- 2 Ağustos 2024
- 650
- 192
- Konu Sahibi sevvalpapatya
günümü bekliyorum günler geçmek bilmiyorPeki şuan hamile misiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günümü bekliyorum günler geçmek bilmiyorPeki şuan hamile misiniz
Bende bu uygulamayı kullanıyorum iki gün üst üstte değerlendirmişsin sperm vücutta 48 saat gezermiş tekrar girmene gerek yok ama girerseniz tabi daha iyi ateşin kaç çıkıyorKızlar ayrı konu açmak istemedim, 11i kontrol çizgisinden daha koyuydu değerlendirdik, dün aynı koyuluktaydı değerlendirmedik, anladığım kadarıyla ya dün ya bu gün çatlamış, bu gün ilişki olsa olmuyor mu kaçırmış mı oluyorum artık.? Ateşimde bu gün sabah yükselişe geçmiş
Bende pek bilmiyorum ben koltuk altından ölçüyorum hep 36.7 36.8 36.9 hep bu civarlarda hatta şimdi ölçtüm 37 çıktı36.81 olmuş saatle bilekten sıcaklık ölçüyor, o zaman bu günde değerlendirsek sıkıntı yok dimi, ilk defa deniyorum
Bir ayda iki yumurtlama görenler var ama adet gününe az kaldıysa gebelikte olabilir gebeliğide gösteriyormuş ovulasyon testleriMerhaba arkadaşlar benim bugün 19. Günüm günlerdir geçmeyen kasık agrım vardı dünden beri bu ovulasyon testlerini yaptım. Normalde yumurtlama günüm geçen haftaydı o zaman da aynı belirtileri yasadım. Bu testler yeniden yumurtlama olduğunu mu gösteriyor yardımcı olur musunuz
Adetime bugün 6 gün var agrım hafif devam ediyor da olmadı bi acile gideyim belli olur mu sizceBir ayda iki yumurtlama görenler var ama adet gününe az kaldıysa gebelikte olabilir gebeliğide gösteriyormuş ovulasyon testleri
Belli olur ovulasyondan 10 gün sonra kanda belli oluyormuşAdetime bugün 6 gün var agrım hafif devam ediyor da olmadı bi acile gideyim belli olur mu sizce
Tmm bakayım inşallah teşekkür ederimBelli olur ovulasyondan 10 gün sonra kanda belli oluyormuş
İnşallah hamilesindir Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsinTmm bakayım inşallah teşekkür ederim
İnşallah cümlemizeİnşallah hamilesindir Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin
Yerleşme kanaması olabilirKızlar dün gece iki saatliğine dışarı çıktık herşey normal bı anda otururken sıvı boşandı bende normaldir dedim eve gidince degisirim neyse eve geldim ne göreyim pembe renkte sıvıyla lekelenme reglim normalde düzenlidir şuan 10 gün var regl olmama kafam karıştı benim gibi olan var mi
Aminnİnşallah cümlemize
Test yaptım bişey çıkmadı normal miYerleşme kanaması olabilir
Test yaptım bişey çıkmadı normal mi
Bende öyle düşündüm yinede umitlenmek istemiyorum 6 yıl boyunca negatif gormekten bu hale geldik sen naptın üstte okudum mesajlarını test yaptın mı canımTestte belki çıkmaz kan ver bence test içinde biraz bekle derim
Kan verdim sonuç negatif beta hcg 0.100 çıktı bu agrılarımın sebebi artık bakcam kadın doğuma gidebilirsem
Yok henüz yapmadım merkeze uzak yerde oturuyorum her zaman çıkmıyorum ayın 20 sinde çıkıcam o zaman test alıcam bugün biraz gögüs ağrısı yaşadım şimdide karın ağrım var kasıklarıma vuran hayırlısı olsun inşallah hamileyizdirrBende öyle düşündüm yinede umitlenmek istemiyorum 6 yıl boyunca negatif gormekten bu hale geldik sen naptın üstte okudum mesajlarını test yaptın mı canım