Az da olsa koyulaşma var mı sanki tekrar baktım da şimdiAllah bağışlasın inşllah en kısa zamanda tekrar çocuğun olur o da KEndi zamanını bekliyordur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Az da olsa koyulaşma var mı sanki tekrar baktım da şimdiAllah bağışlasın inşllah en kısa zamanda tekrar çocuğun olur o da KEndi zamanını bekliyordur
Hangisi yeni canımAz da olsa koyulaşma var mı sanki tekrar baktım da şimdi Eki Görüntüle 2708707
AltakiHangisi yeni canım
Ben de gördüm daha koyu görünüyor inşallah daha da koyu olur kan testi Verdin mı canımAltaki
Vermedim almanyada o sistem yok maalesef doktoruma da gitmek istemiyorum ama sanırım haftaya gitmem gerekecekBen de gördüm daha koyu görünüyor inşallah daha da koyu olur kan testi Verdin mı canım
Hmm anladım canım Kasma kendını fazla inşllah bi sorun yokturVermedim almanyada o sistem yok maalesef doktoruma da gitmek istemiyorum ama sanırım haftaya gitmem gerekecek
İnşaAllah canım yaHmm anladım canım Kasma kendını fazla inşllah bi sorun yoktur
Bugun doktora gittim. Polikistik over vardı zaten bende. Varmış hala baya. Bi ilaç verdi yumurtalıklar için devlete gttm ve hiç memnun kalmadım acıkcası. Moralimde bozuldu nasıl olucak bilmiyorımIdrardan 3 tamda pıt pıt damlatman yeterli canim. Diger kalan hersey dogru. Testi yapmadan 2 saat once sivi alimini tamamen kesmeyide unutma
Insallah pozitifdir kuzum sonucunu yaz burdan dan. Olurda pozitif olursa umut olsun diger arkadaslaradaÇoknçok teşekkür ederim canım umarım çatlamıştır yaa 2gün var reglime 2 gün önce normal gebelik testinde negatif inşllah pozitif tir seni testlerimde aklım kadar karmaşıkmış
Nekadar uzme kendini desemde kafandan gitmiyor canim cok iyi anliyorum seni. Ama pes etmek yok. Sana onerebilicegim soğan suyu icmen kist icin ve pco icin iyi geliyormus forumda cok okudum. Saraçoglunun tarofine gore yap 15 gun kullan sadece sonra daha da icme 6 ayda bir yapiliyor sen birkere yapsanda yeter diye dusunuyorum. Doktorunada sor istersen ne der bilmiyorum. Bendede gecen ay idrar yolu enfeksyonu oldum ilac kullanmaktan antibiyotikten nefret ederim sogan suyu ben sadece 5 gun yaptim söktü enfeksyonu allah şukurBugun doktora gittim. Polikistik over vardı zaten bende. Varmış hala baya. Bi ilaç verdi yumurtalıklar için devlete gttm ve hiç memnun kalmadım acıkcası. Moralimde bozuldu nasıl olucak bilmiyorım
Amin inşllah evet pozitifleri gördükçe Çenberde genişliyor herkesin girme olaslıgıda yukseliyor bakalım allah nasip etsın inşllah haber veririm canımmmInsallah pozitifdir kuzum sonucunu yaz burdan dan. Olurda pozitif olursa umut olsun diger arkadaslarada
