Rica ederim, bol şans bugun icinDoğru diyorsun değerlendiriyim o zamanteşekkür ederim canım benim
Saol canımRica ederim, bol şans bugun icin
Testin pik kuzumKızlar benim de bugün böyle sizce ?
Dün birliktelik olmuştu bugündemi olmalıTestin pik kuzum
Olursa iyi olur cunku pik ma bugun oas gecip yarin catlr diyede bekleyebilirsiniz catlamasida cok onemliDün birliktelik olmuştu bugündemi olmalı
Bugün yapıp yarın ara mı versek yoksa bugün ara verip yarınmı yumurtlama günü önemli diyorlar ama çatlaması da önemli eşimde peşpeşe olmuyor maalesefOlursa iyi olur cunku pik ma bugun oas gecip yarin catlr diyede bekleyebilirsiniz catlamasida cok onemli
Yani bu komuda birsey diyemiyorumBugün yapıp yarın ara mı versek yoksa bugün ara verip yarınmı yumurtlama günü önemli diyorlar ama çatlaması da önemli eşimde peşpeşe olmuyor maalesefo zaman bugün olsun
Kandırsam iki gün olurdu ama çalışıyor yorgun geliyor bakalım kandırırsam artıkYani bu komuda birsey diyemiyorumsimdi pik gunu belkibtutar belki catladiginingun kismetin onune gecmek gibi olmasin isterim. Esiniz dayanabiliyorsa 2 gunude degerlendirin
Bugunde böyle canım koyulaşma var sanki yine dimi
Eki Görüntüle 2711208
Anladım canım. Peki birşey sorucam neden resimde koyu cıkıyor da ben koyu görmüyorum. Bu testler kafayı yedirtirBak simdi kuzum asagidaki teatin tam pik dun kintestin yani bu dun yumurtlamissin
Buda son attigin teste gorede yumurtan catlamis
Merhaba benim pik olmuş muBak simdi kuzum asagidaki teatin tam pik dun kintestin yani bu dun yumurtlamissin
Buda son attigin teste gorede yumurtan catlamis
Mesajdan yazdim canimMerhaba benim pik olmuş mu
Canin daha yeni bitmis adetin 1 hafta olmus umitsizlige kapilma hemenKızlar merhabaaaa yardımınıza ihtiyacım var benim bu pic hiç olmayacak heralde bu testlerın hali ne yardım lütfennnn adetin bitiş tarihi 20 ekim
Evet canim 24 unde kotukasir gibi oomus aka net koyu olmamis tam yine siliklik var biraz daha koyu bir cizgi olamaliydiAma sanki biraz koyulaşırken pat diye silindi gitti hepsi yaa 24ünde işte geliyor dedim bi baktım yok panik oldum ya