Ovulasyon testi 17.gun gebelik

Sanki yakın gibi canım bugünden basla değerlendirmeye bir dolu bir boş testide devam et adetin kaçıncı günü bugun

Minik lavantalar (bebekler) oluşsun inşallah sağlıkla tutunsunlar şimdiden
İnşallah ya inşallah çok teşekkür ederim Allah razı olsun burdaki herkesin gönlünden geçen olsun ve bebişlerine kavuşsunlar inşallah ben sizin ve Nurr un sonucunu da çok merak ediyorum açıkçası canı gönülden diliyorum İNŞALLAH güzel pozitif sonuçlar alırsınız

Bi kadın olarak Anne olmak duygusuyla yanıp tutusuyorum Rabbım isteyen tüm kadınlara sağlıklı hayırlı evlatlar verir sağlıkla buyuturler duası hep içimde dilimde düşmanım bile olsa Allah annelik duygusunu tattirsin daim olsun inşallah

Bak bi grupta gördüm aynı marka ovulasyon testi bi anda pik yapmis

Eklentiler

• Screenshot_20250210_183147_Chrome.jpg
    58,9 KB · Görüntüleme: 11
Benim daha önceki hamileligimde kahverengi leke şeklinde gelmişti az
Merhaba ovu testleriniz bu ay hep pik gibiydi dimi sizin bu ay benimde hep pik gibiydi bi silik bi koyu oldu az önce gebelik testinizi gördüm pozitif gibi çatlama gördünüz mü bu ay merak ettim testlerinizin bir çoğuna baktım ama çatlama göremedim

Merhaba canım ben adetin 17.gunu başladın ovulasyona takvim 30 gösteriyordu yumurtlamayi daha önce test yoktu yapamamistim adetin 17. 18 19 20 gün hep koyuydu sonra test bitti yapamadim erken gebelik testi pozitif çıktı regle 4 gün kaldı 2 gün kala tekrar test yapicam

Benim bu ay bütün ovu testlerim koyuydu ama ağrımdan yumurtlama gününü tahmin ettim adetime 8 gün var bugün ki testimde baya pik oldu o yüzden merak ettim inşallah hayırlı haber alırsınız

Hatta yorumlarsanız çok memnun olurum

Eklentiler

• WhatsApp Image 2025-02-11 at 01.10.20.jpeg
    228,1 KB · Görüntüleme: 5
Neredeyse sürekli pik çıkmış gebelik testi yaptinizmi hiç umutlandirmak istemem ama inşallah pozitif olur
Birde ben bu ay bal çörek otu tarçın yedim ondan mı böyle oluyor diye düşündüm ovu testlerini yanlış mı yapıyorum onu da düşündüm sabah ilk idrarı yaptıktan sonra hiç bir şey içmeden 2. İdrarla yaptım ondan mı koyu çıkıyor acaba

İnan hiç bilmiyorum canım sen yapmaya devam et elinde test varsa havuç falan ye catlamaya yardımcı olur umarım istediğin olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…