- 2 Ağustos 2024
- 650
- 192
-
- Konu Sahibi sevvalpapatya
Tüh ya benimde geçen ay verdiğimde öyleydi inşallah diğer ay hamile kalırsınKan verdim sonuç negatif beta hcg 0.100 çıktı bu agrılarımın sebebi artık bakcam kadın doğuma gidebilirsem
Hakkında hayırlısı olsun inşallahİnovite yumurtlama testini 3 ay uyguladım. Sonuçları net gösteriyor ama gebelik oluşmadı. Sonra inovite kullanan başka bir arkadaşım gebe kaldı. Ama o da hiç kullanmamış desem yeri. Sadece gebelik testleri kullanmış. Lh testlerini bana verdi. Ama içimden hiç gelmiyor. Gebelik oluşmayınca ben de saldım. Hatta bu ay da gebe kalacağımı düşünmüyorum. 8 ay geçti. Nasip.
Ben kendimden pek umutlu değilim yinede en hayırlısını Allah bilir tabi inşallah hamileyizdir.Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınYok henüz yapmadım merkeze uzak yerde oturuyorum her zaman çıkmıyorum ayın 20 sinde çıkıcam o zaman test alıcam bugün biraz gögüs ağrısı yaşadım şimdide karın ağrım var kasıklarıma vuran hayırlısı olsun inşallah hamileyizdirr
Amin inşallah ya ben bu ay tam günümde yaptığım için biraz ümitliyim ama belirtiler olmadığı içinde fikrim değişiyor hayırlısı olsun ya inşallahBen kendimden pek umutlu değilim yinede en hayırlısını Allah bilir tabi inşallah hamileyizdir.Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
İnşallah Hayırlı bir şekildeTüh ya benimde geçen ay verdiğimde öyleydi inşallah diğer ay hamile kalırsın
Olsun herkeste her belirti olacak diye bişey yok belki senin farklıdir dur bakalımAmin inşallah ya ben bu ay tam günümde yaptığım için biraz ümitliyim ama belirtiler olmadığı içinde fikrim değişiyor hayırlısı olsun ya inşallah
İnşallah öyledir ya çook istiyorum Rabbim isteyen herkese nasip etsinOlsun herkeste her belirti olacak diye bişey yok belki senin farklıdir dur bakalım
Amin inşallah herşey nasip meselesi Rabbim isterse olur tabiki neden olmasın.hayirli sağlıklı bebekler nasip olsunİnşallah öyledir ya çook istiyorum Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Amin Amin isteyen herkeze inşallahAmin inşallah herşey nasip meselesi Rabbim isterse olur tabiki neden olmasın.hayirli sağlıklı bebekler nasip olsun
Ben reglime 4 gün kala ikinci testi yapacam idrar testi ama olursa onda belli olur olmazsa da adet günümü bekleyecemAmin Amin isteyen herkeze inşallah
İnşallah pozitif görürsünBen reglime 4 gün kala ikinci testi yapacam idrar testi ama olursa onda belli olur olmazsa da adet günümü bekleyecem
İnşallah sende canımİnşallah pozitif görürsün
Tatlım benim 2 ay önce kahverengi pembe karışık lekelenme gördüm 4 gün sürdü sonra durmadan adet gördüm belki seninde öyle olur belkide yerleşme kanamasıdırİnşallah sende canımanlamadım şimdide kahverengi lekelere döndü ama çok az geliyor acaba kistmi oldu
Ben ümitliyim ya inşallah ümitlerim boşa gitmez bugün ara ara kasılmalarım oldu bide gögüs uçlarım acıyor hayırlısı olsun inşallah bebiş vardırİnşallah sende canımanlamadım şimdide kahverengi lekelere döndü ama çok az geliyor acaba kistmi oldu
Umarım öyledir şuanda yeni göğüs hassasiyetim çok az var du bakalımTatlım benim 2 ay önce kahverengi pembe karışık lekelenme gördüm 4 gün sürdü sonra durmadan adet gördüm belki seninde öyle olur belkide yerleşme kanamasıdır
Yaa hadi hayırlısı insallah Rabbim tez zamanda kucağını doldursun test yaptığında buraya yaz olur mu merak ettimBen ümitliyim ya inşallah ümitlerim boşa gitmez bugün ara ara kasılmalarım oldu bide gögüs uçlarım acıyor hayırlısı olsun inşallah bebiş vardır
31 yumurtlama 1 agustos çatlama olmuş gebelik testi yaptin mi canimMerhaba arkadaşlar benim bugün 19. Günüm günlerdir geçmeyen kasık agrım vardı dünden beri bu ovulasyon testlerini yaptım. Normalde yumurtlama günüm geçen haftaydı o zaman da aynı belirtileri yasadım. Bu testler yeniden yumurtlama olduğunu mu gösteriyor yardımcı olur musunuz
Dün kan testi verdim negatif bugün kadın doğuma gittim yumurtaların gayet iyi dedi ama gebelik falan bişey yok dedi yani şu an ne sebeple agrı çekiyorum belli değil31 yumurtlama 1 agustos çatlama olmuş gebelik testi yaptin mi canim
Bu arada 2 Ağustos'ta adetim bitti uygulamaya ve yasadıgım belirtilere göre çatlama 5-6 sında oldu ama o zaman geçti agrılar bi kaç gün sonra tekrar basladı hala da ara ara giriyor agrı ve bacagıma kalcama vuruyor31 yumurtlama 1 agustos çatlama olmuş gebelik testi yaptin mi canim
Hayırlısı olsun hakkımızdaUmarım öyledir şuanda yeni göğüs hassasiyetim çok az var du bakalım