Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon testi açıklama,anlatım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar benim de bugün böyle sizce ? 🥰🤲

Eklentiler

• B61E327C-0D75-4300-B96A-1C0D3F490C65.jpeg
    B61E327C-0D75-4300-B96A-1C0D3F490C65.jpeg
    47,4 KB · Görüntüleme: 163
Olursa iyi olur cunku pik ma bugun oas gecip yarin catlr diyede bekleyebilirsiniz catlamasida cok onemli 🙂
Bugün yapıp yarın ara mı versek yoksa bugün ara verip yarınmı yumurtlama günü önemli diyorlar ama çatlaması da önemli eşimde peşpeşe olmuyor maalesef 😅 o zaman bugün olsun 😀

Bugün yapıp yarın ara mı versek yoksa bugün ara verip yarınmı yumurtlama günü önemli diyorlar ama çatlaması da önemli eşimde peşpeşe olmuyor maalesef 😅 o zaman bugün olsun 😀
Yani bu komuda birsey diyemiyorum 😀😀 simdi pik gunu belkibtutar belki catladiginingun kismetin onune gecmek gibi olmasin isterim. Esiniz dayanabiliyorsa 2 gunude degerlendirin :super:

IMG_20201027_205604.jpg
bugunde böyle silik cıktı. Bence ben 2 gün yumurtladım şimdide çatladı belki. Ama dünki biraz koyuydu TMam ama ondan önceki gün koyu değildi ama bu testen kafam çorba😀

Bak simdi kuzum asagidaki teatin tam pik dun kintestin yani bu dun yumurtlamissin

Buda son attigin teste gorede yumurtan catlamis
Anladım canım. Peki birşey sorucam neden resimde koyu cıkıyor da ben koyu görmüyorum. Bu testler kafayı yedirtir 😀Allah bize kolaylık versin yine sizler varsınız da aklımızda kafa karışıklığı yok oluyor

Kızlar merhabaaaa yardımınıza ihtiyacım var benim bu pic hiç olmayacak heralde bu testlerın hali ne yardım lütfennnn adetin bitiş tarihi 20 ekim

Eklentiler

• 1B8507E5-969C-4354-865A-71724307DF37.jpeg
    1B8507E5-969C-4354-865A-71724307DF37.jpeg
    106,6 KB · Görüntüleme: 133
Kızlar merhabaaaa yardımınıza ihtiyacım var benim bu pic hiç olmayacak heralde bu testlerın hali ne yardım lütfennnn adetin bitiş tarihi 20 ekim
Canin daha yeni bitmis adetin 1 hafta olmus umitsizlige kapilma hemen 🥴 devam et test yapmaya yaptikca atarsin burdan yorumlariz heo beraber 🤗

Ama sanki biraz koyulaşırken pat diye silindi gitti hepsi yaa 24ünde işte geliyor dedim bi baktım yok panik oldum ya😔😔😔
Evet canim 24 unde kotukasir gibi oomus aka net koyu olmamis tam yine siliklik var biraz daha koyu bir cizgi olamaliydi 🙄

X