- 10 Ekim 2019
- 2.051
- 4.527
Pik degil canim silik t cizgisi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pik degil canim silik t cizgisi
Pik degil canim
Canim usteki teste koyulsma olmus ama pik olmamis akttaki testde hic cizgi yoknt kisminda henuz yumurtlama olmamis iki cizgide esit koyulukta olmaliydiEki Görüntüle 2709142 @Mihribaalin canım ben bugün yine yaptım yalnız t bölgesinde hiç çizgi yoktu bu sefer reglim ayın 14 üydü pazar bitmişti biteli yeni sayılır yumurta çatlamışmı? Üstteki dünki alttaki bugün
Teşekkür ederim canım. Dün doktora gitmiştim ya söylemesi ayıp sabah pembe akıntı vardı acaba muane oldum diyemi sonucta baya gezdirdi elindeki şeyle.Pik degil canim silik t cizgisi
Senin cocuğun varmı hep biz soruyoruz sana soruPik degil canim silik t cizgisi
Eşimde varikosel vardi ameliyat oldu şimdi vitamin ve kürlerle sperm sayılarını kalitesini toparlamaya çalışıyoruz Canım henüz çocuğum yokSenin cocuğun varmı hep biz soruyoruz sana soru
Kafa karışıklığıyla duramadım doktora gittim. 18 mm yumurtam varmış çatlamamış@Mihribaalin acaba diyorum en üstteki 21 ekim ilk yaptıgım gün ya, 20 ekim yapmadım yapsaydım pik miydim sence ? Kimisi regl sonrası da yumurtlayabiliyormuş ya
Anlamadım bişe 26 günde bi düzenlidir adetim. Bu ay 14 ekim regl oldum 18 bitti
Dünk ü testlere dediğim gibi canım böyle olgunlaşmış pik olur gibi olmuş ama çatlamamış diyeKafa karışıklığıyla duramadım doktora gittim. 18 mm yumurtam varmış çatlamamış
Biraz daha olgublasmasi gerekiyorbozaman sonra catlicakrir zaten kendiliginden belli olgunluga gelince umutsuzluga kapilma sakinn test yaomaya devamPik degil canim
Canim usteki teste koyulsma olmus ama pik olmamis akttaki testde hic cizgi yoknt kisminda henuz yumurtlama olmamis iki cizgide esit koyulukta olmaliydi
evet ama ertesi gün yaptıgımda hiç çizgi çıkmayınca acaba bi önceki gün çatlayan yumurtammıydı diye düşündümDünk ü testlere dediğim gibi canım böyle olgunlaşmış pik olur gibi olmuş ama çatlamamış diye
Eşimde varikosel vardi ameliyat oldu şimdi vitamin ve kürlerle sperm sayılarını kalitesini toparlamaya çalışıyoruz Canım henüz çocuğum yok
Eşimde varikosel vardi ameliyat oldu şimdi vitamin ve kürlerle sperm sayılarını kalitesini toparlamaya çalışıyoruz Canım henüz çocuğum yok
git gide t kismi koyulasiyor farkettiysen canımm yarin kesin pik olur dune gore daha koyu ama tam pik degil henuzBu şekilde bugun 1 saat erken yaptm ama
Merhaba, evet canim senin testindede koyulasma var silik degil cok ama pikte degil. Test yaomaya devam edesinMerhaba bugün adetimin 18.günü yakınmıdır sizce?
İnşallah olur o kadar stresliyim ki ve ben cok takıntılıyım dün hiç uyuyamadım. Diyorum ki adet olamayanlar var ben enazından gecde olsa adet oluyorum. Ama diyorum ki ya hamile kalamassam cok korkuyorum. Gercektengit gide t kismi koyulasiyor farkettiysen canımm yarin kesin pik olur dune gore daha koyu ama tam pik degil henuz
Bu surecde stres yapma demicem kuzum cunku elinde olmadan stres yapiyor kendine insan aklindan cikmiyor. Ama asla olumsuz dusunme olumsuzluklari cekme kendine. Zamani var diye dusun ve en saglikli en dogru zamanda o gelmek isteyecek ve gelicek sanaİnşallah olur o kadar stresliyim ki ve ben cok takıntılıyım dün hiç uyuyamadım. Diyorum ki adet olamayanlar var ben enazından gecde olsa adet oluyorum. Ama diyorum ki ya hamile kalamassam cok korkuyorum. Gercekten
İnşallah tek dileğim duaBu surecde stres yapma demicem kuzum cunku elinde olmadan stres yapiyor kendine insan aklindan cikmiyor. Ama asla olumsuz dusunme olumsuzluklari cekme kendine. Zamani var diye dusun ve en saglikli en dogru zamanda o gelmek isteyecek ve gelicek sana