- 30 Kasım 2024
- 288
- 107
- 18
- 33
- Konu Sahibi kanadikirik
-
Evet bende biraz gördüm sanki başka test varmı yarın sabah yapsanız ilk idrarla yada birkaç gün sonraBeleyemedim çok su içecek falan içmiştim yaptim yinede gözle zor görülür varla yok arası bisey çıktı
Benimde umudum o yondeydi ama tam pozitif çıkmadı negatif galibaİnşaallah yaa mesajlarınızı şimdi gördüm umarım pozitif çıkar
Var canım 1 tane awox erken 2 tane albi kaset test varEvet bende biraz gördüm sanki başka test varmı yarın sabah yapsanız ilk idrarla yada birkaç gün sonra
Sanki ince bi çizgi varBeleyemedim çok su içecek falan içmiştim yaptim yinede gözle zor görülür varla yok arası bisey çıktı
Varla yok arası bi kacgun sonra tekrarlarim bakalimSanki ince bi çizgi var
Evet canım öyle yapVarla yok arası bi kacgun sonra tekrarlarim bakalim
7 gün beni ovulasyon testleri yanılttı belirtilerde vardıEvet canım öyle yapKaç gün var adetine
Bence ümitsiz olmayın adetinize 2 gün kalaya kadar bekleseniz şuan bile çok silik çizgi var ozaman daha belirgin olur7 gün beni ovulasyon testleri yanılttı belirtilerde vardı
Umutsuz olma hemen bak testte silik bile olsa çıktı burdan ben bile gördüm daha adetine var zaten olumlu düşün ki olumlu olsun7 gün beni ovulasyon testleri yanılttı belirtilerde vardı
Valla ben bile öyle heyecanlandım ki inşallah pozitif sonuç olurBence ümitsiz olmayın adetinize 2 gün kalaya kadar bekleseniz şuan bile çok silik çizgi var ozaman daha belirgin olur
Bende bile heyecanlandım yani motive etmek için yorum yazdımValla ben bile öyle heyecanlandım ki inşallah pozitif sonuç olur
Hangi marka kaliteli olur bilmiyorum ama birkaç gün sonra herhangi biriyle yapsanız olmaz mı belki silik çizgi çıkarBenimde adetime 9 gün var ama hangi test güvenilir bilmiyorum kuruma çizgi bile çıkarmayan bi test almak istiyorum
Yani inşallah öyle olur Rabbim isteyen herkese nasip etsinHangi marka kaliteli olur bilmiyorum ama birkaç gün sonra herhangi biriyle yapsanız olmaz mı belki silik çizgi çıkar
Malesef genelde yaptığım testler hep yalancı pozitif verdi o yüzden artık test yapmaya bile korkuyorumHangi marka kaliteli olur bilmiyorum ama birkaç gün sonra herhangi biriyle yapsanız olmaz mı belki silik çizgi çıkar
Mfk ürünlerini çok duydum ya hatta baya bakmıştım bende sende etkisi oldumu hiç yaSormayın çok heyecanlandım baya baya çizgi bekledim belirtiler var psikolojikmi bilmiyorum fitoterapiyle de destek alıyorum 1 buçuk aydır mfk ürünlerini kullanıyorum 3.ay ilaçlarına başladım faydasını gormusumdur umarim
Awox net çıkarıyormus 100 tl ydi bu test ondan.kaset testte alıyım dedim albi varmış sadeceBenimde adetime 9 gün var ama hangi test güvenilir bilmiyorum kuruma çizgi bile çıkarmayan bi test almak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?