-
- Konu Sahibi sevvalpapatya
Benimde sol kasıklarda ağrı oldu ,ovulasyon yapalım, 7 gün oldu kan verdim negatifBende öyleyim canım benimde öyle aşırı koyulaşmadı acabada kaldım o yüzden testlere devam ediyorum düzensiz adet gördüğüm için ama bir anda koyuyu görüp silikleşti benimki birde 16. Gün 5 ağustosta sağ yumurtalıklarımda ağrı vardı felaket derecede o yüzden çatladığını düşünüyorum inşallah tutar hamile kalırım
Adetine kaç gün var birde yumurta çatladıktan 10-12 gün sonra gebelik belli oluyormuşBenimde sol kasıklarda ağrı oldu ,ovulasyon yapalım, 7 gün oldu kan verdim negatif
Adetim 11 gün var,hmm yani şuan çatlamamış olabilir mi kiAdetine kaç gün var birde yumurta çatladıktan 10-12 gün sonra gebelik belli oluyormuş
Çatladığı pik olduktan sonraki gün değil mi ,ilk kez ovülasyon yapıyorum ?Adetine kaç gün var birde yumurta çatladıktan 10-12 gün sonra gebelik belli oluyormuş
Tatlım 31 temmuz pik 2 ağustos da çatlamışÇatladığı pik olduktan sonraki gün değil mi ,ilk kez ovülasyon yapıyorum ?
Adetin geciktiği gün test yap derim ben en iyi sonucu zaten öyle alırsınAdetim 11 gün var,hmm yani şuan çatlamamış olabilir mi ki
Şükür yani bir olasılık var çünkü ovulasyondan 7gun sonra beta baktırdım negatif çıktıTatlım 31 temmuz pik 2 ağustos da çatlamış
Hemen çıkmaz tatlım bende gün sayıyorum test yapmak içinŞükür yani bir olasılık var çünkü ovulasyondan 7gun sonra beta baktırdım negatif çıktı
Ya teşekkür ederim ))Hemen çıkmaz tatlım bende gün sayıyorum test yapmak için
Rica ederim tatlımYa teşekkür ederim ))
Gün aşırı ilişkiye girdiysen yeterlidir ilişkilere devam et derim tabi testleredeMerhaba kızlar reglim 25 günde bi oluyor bugün 11.gun hala yumurtlama yok mu sizce? Bide gün aşırı ilişkiye devam etmek yeterliydi dimi
Deniyorum gün aşırı olması için hayırlısı cümlemiz için..ovulasyon pozitif çıkarsa da üst üste günler için asla eşimi zorlamicam..Gün aşırı ilişkiye girdiysen yeterlidir ilişkilere devam et derim tabi
Hakkımızda hayırlısı olsun rabbim hayırlı evlatlar nasip etsinDeniyorum gün aşırı olması için hayırlısı cümlemiz için..ovulasyon pozitif çıkarsa da üst üste günler için asla eşimi zorlamicam..
Evet t çizgisi c çizgisinden koyu olduğunda yumurtlama oluyor ama istersen bir kere daha tekrarla testi c çizgisi çok silik test yanıltmasın seniT çizgisi koyu olduğunda ovulasyon muydu kızlar
Eki Görüntüle 3463525
Tatlım ben tüm ay test yaptım senin 7. gündeki gibi koyuluk gördüm ondan sonra hafif hafif silikleşti bence 7. Günü değerlendir ve testlerine devam et bak ben testlerimi atim 15.gün yumurtlama oldu 17 sinde çatladı 22 si kuruma çizgisi kafanı karıştırmasınPil olmuş mu bi bakar mısınız lütfen
Peki şuan hamile misinizTatlım ben tüm ay test yaptım senin 7. gündeki gibi koyuluk gördüm ondan sonra hafif hafif silikleşti bence 7. Günü değerlendir ve testlerine devam et bak ben testlerimi atim 15.gün yumurtlama oldu 17 sinde çatladı 22 si kuruma çizgisi kafanı karıştırmasın