Benimkilerden bakarmışım rica etsemKafana takilmasin kesinlikle çatlamış canım
B.s.ç.s
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimkilerden bakarmışım rica etsemKafana takilmasin kesinlikle çatlamış canım
B.s.ç.s
Bakarim tabii ki canim ovulasyon resimlerini at burdan istersenBenimkilerden bakarmışım rica etsem
Aynen öyle canım yeter ki Allah ol desinNasip olucahi varsa tek iliskide bile oliyor iste allahdan umit kesilmez 🕊
Canım bunda gebelik hediyesi yok galiba sadece ovulasyon mu?Rica ederim nedemek
Toplu Ovulasyon testi linki
Kaset tip ve ben cok memnunum bu markadan
LABOQUICK 30 ADET OVULASYON TESTİ EN UYGUN FİYAT Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
LABOQUICK 30 ADET OVULASYON TESTİ EN UYGUN FİYAT en uygun fiyatı GittiGidiyor'da! LABOQUICK 30 ADET OVULASYON TESTİ EN UYGUN FİYAT incelemesi, yorumlar, özellikleri, fiyat ve taksit seçenekleri için tıklayın!www.gittigidiyor.com
Evet kuzum ben gecen ay aldim onda vardi bsuan ki satisinda yok ama sayfadan hediyeoi olan farkli basliklarada bakabilirsin.Kuzum bunda gebelik hediyesi yok gali
Canım bunda gebelik hediyesi yok galiba sadece ovulasyon mu?
Çok teşekkür ederim canım eğer bu ay da olmazsa hemen sipariş vereceğim inşallah ihtiyaç duymamEvet kuzum ben gecen ay aldim onda vardi bsuan ki satisinda yok ama sayfadan hediyeoi olan farkli basliklarada bakabilirsin.
Benimkini asagiya ekliyorum resmini hatta
Eki Görüntüle 2708636
Insallah canımÇok teşekkür ederim canım eğer bu ay da olmazsa hemen sipariş vereceğim inşallah ihtiyaç duymam
Bakarim tabii ki canim ovulasyon resimlerini at burdan istersen
Beyazı 25 in mor 27 ninBakarim tabii ki canim ovulasyon resimlerini at burdan istersen
•Buradaki 27 diye belirtigin test silik ,net cizgiler yok catlamis buyuk ihtimalleBeyazı 25 in mor 27 nin
Aynı kalıyorlar hep maalesef dediğim gibi kimyasaldırAyyy inşllah dua Edcem senin için iyi düşün iyi olsun haber et bize de
Çoknçok teşekkür ederim canım umarım çatlamıştır yaa 2gün var reglime 2 gün önce normal gebelik testinde negatif inşllah pozitif tir seni testlerimde aklım kadar karmaşıkmışOvv bir suru resim kafam karisti
•Oncelikle buradaki testlerin bekleme payi cok fazla oldufunda yani kuruma cizgileride oldugundan tam yorumlayamiyorum yanlis olmasin diye bunlari
Eki Görüntüle 2708670
Eki Görüntüle 2708671
•Burada pik gorunuyor testin. (25 i diye belirtigin test)
Eki Görüntüle 2708669
•Buradaki 27 diye belirtigin test silik ,net cizgiler yok catlamis buyuk ihtimalle
Eki Görüntüle 2708672
Burda hemen hemen hepsi evet aynı duruyor ben bilim ya inşllah değildir keşke kan verme imkanın olsaydı emin olurdun ama moralini bozma gecen ay bende öyleydim senşn gibi kimyasal DİE çok üzüldüm sonra daha kötü durumlarında olabileceği aklıma geldi ve silkenip kendimden geldim sende üzme kendini her türlü sonuca da hazırlıklı ol en fazla bir ay sonra yine çalışmalara devam edersin inşllah ta gerek kalmazAynı kalıyorlar hep maalesef dediğim gibi kimyasaldır Eki Görüntüle 2708682
Ama ikinci oluyor bu hep mi böyle olcam benBurda hemen hemen hepsi evet aynı duruyor ben bilim ya inşllah değildir keşke kan verme imkanın olsaydı emin olurdun ama moralini bozma gecen ay bende öyleydim senşn gibi kimyasal DİE çok üzüldüm sonra daha kötü durumlarında olabileceği aklıma geldi ve silkenip kendimden geldim sende üzme kendini her türlü sonuca da hazırlıklı ol en fazla bir ay sonra yine çalışmalara devam edersin inşllah ta gerek kalmaz
Çocuğun. VAr mı canım ? 2 ve sahan fazla olunca bir hekime görünmek gerekir canım ufak minik dokunuşlarla halledilebilir seyler bu bubkadr kendini üzme stres yapma canım ama sen bir doktora görün durumunu izah et belki genetik ile alakalı sorun yada enfeksıyonla alakalı sorun neyse çözümü sen ona göre tedavi uygular kımyasallar bubsebeplerden çoğu zaman kaynaklanıyormuş canımAma ikinci oluyor bu hep mi böyle olcam ben
Birtane kızım var 10 aydır deniyoruz klomen verdi doktorum onu da kullanıyorum ama olmuyor nedenseÇocuğun. VAr mı canım ? 2 ve sahan fazla olunca bir hekime görünmek gerekir canım ufak minik dokunuşlarla halledilebilir seyler bu bubkadr kendini üzme stres yapma canım ama sen bir doktora görün durumunu izah et belki genetik ile alakalı sorun yada enfeksıyonla alakalı sorun neyse çözümü sen ona göre tedavi uygular kımyasallar bubsebeplerden çoğu zaman kaynaklanıyormuş canım
Allah bağışlasın inşllah en kısa zamanda tekrar çocuğun olur o da KEndi zamanını bekliyordurBirtane kızım var 10 aydır deniyoruz klomen verdi doktorum onu da kullanıyorum ama olmuyor nedense
Amiin inşaAllahAllah bağışlasın inşllah en kısa zamanda tekrar çocuğun olur o da KEndi zamanını bekliyordur