu ay olucak gibi ama hayırlısıİnşallah canım stres yapma cok etkiliyor olur engelde kalmamiş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla ovulasyon testleri yaptım değerlendirdik de inşallah tutar bu ay ikimizinde içinden geçen bu ay olucak gibi ama hayırlısıİnşallah canım stres yapma cok etkiliyor olur engelde kalmamiş
Baksana testlerim bu şekilde en sonuncuyu bugün yaptımİnşallah canım stres yapma cok etkiliyor olur engelde kalmamiş
Hiç bilmiyorum onu daha önce de kaset test almıştımKaset testler çok pik olmuyor ya kalem testler daha iyi bence
Bak geçen ay ben kaset test almıştım bu ayda kalem arasındaki farka bakHiç bilmiyorum onu daha önce de kaset test almıştım
Aaaa pembe olam hangi markaBak geçen ay ben kaset test almıştım bu ayda kalem arasındaki farka bak
Aaaa pembe olam hangi marka
Ovulasyon mu bu gebelik mi canim anlamadimBaksana testlerim bu şekilde en sonuncuyu bugün yaptım
Bende olacak gibi hissediyorum kardeşim bana da haber verValla ovulasyon testleri yaptım değerlendirdik de inşallah tutar bu ay ikimizinde içinden geçen bu ay olucak gibi ama hayırlısı
Teşekkür ederim
Ovulasyon bunlarOvulasyon mu bu gebelik mi canim anlamadim
Ay hadi inşallah ya çoook istiyorum rabbim hayırlı haberlerle gelmemi nasip etsinBende olacak gibi hissediyorum kardeşim bana da haber ver
İki farklı aynı anda yapılmış test. Ya çok yaklaştım yumurtlamaya yada böyle kalacak. Sanki her gün ya çok az artıyor yada artmıyor. Normalde doktorda takip ederken gayet güzel büyüyorduRica ederimmm
Pikleşiyor gibi devam et benceİki farklı aynı anda yapılmış test. Ya çok yaklaştım yumurtlamaya yada böyle kalacak. Sanki her gün ya çok az artıyor yada artmıyor. Normalde doktorda takip ederken gayet güzel büyüyordu
İnşallah ya 15. Gün bugün. Doktor kontrolünde bu günlerde çatlamış oluyorduPikleşiyor gibi devam et bence
Tatlım dediğim gibi kaset testlerde pek belirgin çıkmıyor belkide bugün piktir bence değerlendir bugünüİnşallah ya 15. Gün bugün. Doktor kontrolünde bu günlerde çatlamış oluyordu
Teşekkür ederim canım benimTatlım dediğim gibi kaset testlerde pek belirgin çıkmıyor belkide bugün piktir bence değerlendir bugünü
Rica ederim inşallah hayırlı haberlerle gelirsinTeşekkür ederim canım benim
meet you ve femometer kullanıyorum , ama bu aralar favorim femometerBu ovulasyon testlerine baktığımız hangi uygulama acaba