- 2 Ağustos 2024
- 650
- 192
- Konu Sahibi sevvalpapatya
Yazarım inşallah pozitif çıkarYaa hadi hayırlısı insallah Rabbim tez zamanda kucağını doldursun test yaptığında buraya yaz olur mu merak ettim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yazarım inşallah pozitif çıkarYaa hadi hayırlısı insallah Rabbim tez zamanda kucağını doldursun test yaptığında buraya yaz olur mu merak ettim
Hadi ya bu arada eşinde bir kontrol olsun biz ilk çocukta 1 sene denedik herşeyim saglikli olmuyor aklimiza gelmiyorda eşiminde görünmesi sonra bir baktik varikosel cikti ameliyat oldu ilk ay gebe kaldimDün kan testi verdim negatif bugün kadın doğuma gittim yumurtaların gayet iyi dedi ama gebelik falan bişey yok dedi yani şu an ne sebeple agrı çekiyorum belli değil
Su çok önemli çatlak olmamasi icinde bol bol içBu arada 2 Ağustos'ta adetim bitti uygulamaya ve yasadıgım belirtilere göre çatlama 5-6 sında oldu ama o zaman geçti agrılar bi kaç gün sonra tekrar basladı hala da ara ara giriyor agrı ve bacagıma kalcama vuruyor doktor az su tüketiyor olabilirsin bol su tüket dedi başka da görünürde bişey yok dedi şu an muaallaktayım
Biz daha 4 aylık evliyiz bakalım bir iki ay daha beklemeyi düşünüyorum olmazsa onu da götürcem çok sağolunHadi ya bu arada eşinde bir kontrol olsun biz ilk çocukta 1 sene denedik herşeyim saglikli olmuyor aklimiza gelmiyorda eşiminde görünmesi sonra bir baktik varikosel cikti ameliyat oldu ilk ay gebe kaldim
teşekkür ederimSu çok önemli çatlak olmamasi icinde bol bol iç
İnşallah hamilesinizdir Allah isteyen herkese nasip eder inşallahgünümü bekliyorum günler geçmek bilmiyor
Amin inşallahhİnşallah hamilesinizdir Allah isteyen herkese nasip eder inşallah
7 si gibi duruyor adetin kaç gün sürdüKızlar pik olmuş mu ? 2 paket almıştım bitti testim 1 paket daha almama gerek var mı
Bende aynısını yaşadım aşırı koyu çizgi görmedi bence 7 si olmuş canım Allah nasip etsin inşKızlar pik olmuş mu ? 2 paket almıştım bitti testim 1 paket daha almama gerek var mı
Tatlım nasılsın herhangi bir belirtin varmıBen kendimden pek umutlu değilim yinede en hayırlısını Allah bilir tabi inşallah hamileyizdir.Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
6 gün sürdü7 si gibi duruyor adetin kaç gün sürdü
Amin inşallah Allah hepimize nasip eder inşallahBende aynısını yaşadım aşırı koyu çizgi görmedi bence 7 si olmuş canım Allah nasip etsin inş
7 sinde yani 13 üncü gün yumurtlama görmüşsün6 gün sürdü
Evet bende öyle düşünüyorum 4 gündür ovülasyon testi yapmıyorum ama eşimle düzenli gün aşırı birlikteliğe devam ediyorum 4 gündür kasık sırt ağrılarım var mide bulantım baş dönmem var iştahım açıldı7 sinde yani 13 üncü gün yumurtlama görmüşsün
Daha yeni wc girdim ayıptır söylemesi kahve rengi leke olmuş ama reglime 10 gün var ara ara da kasık ağrım var canım bilemedimTatlım nasılsın herhangi bir belirtin varmı
Daha yeni wc girdim ayıptır söylemesi kahve rengi leke olmuş ama reglime 10 gün var ara ara da kasık ağrım var canım bilemedim
Yanlış yere yazdım sanırımDaha yeni wc girdim ayıptır söylemesi kahve rengi leke olmuş ama reglime 10 gün var ara ara da kasık ağrım var canım bilemedim
Hayırlısı olsun benim 4 gün kaldı göğüs uçlarım acıyor arada da kasıklarıma ağrı vuruyor normalde adetten önce acımaz göğüslerimDaha yeni wc girdim ayıptır söylemesi kahve rengi leke olmuş ama reglime 10 gün var ara ara da kasık ağrım var canım bilemedim
Önemli değil öğrenmiş oldum merak ediyorum belirtiler varmıYanlış yere yazdım sanırım
Ay daha yeni evlisini kız az tadını çıkar sonrası zor ama güzel günler ama çocuk olunca anne olunca daha doğrusu tuvalete bile yanlız gidemiyorsun biraz tadini çikar dememin sebebi buBiz daha 4 aylık evliyiz bakalım bir iki ay daha beklemeyi düşünüyorum olmazsa onu da götürcem çok sağolun