Ovulasyon testi yardim kizlarr

Öyle oluyor bilmem mi inşallah bu ay güzel haberleri alırsın
Bugün de böyle oldu belli oluyor mu bilmiyorum koyu hala eşimin telefonu daha net çekiyor gelince ondan çekip aticam

Eklentiler

• 20250425_124044.webp
    20250425_124044.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 33
Oluyor ama pik değil dediğimiz gibi benimde bu tarz gidiyor yakındır bakalım
Önceden baya baya silikti bir kaç gündür koyulasmaya basladi geçen ay 45 arayla regl oldum bir kaç güne görürüm pik inşallah bide sağ kasigima arada bir sancı vuruyor hafif batıyor sağdan yumurtlicam galiba

Önceden baya baya silikti bir kaç gündür koyulasmaya basladi geçen ay 45 arayla regl oldum bir kaç güne görürüm pik inşallah bide sağ kasigima arada bir sancı vuruyor hafif batıyor sağdan yumurtlicam galiba
Evet yumurtlama belirtisi olabilir eli kulağında

Canim bende bugün bembeyaz süt beyazı akıntı geldi ama koku vs bisi yok hafif kasigim ağrıması lavobaya gittim geldi ovulasyonum da hala ayni
O belirtiler olur olmaz olmuyor hemen yumurtlama geçen dediğimiz gibi yakında olur yumurtlama garanti

O belirtiler olur olmaz olmuyor hemen yumurtlama geçen dediğimiz gibi yakında olur yumurtlama garanti
Canim bu testi az önce yaptım ilk 10 dkkada çıktı ama çizgi ince anlayamadım olmuş mu acaba

Eklentiler

• IMG-20250426-WA0006.webp
    IMG-20250426-WA0006.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 29
Canim bu testi az önce yaptım ilk 10 dkkada çıktı ama çizgi ince anlayamadım olmuş mu acaba
Bana olmamış gibi geldi ama buradan çok netlik olmadığı için anlayamıyorum. Size geçen demiştim bu tarz çıkınca değerlendirin. Birde sen direk gördüğün için o çizgi ile rengi aynı mı aynıysa yumurtlama ama daha açıksa zaten yarın falan olur muhtemelen

Bana olmamış gibi geldi ama buradan çok netlik olmadığı için anlayamıyorum. Size geçen demiştim bu tarz çıkınca değerlendirin. Birde sen direk gördüğün için o çizgi ile rengi aynı mı aynıysa yumurtlama ama daha açıksa zaten yarın falan olur muhtemelen
Yani aşırı yakın renk ama diğerleri gibi kalın çıkmadı çizgi ince çıktı ama baya koyu bozuk mu acaba

Yani aşırı yakın renk ama diğerleri gibi kalın çıkmadı çizgi ince çıktı ama baya koyu bozuk mu acaba
Yani bilemedim ama akşam 10 dan sonra yapmayın diyorlar zaten lh tam çıkmıyormus o zaman değerlendirin sabah 10 dan sonra yapın

Back
X