Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaset tipi test kullanmani oneririm birdahakine canim. cubuklar cok silik oluyor netlik olmuyor genelde kafa karistirici bana gore ama test yaoamaya devam et sene belki koyulasir reglin yeni bitmis cunkuBugünki testte böyle ya bende bi sorun var yada testte bu kadar belirsiz olması normal mi
Pik olmus canimKızlarrr pic mi sizce
2 gündür t koyu çıkıyor ama en son yapılan düne göre daha açık olmasına rağmen c ile aynı koyulukta gibi, hala çatlama olmamış mı? İlk koyu gördüğüm anın üstünden 24 saat geçtiKaset tipi test kullanmani oneririm birdahakine canim. cubuklar cok silik oluyor netlik olmuyor genelde kafa karistirici bana gore ama test yaoamaya devam et sene belki koyulasir reglin yeni bitmis cunku
Canım merhaba Uzun süre giremedim bir haftaya yakın Forum'a O yüzden daha yeni bakıyorum mesajlara. Ayın 2'sinde yazmışsın Ben 9'unda görmüşüm şimdiye kadar pik olmuştur diye umuyorum test yapmaya devam ettim ya da peki gördüğümü ben bu markadaki testi ilk defa görüyorum bu aradaMerhaba, 28 günde adet oluyorum. İlk defa ovulasyon testi deniyorum. Adetim bittikten sonra başladım ama hala t çizgisi çok koyu olmadı. Testlerde sıkıntı olabilir mi? Kullandıgım marka certain. Daha önce kullanan var mı?
2 gündür t koyu çıkıyor ama en son yapılan düne göre daha açık olmasına rağmen c ile aynı koyulukta gibi, hala çatlama olmamış mı? İlk koyu gördüğüm anın üstünden 24 saat geçti
Gördüm canım piki. Herkes laboquick kullanıyor sanırım bu testle alakalı yorumda hiç görmedmCanım merhaba Uzun süre giremedim bir haftaya yakın Forum'a O yüzden daha yeni bakıyorum mesajlara. Ayın 2'sinde yazmışsın Ben 9'unda görmüşüm şimdiye kadar pik olmuştur diye umuyorum test yapmaya devam ettim ya da peki gördüğümü ben bu markadaki testi ilk defa görüyorum bu arada
Laboquick gözum kapali onerebilirim canim gitti gidiyor gibi akisveris sitelerinde toolu en cok satilan uygun fiyata test. Umarim bubay tutar gerek kalmaz almanaGördüm canım piki. Herkes laboquick kullanıyor sanırım bu testle alakalı yorumda hiç görmedm
Yaaa hamile kalmissin hayirli olsun kuzum hamilelik imzani altda gorunce farkettimEki Görüntüle 2709142 @Mihribaalin canım ben bugün yine yaptım yalnız t bölgesinde hiç çizgi yoktu bu sefer reglim ayın 14 üydü pazar bitmişti biteli yeni sayılır yumurta çatlamışmı? Üstteki dünki alttaki bugün
Yaaa hamile kalmissin hayirli olsun kuzum hamilelik imzani altda gorunce farkettim
Hayir canik pik olmamis henuzKızlar bana da yardımcı olur musunuz acaba burda pik var mıEki Görüntüle 2718251
Teşekkür ederim canımHayir canik pik olmamis henuz
Birşey sorucam size folik asit kullanıyor musunuz. Doktor bana kullan dedi ama ne zaman hamile kalıcamızı bilmiyoruz yani sonra sıkıntı olmasın.Laboquick gözum kapali onerebilirim canim gitti gidiyor gibi akisveris sitelerinde toolu en cok satilan uygun fiyata test. Umarim bubay tutar gerek kalmaz almana
Hayır canım kullanmıyorum dediğin gibi ne zaman olacağı belli olmadığı için vücuda çok fazla Folik asitte yüklemek istemiyorumBirşey sorucam size folik asit kullanıyor musunuz. Doktor bana kullan dedi ama ne zaman hamile kalıcamızı bilmiyoruz yani sonra sıkıntı olmasın.
Aynen internette okudum fazlası otizm olabilirmiş. Tabi Allah bilir o ayrı ama. Doktor kullan dedi. Anlamadım. Zaten ben b 12 d ve demir kullanıyorum eksik çünkü. Folik asit cocuk olmasına katkı sağlıyor mu bebek gelişimi için o ilaç. Kafam cok karıştıHayır canım kullanmıyorum dediğin gibi ne zaman olacağı belli olmadığı için vücuda çok fazla Folik asitte yüklemek istemiyorum