Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon testi açıklama,anlatım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Eklentiler

• D5B56FF1-166F-4035-9EFD-932958F9C858.jpeg
    56,1 KB · Görüntüleme: 125
  • 444228D4-AD0D-4466-A048-68161E95D421.jpeg
    56,1 KB · Görüntüleme: 128
Bugünki testte böyle ya bende bi sorun var yada testte bu kadar belirsiz olması normal mi
Kaset tipi test kullanmani oneririm birdahakine canim. cubuklar cok silik oluyor netlik olmuyor genelde kafa karistirici bana gore ama test yaoamaya devam et sene belki koyulasir reglin yeni bitmis cunku

Merhaba, 28 günde adet oluyorum. İlk defa ovulasyon testi deniyorum. Adetim bittikten sonra başladım ama hala t çizgisi çok koyu olmadı. Testlerde sıkıntı olabilir mi? Kullandıgım marka certain. Daha önce kullanan var mı?

Eklentiler

• AA82E65B-0344-4A78-93EA-E21C3DFEE4EC.jpeg
    773,6 KB · Görüntüleme: 224
  • 7AD05375-E3CE-4FFD-BD9B-68EAE00B39F3.jpeg
    267 KB · Görüntüleme: 153
Kaset tipi test kullanmani oneririm birdahakine canim. cubuklar cok silik oluyor netlik olmuyor genelde kafa karistirici bana gore ama test yaoamaya devam et sene belki koyulasir reglin yeni bitmis cunku
2 gündür t koyu çıkıyor ama en son yapılan düne göre daha açık olmasına rağmen c ile aynı koyulukta gibi, hala çatlama olmamış mı? İlk koyu gördüğüm anın üstünden 24 saat geçti

Eklentiler

• _20201108_134150.JPG
    49,9 KB · Görüntüleme: 116
  • _20201108_134134.JPG
    52,2 KB · Görüntüleme: 126
Canım merhaba Uzun süre giremedim bir haftaya yakın Forum'a O yüzden daha yeni bakıyorum mesajlara. Ayın 2'sinde yazmışsın Ben 9'unda görmüşüm şimdiye kadar pik olmuştur diye umuyorum test yapmaya devam ettim ya da peki gördüğümü ben bu markadaki testi ilk defa görüyorum bu arada

Canım merhaba çift çizgiyi gördüğün gün yumurtan olgunlaşmış 24 saat içinde de çatlayacak anlamına geliyor Örneğin bugün çift çizgiyi gördüysen ilişki olsun değerlendirir muhakkak Yarın tekrar testi yap Eğer o Çift çizgi silikleşir ise yumurta çatladığı anlamına geliyor silikleşti nde yumurtanın çatladığını anlayabilirsin çatladığı zaman da ilişki muhakkak olmalı

Eğer bir günden daha fazla misal iki gün üst üste yaptın Hala Çift çizgi silikleşme Olmadıysa yumurtan hala olgun durumda duruyor çatlamamış anlamında kimin elinde ertesi gün çatlıyor kimin elinde 2-3 gün sonra yumurta çatlaya biliyor Sen sil çizdiği görene kadar test yapmaya devam et canım

Gördüm canım piki. Herkes laboquick kullanıyor sanırım bu testle alakalı yorumda hiç görmedm

Gördüm canım piki. Herkes laboquick kullanıyor sanırım bu testle alakalı yorumda hiç görmedm
Laboquick gözum kapali onerebilirim canim gitti gidiyor gibi akisveris sitelerinde toolu en cok satilan uygun fiyata test. Umarim bubay tutar gerek kalmaz almana

Birşey sorucam size folik asit kullanıyor musunuz. Doktor bana kullan dedi ama ne zaman hamile kalıcamızı bilmiyoruz yani sonra sıkıntı olmasın.
Hayır canım kullanmıyorum dediğin gibi ne zaman olacağı belli olmadığı için vücuda çok fazla Folik asitte yüklemek istemiyorum

Hayır canım kullanmıyorum dediğin gibi ne zaman olacağı belli olmadığı için vücuda çok fazla Folik asitte yüklemek istemiyorum
Aynen internette okudum fazlası otizm olabilirmiş. Tabi Allah bilir o ayrı ama. Doktor kullan dedi. Anlamadım. Zaten ben b 12 d ve demir kullanıyorum eksik çünkü. Folik asit cocuk olmasına katkı sağlıyor mu bebek gelişimi için o ilaç. Kafam cok karıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…