Inofolic diye bir ilaç verdi devlet karşılamıyor ama. Onu içmem gerektiğini söyledi. İnternetten araştırdım bu hapla 2.ay hamilr kalanlar var.ama bilmyrm tabi doktorda 3 ay kullan dedi. Ve hiç ilgilenmedi yani gercekten. Bide aderin 2 yada 3 günü gel hormon testi yaptırılıcak ama ben dahiliyede yaptırmıştım ama adet değilidm farkeder mi çalışıyrmNekadar uzme kendini desemde kafandan gitmiyor canim cok iyi anliyorum seni. Ama pes etmek yok. Sana onerebilicegim soğan suyu icmen kist icin ve pco icin iyi geliyormus forumda cok okudum. Saraçoglunun tarofine gore yap 15 gun kullan sadece sonra daha da icme 6 ayda bir yapiliyor sen birkere yapsanda yeter diye dusunuyorum. Doktorunada sor istersen ne der bilmiyorum. Bendede gecen ay idrar yolu enfeksyonu oldum ilac kullanmaktan antibiyotikten nefret ederim sogan suyu ben sadece 5 gun yaptim söktü enfeksyonu allah şukur
Canım doktorunun verdiği ilacı kullan inşallah işe yarar bak hamile kalanlar da varmış Hemen Allah'tan ümit kesilmez hormon testi de adetin 2 veya 3 günü gidip kan vermen gerekiyor kesinlikle Adetliyken kan vermelisin ona göre Hormonlara bakılıyor hamilelikle ilgili Adetli degilken verdiğin kanda hormonlara bakılmaz canimInofolic diye bir ilaç verdi devlet karşılamıyor ama. Onu içmem gerektiğini söyledi. İnternetten araştırdım bu hapla 2.ay hamilr kalanlar var.ama bilmyrm tabi doktorda 3 ay kullan dedi. Ve hiç ilgilenmedi yani gercekten. Bide aderin 2 yada 3 günü gel hormon testi yaptırılıcak ama ben dahiliyede yaptırmıştım ama adet değilidm farkeder mi çalışıyrm
Alttan mı bakıyorlar kan mı veriliyor. Doktorda birşey demedi. Kan veriliyorsa açmı gitmem lazım tokmu sormadımda hiçCanım doktorunun verdiği ilacı kullan inşallah işe yarar bak hamile kalanlar da varmış Hemen Allah'tan ümit kesilmez hormon testi de adetin 2 veya 3 günü gidip kan vermen gerekiyor kesinlikle Adetliyken kan vermelisin ona göre Hormonlara bakılıyor hamilelikle ilgili Adetli degilken verdiğin kanda hormonlara bakılmaz canim
Resimleri nasıl cekmeliyim testlerin 9 bekliyorum yapıp atıcam. Ama sanki cekince koyu gibi gözüküyor gibi geliyor.Canım doktorunun verdiği ilacı kullan inşallah işe yarar bak hamile kalanlar da varmış Hemen Allah'tan ümit kesilmez hormon testi de adetin 2 veya 3 günü gidip kan vermen gerekiyor kesinlikle Adetliyken kan vermelisin ona göre Hormonlara bakılıyor hamilelikle ilgili Adetli degilken verdiğin kanda hormonlara bakılmaz canim
Hormon testinde alttan muayene yapıyorlar Canım kan alıyorlar senden aç gitmen gerekiyor daha sonradan alttan muayene de yapıp rahme bakabilir yumurtalara da bakabilir ama ikisi ayrı şeyler alttan muayene olacağız zamandır regli dönemin bitmiş olması gerekiyor çünkü oraya bir alet sokup içeriye kamera ile bakıyorlar regliyken bakamazlar,regli iken sadece hormon testine bakarlarAlttan mı bakıyorlar kan mı veriliyor. Doktorda birşey demedi. Kan veriliyorsa açmı gitmem lazım tokmu sormadımda hiç
Kuzum sen yap testini 9'da beş dakika bekle çıkan sonucu bana at Lambaya doğru tutabilirsin ışıkta daha net ve olduğu gibi gözükür diye düşünüyorumResimleri nasıl cekmeliyim testlerin 9 bekliyorum yapıp atıcam. Ama sanki cekince koyu gibi gözüküyor gibi geliyor.
Kuzum sen yap testini 9'da beş dakika bekle çıkan sonucu bana at Lambaya doğru tutabilirsin ışıkta daha net ve olduğu gibi gözükür diye düşünüyorum