• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testi yardim kizlarr

Ben sana diyorum zaten canım koyu çıktığı onher günü değerlendir diye bu tarz bir durum olma ihtimali elbette var o yüzden değerlendir elbette
Naptin canim pik gordunmu ben elendim galiba goguslerim hafiften ağrımaya başladı yumurta catladiktan sonra 14 günlük süreçte goguslerim acır adet olunca geçer ordan anladim

Naptin canim pik gordunmu ben elendim galiba goguslerim hafiften ağrımaya başladı yumurta catladiktan sonra 14 günlük süreçte goguslerim acır adet olunca geçer ordan anladim
Daha yapmadım bugün canım 3 ten sonra yapacağım. Niye öyle diyosun belli mi olur o regl günü gelene kadar bunu bilemeyeceksin hiç o zamana anlarız

Daha yapmadım bugün canım 3 ten sonra yapacağım. Niye öyle diyosun belli mi olur o regl günü gelene kadar bunu bilemeyeceksin hiç o zamana anlarız
Normalde çoğu kişi gebe kalınca normalde gördüğü regl belirtisi görmüyor ya ondan dedim

Valla ben aynı görmüştüm tek fark bir tık erken başlamasıydı
17459363694274530539427862969431.webp

Ovulasyon testimi yorumlar msn gülüm bugün adetim biteli 9. Gün

Benim bu ay döngüm 36 gündü yumurtlama için erken değil mi
Valla bazen yumurtlama döngüsü değişebiliyor misal benim yumurtlamamın olması lazımdı bende beklemedeyim sizde belki iki kere falan görürsünüz çok değişiyor bu durumlar bugünü mutlaka değerlendirin

Valla bazen yumurtlama döngüsü değişebiliyor misal benim yumurtlamamın olması lazımdı bende beklemedeyim sizde belki iki kere falan görürsünüz çok değişiyor bu durumlar bugünü mutlaka değerlendirin
Bı daha yaptım aynı çıktı

Back
X