Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon testi açıklama,anlatım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allah bağışlasın inşllah en kısa zamanda tekrar çocuğun olur o da KEndi zamanını bekliyordur 🙏🙏
Az da olsa koyulaşma var mı sanki tekrar baktım da şimdi
476E31DD-8749-4A17-966A-53BF529A31B4.png

Idrardan 3 tamda pıt pıt damlatman yeterli canim. Diger kalan hersey dogru. Testi yapmadan 2 saat once sivi alimini tamamen kesmeyide unutma 🤗
Bugun doktora gittim. Polikistik over vardı zaten bende. Varmış hala baya. Bi ilaç verdi yumurtalıklar için devlete gttm ve hiç memnun kalmadım acıkcası. Moralimde bozuldu nasıl olucak bilmiyorım

Çoknçok teşekkür ederim canım umarım çatlamıştır yaa 2gün var reglime 2 gün önce normal gebelik testinde negatif inşllah pozitif tir 🙏🙏🙏seni testlerimde aklım kadar karmaşıkmış😂😂
Insallah pozitifdir kuzum 🤲🏻🤗 sonucunu yaz burdan dan. Olurda pozitif olursa umut olsun diger arkadaslarada 🍀

Bugun doktora gittim. Polikistik over vardı zaten bende. Varmış hala baya. Bi ilaç verdi yumurtalıklar için devlete gttm ve hiç memnun kalmadım acıkcası. Moralimde bozuldu nasıl olucak bilmiyorım
Nekadar uzme kendini desemde kafandan gitmiyor canim cok iyi anliyorum seni.😔😔 Ama pes etmek yok.💪🏼💪🏼 Sana onerebilicegim soğan suyu icmen kist icin ve pco icin iyi geliyormus forumda cok okudum. Saraçoglunun tarofine gore yap 15 gun kullan sadece sonra daha da icme 6 ayda bir yapiliyor sen birkere yapsanda yeter diye dusunuyorum. Doktorunada sor istersen ne der bilmiyorum. Bendede gecen ay idrar yolu enfeksyonu oldum ilac kullanmaktan antibiyotikten nefret ederim sogan suyu ben sadece 5 gun yaptim söktü enfeksyonu allah şukur 🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼

Kızlar resmen bedenim bana oyun oynuyor göğüs hassasiyeti ve inanılmaz akintim var uzayan cinsten bildiğiniz yumurtlama akıntısı sürekli ıslaklık durumu var şaşırdım biliyorsunuz dün hafif de olsa siliklesmisti testim Allah allah dedim yoksa ben şimdi mi yumurtluyorum hemen test yaptım ama sonuç çizgi silinmiş şaka gibi ben bu ovulasyon işinden gerçekten bir şey anlamadım şimdi ben bugün resmen en uygun gününde gibi hissediyorum kendimi ama test öyle demiyor🤣🤣 zaten dün de eşimle tartıştık arkasını döndü uyudu yani dün yalan oldu bugünün testi kizlar

Eklentiler

• 16033730550683243734328606936787.jpg
    16033730550683243734328606936787.jpg
    99,6 KB · Görüntüleme: 96
Nekadar uzme kendini desemde kafandan gitmiyor canim cok iyi anliyorum seni.😔😔 Ama pes etmek yok.💪🏼💪🏼 Sana onerebilicegim soğan suyu icmen kist icin ve pco icin iyi geliyormus forumda cok okudum. Saraçoglunun tarofine gore yap 15 gun kullan sadece sonra daha da icme 6 ayda bir yapiliyor sen birkere yapsanda yeter diye dusunuyorum. Doktorunada sor istersen ne der bilmiyorum. Bendede gecen ay idrar yolu enfeksyonu oldum ilac kullanmaktan antibiyotikten nefret ederim sogan suyu ben sadece 5 gun yaptim söktü enfeksyonu allah şukur 🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼
Inofolic diye bir ilaç verdi devlet karşılamıyor ama. Onu içmem gerektiğini söyledi. İnternetten araştırdım bu hapla 2.ay hamilr kalanlar var.ama bilmyrm tabi doktorda 3 ay kullan dedi. Ve hiç ilgilenmedi yani gercekten. Bide aderin 2 yada 3 günü gel hormon testi yaptırılıcak ama ben dahiliyede yaptırmıştım ama adet değilidm farkeder mi çalışıyrm

Inofolic diye bir ilaç verdi devlet karşılamıyor ama. Onu içmem gerektiğini söyledi. İnternetten araştırdım bu hapla 2.ay hamilr kalanlar var.ama bilmyrm tabi doktorda 3 ay kullan dedi. Ve hiç ilgilenmedi yani gercekten. Bide aderin 2 yada 3 günü gel hormon testi yaptırılıcak ama ben dahiliyede yaptırmıştım ama adet değilidm farkeder mi çalışıyrm
Canım doktorunun verdiği ilacı kullan inşallah işe yarar bak hamile kalanlar da varmış Hemen Allah'tan ümit kesilmez hormon testi de adetin 2 veya 3 günü gidip kan vermen gerekiyor kesinlikle Adetliyken kan vermelisin ona göre Hormonlara bakılıyor hamilelikle ilgili Adetli degilken verdiğin kanda hormonlara bakılmaz canim

Canım doktorunun verdiği ilacı kullan inşallah işe yarar bak hamile kalanlar da varmış Hemen Allah'tan ümit kesilmez hormon testi de adetin 2 veya 3 günü gidip kan vermen gerekiyor kesinlikle Adetliyken kan vermelisin ona göre Hormonlara bakılıyor hamilelikle ilgili Adetli degilken verdiğin kanda hormonlara bakılmaz canim
Alttan mı bakıyorlar kan mı veriliyor. Doktorda birşey demedi. Kan veriliyorsa açmı gitmem lazım tokmu sormadımda hiç

Resimleri nasıl cekmeliyim testlerin 9 bekliyorum yapıp atıcam. Ama sanki cekince koyu gibi gözüküyor gibi geliyor.

Alttan mı bakıyorlar kan mı veriliyor. Doktorda birşey demedi. Kan veriliyorsa açmı gitmem lazım tokmu sormadımda hiç
Hormon testinde alttan muayene yapıyorlar Canım kan alıyorlar senden aç gitmen gerekiyor daha sonradan alttan muayene de yapıp rahme bakabilir yumurtalara da bakabilir ama ikisi ayrı şeyler alttan muayene olacağız zamandır regli dönemin bitmiş olması gerekiyor çünkü oraya bir alet sokup içeriye kamera ile bakıyorlar regliyken bakamazlar,regli iken sadece hormon testine bakarlar

Resimleri nasıl cekmeliyim testlerin 9 bekliyorum yapıp atıcam. Ama sanki cekince koyu gibi gözüküyor gibi geliyor.
Kuzum sen yap testini 9'da beş dakika bekle çıkan sonucu bana at Lambaya doğru tutabilirsin ışıkta daha net ve olduğu gibi gözükür diye düşünüyorum

A325F363-08F9-4554-9FE8-F5381A3D3107.jpeg @Mihribaalin canım ben bugün yine yaptım yalnız t bölgesinde hiç çizgi yoktu bu sefer 😔 reglim ayın 14 üydü pazar bitmişti biteli yeni sayılır yumurta çatlamışmı? Üstteki dünki alttaki bugün

X