- 30 Ağustos 2024
- 351
- 51
- 13
Ayy inşallah hemencik olurEvet evet geliyor gibi koyulaşma yukarıdakilere göre var yakındır inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy inşallah hemencik olurEvet evet geliyor gibi koyulaşma yukarıdakilere göre var yakındır inşallah
Aynen demiştim sana iki güne kalmaz pik olur buSanırım pike yaklasiyorum![]()
Yaaa çok heyecanlıyımAynen demiştim sana iki güne kalmaz pik olur bu
Öyle oluyor bilmem mi inşallah bu ay güzel haberleri alırsınYaaa çok heyecanlıyım![]()
Bugün de böyle oldu belli oluyor mu bilmiyorum koyu hala eşimin telefonu daha net çekiyor gelince ondan çekip aticamÖyle oluyor bilmem mi inşallah bu ay güzel haberleri alırsın
Oluyor ama pik değil dediğimiz gibi benimde bu tarz gidiyor yakındır bakalımBugün de böyle oldu belli oluyor mu bilmiyorum koyu hala eşimin telefonu daha net çekiyor gelince ondan çekip aticam
Önceden baya baya silikti bir kaç gündür koyulasmaya basladi geçen ay 45 arayla regl oldum bir kaç güne görürüm pik inşallah bide sağ kasigima arada bir sancı vuruyor hafif batıyor sağdan yumurtlicam galibaOluyor ama pik değil dediğimiz gibi benimde bu tarz gidiyor yakındır bakalım
Evet yumurtlama belirtisi olabilir eli kulağındaÖnceden baya baya silikti bir kaç gündür koyulasmaya basladi geçen ay 45 arayla regl oldum bir kaç güne görürüm pik inşallah bide sağ kasigima arada bir sancı vuruyor hafif batıyor sağdan yumurtlicam galiba
İnşallah canım sende durumlar nedirEvet yumurtlama belirtisi olabilir eli kulağında
Bende pik bekliyorum şu an benimde yakın gibi bakalım kaç güne olursa artıkİnşallah canım sende durumlar nedir
Canim bende bugün bembeyaz süt beyazı akıntı geldi ama koku vs bisi yok hafif kasigim ağrıması lavobaya gittim geldi ovulasyonum da hala ayniBende pik bekliyorum şu an benimde yakın gibi bakalım kaç güne olursa artık
O belirtiler olur olmaz olmuyor hemen yumurtlama geçen dediğimiz gibi yakında olur yumurtlama garantiCanim bende bugün bembeyaz süt beyazı akıntı geldi ama koku vs bisi yok hafif kasigim ağrıması lavobaya gittim geldi ovulasyonum da hala ayni
Canim bu testi az önce yaptım ilk 10 dkkada çıktı ama çizgi ince anlayamadım olmuş mu acabaO belirtiler olur olmaz olmuyor hemen yumurtlama geçen dediğimiz gibi yakında olur yumurtlama garanti
Bana olmamış gibi geldi ama buradan çok netlik olmadığı için anlayamıyorum. Size geçen demiştim bu tarz çıkınca değerlendirin. Birde sen direk gördüğün için o çizgi ile rengi aynı mı aynıysa yumurtlama ama daha açıksa zaten yarın falan olur muhtemelenCanim bu testi az önce yaptım ilk 10 dkkada çıktı ama çizgi ince anlayamadım olmuş mu acaba
Yani aşırı yakın renk ama diğerleri gibi kalın çıkmadı çizgi ince çıktı ama baya koyu bozuk mu acabaBana olmamış gibi geldi ama buradan çok netlik olmadığı için anlayamıyorum. Size geçen demiştim bu tarz çıkınca değerlendirin. Birde sen direk gördüğün için o çizgi ile rengi aynı mı aynıysa yumurtlama ama daha açıksa zaten yarın falan olur muhtemelen
Yani bilemedim ama akşam 10 dan sonra yapmayın diyorlar zaten lh tam çıkmıyormus o zaman değerlendirin sabah 10 dan sonra yapınYani aşırı yakın renk ama diğerleri gibi kalın çıkmadı çizgi ince çıktı ama baya koyu bozuk mu acaba
Canım bugün siliklesti acaba çok buyumeden catladi mi degerlendireyimmi senceYani bilemedim ama akşam 10 dan sonra yapmayın diyorlar zaten lh tam çıkmıyormus o zaman değerlendirin sabah 10 dan sonra yapın
Ben sana diyorum zaten canım koyu çıktığı onher günü değerlendir diye bu tarz bir durum olma ihtimali elbette var o yüzden değerlendir elbetteCanım bugün siliklesti acaba çok buyumeden catladi mi degerlendireyimmi sence
Güzelim bakar msn pik olmuş muAynen demiştim sana iki güne kalmaz pik olur bu