Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon testi açıklama,anlatım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar adetin bugün 21.günü sizce?

Eklentiler

• 4CD307CE-AF76-4A3D-B1CD-FA5DC50166EA.jpeg
    4CD307CE-AF76-4A3D-B1CD-FA5DC50166EA.jpeg
    50,5 KB · Görüntüleme: 139
Kızlar adetimin 21.günü yakınmı sizce

Eklentiler

• A3BDF657-5EF0-4567-8A7D-B1D21412CD63.jpeg
    A3BDF657-5EF0-4567-8A7D-B1D21412CD63.jpeg
    98,7 KB · Görüntüleme: 123
Merhabalar bende ilk kez bu ay ovulasyon testi kullandim, onun için sizden yardim almak istedim. Oncelikle cok aciklayici bilgi yazmissiniz teşekkür ederim. Ben bu ay takibe aldım ve adetimin 13.gününde piki gördüm koyuydu, o gün denedik. Ertesi gün hala koyuydu o zaman denemedik, 15.gün sabah baktığımda ayni saatte koyuluğu azalmıştı ve o günde denedik. Ama o aradaki günü değerlendirmedim diye emin olamadım. Sizce doğru bir yol izlemis miyim? Simdiden teşekkürler. Umarim aliriz bir an once kucağımıza 🙂🙏
Aminn kuzum 🤲🏽🐣hoşgeldin Öncelikle🤗 Anladığım kadarıyla Şimdi özet geçecek olursak 13'ünde piki gördün o günü değerlendirdiğiniz 14'ünü değerlendiremedi niz ama yine pik yani koyuydu 15'de test silikleşmiş demişsin yani yumurtan çatlamış o günü de değerlendirmiş siniz Bence gün aşırı bir gün arayla değerlendirmeniz Çok iyi olmuş hem sperm sayısı 1 gün içerisinde biraz daha dolmuştur hem de yumurtayı en verimli döllemesi yumurtanin çatladığı zaman diye düşünüyorum Çünkü yumurta çatladığı zaman spermin yumurtayı döllemesi daha kolay. ama test koyu pik ikende ilişki olması da yine dölleme ihtimali arttırıyor çünkü sağlıklı bir sperm içeride birkaç gün yaşayabiliyor. Umarım tutmuştur inşallah hayırlı haberler verirsin içini ferah tut adet gününe kadar. geriye sadece beklemek kalıyor Bu süreçte 🥰🤲🏽🍀

Mrb canm cok guzel orneklı anlatımın olmus gercekten tsk ederim benimde orenmek ıstedıgı Bı durum. Var ben bu ay basladım ovulasyon testine bat.. 31.. Dongum 4.. tahminen 17 si gibi yumurtlama oluo ve ben hıc takip edemıodum yaklasıo 2 aydır etmeye baslayınca gercekten kasıklarım da arılar olmaya baslamıs tı ve bugun testlerin ıyı cıktı bu ayın 14 unde hsg cekıldım esımde sperım testi verdi sukur 2 mızdede sorun cıkmadı ama gebe kalamıom 2 yıllık evliyim bu ay adet bitiminden sonra bende ovulasyon testi aldım bu gunde kadar hep sıloktı bugun biraz daha yakındı koyuluk bugun kasıklarım da sancı var gogus ucumda agrı var ama ben bundan 1 hafta oncede bole anı agrı yasadım ve yataktan kakamamısyım teste devam etsemmı
Merhaba canim hosgeldin 🤗 testlerini bana at istersen mesaj olarak da atabilirsin buradan da atabilirsin resimlerini ama yaptığın zaman 5 dakika içerisinde atarsam tam kuruma çizgisi de çıkmamış olur yanıltmaz bizi, daha önce yaptığın testleri de eğer varsa fotoğrafı veya testler Hala duruyorsa onlara da atabilirsin. Yaptigin testler eğer testin 2 çizgisi de aynı koyulukta çıktıysa eşitse yumurtlama olmuş demektir daha sonra silikleşmeye başladığında da Yumurtam çatladı anlamına geliyor Ama vücudundaki belirtilerde yumurtlama dönemindeki belirtilerin birebir aynısı canim, genellikle akıntı oluyor kasıklarda ağrı batma şeklinde olabiliyor göğüslerde hassasiyet artıyor Testere bakarak yorumlamamiz daha sağlıklı olur diye düşünüyorum eşinde ve sende bir problem çıkmaması çok çok iyi 😍🥰 hormonlarına da bakıldı mı canim?

Aminn kuzum 🤲🏽🐣hoşgeldin Öncelikle🤗 Anladığım kadarıyla Şimdi özet geçecek olursak 13'ünde piki gördün o günü değerlendirdiğiniz 14'ünü değerlendiremedi niz ama yine pik yani koyuydu 15'de test silikleşmiş demişsin yani yumurtan çatlamış o günü de değerlendirmiş siniz Bence gün aşırı bir gün arayla değerlendirmeniz Çok iyi olmuş hem sperm sayısı 1 gün içerisinde biraz daha dolmuştur hem de yumurtayı en verimli döllemesi yumurtanin çatladığı zaman diye düşünüyorum Çünkü yumurta çatladığı zaman spermin yumurtayı döllemesi daha kolay. ama test koyu pik ikende ilişki olması da yine dölleme ihtimali arttırıyor çünkü sağlıklı bir sperm içeride birkaç gün yaşayabiliyor. Umarım tutmuştur inşallah hayırlı haberler verirsin içini ferah tut adet gününe kadar. geriye sadece beklemek kalıyor Bu süreçte 🥰🤲🏽🍀
Teşekkür ediyorum, hoş bulduk 🙂🥰🥰 bu güzel açıklamanız için çok teşekkür ediyorum, şimdi içim daha da rahat çünkü hem bu konulara hem de ovulasyon testine, takibine, yumurta çatlamasına falan baya uzağım. Kafam hem çok karışıyordu hem de acaba o gün denemedik diye bir şeyleri kaçırdık mı diye endişe ediyordum. Kafamdaki soru işaretleri gitti en azından dediğiniz gibi şimdi sadece beklemek kalıyor, umarım verebilirim güzel haberi. Çok teşekkürler tekrardan 🥰🥰🌟😘

Teşekkür ediyorum, hoş bulduk 🙂🥰🥰 bu güzel açıklamanız için çok teşekkür ediyorum, şimdi içim daha da rahat çünkü hem bu konulara hem de ovulasyon testine, takibine, yumurta çatlamasına falan baya uzağım. Kafam hem çok karışıyordu hem de acaba o gün denemedik diye bir şeyleri kaçırdık mı diye endişe ediyordum. Kafamdaki soru işaretleri gitti en azından dediğiniz gibi şimdi sadece beklemek kalıyor, umarım verebilirim güzel haberi. Çok teşekkürler tekrardan 🥰🥰🌟😘
Rica ederim ne demek :KK68: :KK74:

benimkinde bakabilirmisiniz kizlar ne yappmam lazim pik mi?

Eklentiler

• 57942945-636E-4E2A-AC57-0165FA2389F0.jpeg
    57942945-636E-4E2A-AC57-0165FA2389F0.jpeg
    274,7 KB · Görüntüleme: 124
X