- 2 Ağustos 2024
- 650
- 192
- Konu Sahibi sevvalpapatya
Ben femometer uygulaması kullanıyorumBu ovulasyon testlerine baktığımız hangi uygulama acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben femometer uygulaması kullanıyorumBu ovulasyon testlerine baktığımız hangi uygulama acaba
Ona da bu şekilde ovulasyon testi yükleyebiliyor musunuzBen femometer uygulaması kullanıyorum
Orda ovulasyon testlerini çekip ekliyorsunOna da bu şekilde ovulasyon testi yükleyebiliyor musunuz
Teşekkür ediyorum bakayım benOrda ovulasyon testlerini çekip ekliyorsun
Merhaba ben mi çekmeyi beceremedim bilmiyorum. Çekiyorum bayada gözüken silik bir çizgi var. Çizgi tanımlanmadı diyorOrda ovulasyon testlerini çekip ekliyorsun
Eşinde kontrole gitti mi biz 1 sene denedik yumurtlama oluyor tutmuyordu ilk çocukta eşim kontrol.oldu varikosel cikti ah dedik neden erkenden gidip kontrol.olmadik ki o kadar yıpranmıştim ki rabbim tez zmanda isteyen herkese nasip etsin4 aydır deniyorum
Geçen ay gitti onda da varikosel çıktı ameliyat oldu şimdi ameliyattan sonra ilk ay denememizi yapıyoruz inşallah hamile kalırım günümü bekliyorumEşinde kontrole gitti mi biz 1 sene denedik yumurtlama oluyor tutmuyordu ilk çocukta eşim kontrol.oldu varikosel cikti ah dedik neden erkenden gidip kontrol.olmadik ki o kadar yıpranmıştim ki rabbim tez zmanda isteyen herkese nasip etsin
bilmiyorum ki tatlım bende hemen tarıyorMerhaba ben mi çekmeyi beceremedim bilmiyorum. Çekiyorum bayada gözüken silik bir çizgi var. Çizgi tanımlanmadı diyor
Bak tatlım eğer testlerin benimki gibiyse kapağı çıkart t çizgisini kapat öyle okut bak bugün yaptımMerhaba ben mi çekmeyi beceremedim bilmiyorum. Çekiyorum bayada gözüken silik bir çizgi var. Çizgi tanımlanmadı diyor
Normal kaset test şeklinde canım bence ışık falan mı etkiliyor aklıma o geldi. Çünkü eski testlerimi gün ışığında okuttuğumda okuyordu. Akşam ışıklar yanınca eskileri de okutamadımBak tatlım eğer testlerin benimki gibiyse kapağı çıkart t çizgisini kapat öyle okut bak bugün yaptım
Geçen ay benimde kaset testi yinede okumuştu anlamadım kiNormal kaset test şeklinde canım bence ışık falan mı etkiliyor aklıma o geldi. Çünkü eski testlerimi gün ışığında okuttuğumda okuyordu. Akşam ışıklar yanınca eskileri de okutamadım
Mecburen işten gelince yapma şansım oluyor. Akşam 20:00-22:00 yapın yazdıkları için 8 de yapıyorum. Bugün akşam 6 da mı yapsam sonuçta geç değil erken yaptığım için bişey kaçırmamış olurum ?Geçen ay benimde kaset testi yinede okumuştu anlamadım ki
Tatlım bence iş yerinde de yapma şansın varsa orda yap tuvalette sabah saatlerinde ilk idrarınla değil sonraki idrarında yap akşama göre sabah saatleri daha iyi sonuç veriyormuşMecburen işten gelince yapma şansım oluyor. Akşam 20:00-22:00 yapın yazdıkları için 8 de yapıyorum. Bugün akşam 6 da mı yapsam sonuçta geç değil erken yaptığım için bişey kaçırmamış olurum
Tuvalete pet bardakla nasıl gireceğim onu bilmiyorumTatlım bence iş yerinde de yapma şansın varsa orda yap tuvalette sabah saatlerinde ilk idrarınla değil sonraki idrarında yap akşama göre sabah saatleri daha iyi sonuç veriyormuş
Çantana koy çantanla gitsen anlaşılmazTuvalete pet bardakla nasıl gireceğim onu bilmiyorum
Aynen olabilirÇantana koy çantanla gitsen anlaşılmaz
İnşallah hayırlı haberlerini alırız ne durumdasın senAynen olabilir
İnşallah canım stres yapma cok etkiliyor olur engelde kalmamişGeçen ay gitti onda da varikosel çıktı ameliyat oldu şimdi ameliyattan sonra ilk ay denememizi yapıyoruz inşallah hamile kalırım günümü bekliyorum
Bugün 14. Günüm henüz pik olmadı. Bugün başka marka bir ovulasyon testi daha aldım o biraz daha pike yakın gibi ama hala o da pil değilİnşallah hayırlı haberlerini alırız ne durumdasın sen
Kaset testler çok pik olmuyor ya kalem testler daha iyi benceBugün 14. Günüm henüz pik olmadı. Bugün başka marka bir ovulasyon testi daha aldım o biraz daha pike yakın gibi ama hala o da pil değil