Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon testi açıklama,anlatım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar selam naıssılsınız ? sizce çatlamış mı ?
Canım merhaba 23 Ekim'de testin pik olmuş yine 24 Ekim'de testinde silikleşmiş çizgi bariz bir şekilde yani çatlamış 24 ekimde. Bugun kesin degerlendirin dun de degerlendirdiyseniz miss

Canım merhaba 23 Ekim'de testin pik olmuş yine 24 Ekim'de testinde silikleşmiş çizgi bariz bir şekilde yani çatlamış 24 ekimde. Bugun kesin degerlendirin dun de degerlendirdiyseniz miss
sağol tatlımcımm dün değerlendirdim de bugün eşim yok şehir dışında yarın gelirse artık yarına kısmet

Ben de bu ay ilk kez ovulasyon testi kullanacağım ve o kadar güzel anlamışsınız ki sonunda anladım. Eşimle ayrı şehirlerdeyim bu ay izin alcam işten ama tahmini doğurganlık günlerim iki haftaya bölünmüş durumda..

regl 'in 12.ve 16.günleri arasında veya 14. Ve 18.günler arasında görüşebileceğiz. Merak ettiğim kullandığım takvimde 17.gün yumurtlama gözüküyor. Acaba hangisinde daha yüksek ihtimaldir? Reglim 28 29 günde olurken bu ay kimyasal gebelikten dolayı 31.gün oldu. İyice karıştım

yumurtlama günüm takvimde doğru mudur? Sizin hiç takvime uydu mu? Bir de her ay gün değişiyor mu? Çok soru sordum ama biz nokta atışı gitmeye çalışıyoruz imkanlardan dolayı.

Canım Öncelikle merhaba şöyle söyleyeyim dijital platformlarda ki yumurtlama takvimleri sizi öncelikli kaç günde bir regl olduğunuzu sorar ortalama her kadın 28 29 günde bir regl olur 28 29 günde bir regl olan bir kadın 14 veya 15 gün yumurtlama günü olaraktan otomatik baz alır Ama her ay yumurtlama mız Bir gün de olsa Kaya biliyor değişebiliyor Mesela ben 28 günde veya 29 günde bir regli olurum ama benim yumurtlamam test yaptigimda 11 veya 12 gün olur yani takvimde gösterilen günden 3-4 gün daha erken oluyorum bu nedenle dijital platformlarda ki takvimi takip etmenizi önermem test yapabiliyorsunuz test yapın testle isabet ettirirsiniz yumurtlama gününüzü ve vücudunuzu yumurtlama gününüzde dinlemenizi tavsiye ederim yumurtlama gününde akıntı çoğalır akıntı çoğaldığı zaman yumurtanın çatladığını anlayabilirsiniz Çünkü yumurta çatladığı zaman vücut bir hormon salgılıyor ve bu vajinanın ıslak ve sıvı olmasını sağlıyor Bunun sebebi de aslında ilişki olduğu zaman yumurta çatladı ve bu yumurtayı döllemek için gelecek olan spermleri akıntı seklindeki sıvı ile daha rahat bir şekilde yumurtaya ulaştırmak. Vücudumuz aslında otomatik çalışan mucizevi bir şey, ben bu bilgileri araştırıp okuduğumda çok şaşırmıştım. Diyeceğim o ki her ay kadının yumurtlama günü değişebilir erken olabilir geç olabilir Bir gün kayabilir bunu etkileyen şeyler de o ay Yediğimiz besinler stres sıkıntı her şeyi etkiliyor.Bu yüzden takvimleri ciddiye almayıp test yapmanızı öneririm verdiğimiz tarihlerle de yumurtlama gününuzun tahmini ortalama gün soylersem yine dijital platformlarda ki takvim mantığına kayar söyleyecegim. Ovulasyon Test yapmanız daha sağlıklı olacaktır

Pik degil kuzum, doktor ilac vs verdimi birde altan muayene ile yumurtalarina bakmismiydi daha once?
Dediğim gibi perşembe doktora gittim evet polikistik over var dedi ınofolic verdi yumurtalarını güçlendiriyormuş bunu kullan dedi başka birşey demedi bide adetin 3.günü hormon testi yapıcak. Anlamadım yada daha var belki yumurtlamama. Sen kaset tipi mi kullanıyorsun örnek olarak atar mısın canım

Kan testinde yumurtlama Durumunu daha ne çıkar canım Hormonlara bakınca için ben şu anda test yapmıyorum Eşime daha çok yoğunlaştığı mız için Allah'a şükür Bende bir problem yok şu an eşimin varikoselin düzelmesini bekliyoruz spermlerle uğraşıyorum ben de ondan dolayı yumurtlamayı pek takip etmiyorum elimde fotoğraflar yok ama en iyi örnek verebileceğim konuyu ilk açtığımda anlatırken eklediğin fotoğraf var testlerimin oradaki testlerde net gözüküyor pik ve silik şekli ona tekrar bakabilirsin kuzum. Bir de baska arkadaslarin attigi testler var ilk sayfalarda Onlara pikte diye yorumladım testler var Onları da örnek olarak bakabilirsin çoğu kişide hamile sayfanın ilk başlarında konuştuklarım geri dönüp baktığımda şimdi fark ettim ben de

İnşallah yumurtlama oluyordur. Gecde olsa yumurtlama olsun inşallah. Senin için biraz daha kolaymış

Çok çok çok sağol :))) Allah bir an önce bebeğinize kavuşmayı nasip etsin.

Merhabalar bende ilk kez bu ay ovulasyon testi kullandim, onun için sizden yardim almak istedim. Oncelikle cok aciklayici bilgi yazmissiniz teşekkür ederim. Ben bu ay takibe aldım ve adetimin 13.gününde piki gördüm koyuydu, o gün denedik. Ertesi gün hala koyuydu o zaman denemedik, 15.gün sabah baktığımda ayni saatte koyuluğu azalmıştı ve o günde denedik. Ama o aradaki günü değerlendirmedim diye emin olamadım. Sizce doğru bir yol izlemis miyim? Simdiden teşekkürler. Umarim aliriz bir an once kucağımıza

Mrb canm cok guzel orneklı anlatımın olmus gercekten tsk ederim benimde orenmek ıstedıgı Bı durum. Var ben bu ay basladım ovulasyon testine bat.. 31.. Dongum 4.. tahminen 17 si gibi yumurtlama oluo ve ben hıc takip edemıodum yaklasıo 2 aydır etmeye baslayınca gercekten kasıklarım da arılar olmaya baslamıs tı ve bugun testlerin ıyı cıktı bu ayın 14 unde hsg cekıldım esımde sperım testi verdi sukur 2 mızdede sorun cıkmadı ama gebe kalamıom 2 yıllık evliyim bu ay adet bitiminden sonra bende ovulasyon testi aldım bu gunde kadar hep sıloktı bugun biraz daha yakındı koyuluk bugun kasıklarım da sancı var gogus ucumda agrı var ama ben bundan 1 hafta oncede bole anı agrı yasadım ve yataktan kakamamısyım teste devam etsemmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…