- Konu Sahibi kanadikirik
-
Evet en alttaki ikisini dün yapmıştım koyu çıktı anlamadımEn alttaki testi bugün mü yaptınız daha koyu sanki diğerlerine göre
Bir ayda iki kez pik oluyor mu acabaDün paylaşmışsınız bugün yapmış olamazsınız çok pardonsaate bakmadım ama pik olmak üzere bence sizinki
Olabiliyor diyorlar ama benim başıma gelmedi ilk pik olduğunda ilişki olmuşmuydu birde regl gününüze ne kadar varBir ayda iki kez pik oluyor mu acaba
reglime 5 gün var bende de daha önce olmazdı ilişki oldu evetOlabiliyor diyorlar ama benim başıma gelmedi ilk pik olduğunda ilişki olmuşmuydu birde regl gününüze ne kadar var
Anladım ben en üstteki koyu çıkan testi görmemiştim sandım ki bugün yada yarın yumurtlama olacak. Sizin zaten regle az bı zaman kalmış K kanadikirik da aynı şeyi yaşıyor aslındareglime 5 gün var bende de daha önce olmazdı ilişki oldu evet
İnşallah ya pozitif olursa yazarım burayaİkinizde aynı durumdasınız evet ovulasyonla gelebelik görünüyor gibi ama tabi birkaç gün daha beklemek daha iyi olur şimdi ikinizin de sonuçlarını merak etmeye başladım çok heyecanlı inşallah güzel sonuçlar alırsınız
Günaydın ben sadece 1 buçuk yıllık evliyim ve eğer nasip olursa ilk hamileliğim olacak o yüzden tecrübem fazla bilgim yok açıkçası ama bı araştırcam kistten dolayı testler koyu çıkabilir mi diye birde şey siz sanırım sadece ovulasyon testi değil gebelik testi de yapmıştınız. Gebelik testi de ikinci çizgiyi koyu gösterir mi kiGünaydın kızlar belim sağ kalmam ve bacağım dan rahatsizdim bi süredir daha onceden mr günü vermişti doktor dün akşam çekindim hamilelik şüphem olduğu icin korumalı çekildi çekim yapan teknisyende yumurtlaliklarinda rahminde parlama gördüm kistte olabilir başka biseyde dedi ayin 18 nede zaten kadın doğuma randevum var acaba kist varda o yuzdenmi testler koyu çıkıyor diye dusundum
Kist olduğunda göstermez diye biliyorum canım fakat ovulasyon testi kist olduğunda gösterir yani yanlış bilmiyorsam eğer çünkü yumurta büyüyor büyüyor catlayamiyor kiste dönüşüyor buda yumurtlama gibi algılıyor olabilir testGünaydın ben sadece 1 buçuk yıllık evliyim ve eğer nasip olursa ilk hamileliğim olacak o yüzden tecrübem fazla bilgim yok açıkçası ama bı araştırcam kistten dolayı testler koyu çıkabilir mi diye birde şey siz sanırım sadece ovulasyon testi değil gebelik testi de yapmıştınız. Gebelik testi de ikinci çizgiyi koyu gösterir mi ki
Himm anladım. Olsun siz yinede moralinizi bozmayın takibi beraber yapalım olurmuKist olduğunda göstermez diye biliyorum canım fakat ovulasyon testi kist olduğunda gösterir yani yanlış bilmiyorsam eğer çünkü yumurta büyüyor büyüyor catlayamiyor kiste dönüşüyor buda yumurtlama gibi algılıyor olabilir test
Olur tabi sende haber et durumunu inşallah hayallerimiz gerçek olurHimm anladım. Olsun siz yinede moralinizi bozmayın takibi beraber yapalım olurmubirkaç gün daha bekleyelim sonra tekrar gebelik testi yaparsınız bakalım sonuç ne olacak
İnşallahOlur tabi sende haber et durumunu inşallah hayallerimiz gerçek olur
Nurr sen naptın sipariş verdin mi testleri ne zaman gelir tahminenBende şimdi sipariş vereyim elime ulaşınca yaparım
Verdim canımm satıcıya sordum salı günü elinde olur dedi gelince hemen yapacamNurr sen naptın sipariş verdin mi testleri ne zaman gelir tahminen
Hadi inşallah güzel sonuç alırsın. Sende haber et tamam mı sonucu bizeVerdim canımm satıcıya sordum salı günü elinde olur dedi gelince hemen yapacam
Hadi inşallah güzel sonuç alırsın. Sende haber et tamam mı sonucu bizebende yumurtlama takibimi yapıp size yazıcam gelişmeleri
Birkaç gün sonra tekrarliycam kendimi tutabilirsem 13 şubatta yapicam tekrar inşallah vardırBana var gibi geldi ama sabah ilk idrarla net olur, hafta erken gün içindeki dilüe idrarla anlaşılmaz bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?