Ovulasyon testi yardim kizlarr

Canim
Testlerde daha olmamış gibi ama şeffaf uzayan akıntı yumurtlama belirtisi siz her ihtimale karşı o günleri değerlendirin ve test yapmaya devam edin
Canım az geliyor ama pik olmadı değerlendiriyorum ama gynoseed jel aldim pik görmek istiyorum o yüzden kullanmak icin

Canim
Canım az geliyor ama pik olmadı değerlendiriyorum ama gynoseed jel aldim pik görmek istiyorum o yüzden kullanmak icin
Olsun canım sen yine de değerlendir pik görünce yine değerlendirirsiniz şansını arttırmış olursun. Jeli de iyi ki almışsın gerçekten çok iyi

Olsun canım sen yine de değerlendir pik görünce yine değerlendirirsiniz şansını arttırmış olursun. Jeli de iyi ki almışsın gerçekten çok iyi
Valla inolacak kullanıyorum esimde inolac ve Ahmet maranki kürü kullaniyor hatta bitmek üzere bide keçiboynuzu pekmezi ikimiz magnezyum da kullanıyoruz eşimin sperm testi iyi çıktı zaten sadece takviye amaçlı yapıyoruz pik görürüm inşallah da jelide denerim

Valla inolac kullanıyorum esimde inovitol ve Ahmet maranki kürü kullaniyor hatta bitmek üzere bide keçiboynuzu pekmezi ikimiz magnezyum da kullanıyoruz eşimin sperm testi iyi çıktı zaten sadece takviye amaçlı yapıyoruz pik görürüm inşallah da jelide denerim

Valla inolacak kullanıyorum esimde inolac ve Ahmet maranki kürü kullaniyor hatta bitmek üzere bide keçiboynuzu pekmezi ikimiz magnezyum da kullanıyoruz eşimin sperm testi iyi çıktı zaten sadece takviye amaçlı yapıyoruz pik görürüm inşallah da jelide denerim
İnşallah canım benim güzel haberlerinizi alırız 🌸

Eklentiler

• Screenshot_20250424_115447_Gallery.webp
    Screenshot_20250424_115447_Gallery.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 36
  • 20250424_115214.webp
    20250424_115214.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 29
Yok canım pik deil yumurtlama olmamış daha
Canim selam pik olmuş mu biri ilk 1p dk diğeri yarım saat sonra hala koyu bu arada baya ama burda çok düşüyor kalite bide sağ kasik ağrım oluyor hafif

Eklentiler

• Screenshot_20250424_115447_Gallery.webp
    Screenshot_20250424_115447_Gallery.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 25
  • 20250424_115214.webp
    20250424_115214.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 26
Canim selam pik olmuş mu biri ilk 1p dk diğeri yarım saat sonra hala koyu bu arada baya ama burda çok düşüyor kalite bide sağ kasik ağrım oluyor hafif
Canım pik gibi durmuyor yarın öbür gün olur gibi ama böyle durumlarda riske atmamak için birleşme yaşamalısın. Şu an bende başladım mesela pik değil ama yakınım belli değerlendiriyorum sperm rahimde 3-5 gün arası canlı kalıyor hangisinin tutacağını bilemeyiz

Hayır canım deil yani kontrol çizgisi ile aynı koyulukta olması gerekiyor bir örnek atayım size bu benim yumurtlamaydı üçü de aynı anda yapıldı farklı markalar

Eklentiler

• IMG_1077.webp
    IMG_1077.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 32
Hayır canım deil yani kontrol çizgisi ile aynı koyulukta olması gerekiyor bir örnek atayım size bu benim yumurtlamaydı üçü de aynı anda yapıldı farklı markalar
Innovitanin bi tık acik rengi suanda sanırım bir iki güne olacak ya aşırı koyu ama burda inanılmaz düşüyor kalite

Canım pik gibi durmuyor yarın öbür gün olur gibi ama böyle durumlarda riske atmamak için birleşme yaşamalısın. Şu an bende başladım mesela pik değil ama yakınım belli değerlendiriyorum sperm rahimde 3-5 gün arası canlı kalıyor hangisinin tutacağını bilemeyiz
Aslında koyu ama kalite düşüyor benimki de buyum ihtimalle bir iki güne olur gibi 2 gün boş 1 gün dolu değerlendiriyoruz bugün zaten birleşme olacak ama jel aldığım için tam piki yakalamak istiyorum ve sağ kasigima da dun geceden beri iğne batıyor gibi sancılar gelir hafif hafif sanırım yaklastim

Aslında koyu ama kalite düşüyor benimki de buyum ihtimalle bir iki güne olur gibi 2 gün boş 1 gün dolu değerlendiriyoruz bugün zaten birleşme olacak ama jel aldığım için tam piki yakalamak istiyorum ve sağ kasigima da dun geceden beri iğne batıyor gibi sancılar gelir hafif hafif sanırım yaklastim
O jeller bir kaç paket oluyor diye biliyorum hani bu sürede yumurtlama dahil onuda kullanın. Bide yumurtlamaya dönemine çok yakınsınız daha sık değerlendirin bence bir gün boş bir gün dolu gibi

Canım bak 10 gibi yaptım koyulasma var dimi

Eklentiler

• IMG-20250424-WA0008.webp
    IMG-20250424-WA0008.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 26
Back
X