- 12 Şubat 2024
- 120
- 28
- 13
- Konu Sahibi kanadikirik
-
Sanki yakın gibi canım bugünden basla değerlendirmeye bir dolu bir boş testide devam et adetin kaçıncı günü bugunKızlarr 4 gündür ovulasyon testi yapıyorum biliyorsunuz bugün idrarı damlatir damlatmaz ikinci çizgide belirmeye başladı ve diğer günlere göre daha koyu acaba yumurtlamaya yaklaştım mı yoksa yumurtlama olabilir mi biliyorum çok koyu değil ama testin markası laboquick bu marka biraz silik çıkarıyor yazanlar olmuş daEki Görüntüle 3542543
Adetimin 9. Günü aynen ben bir dolu bir boş olarak şansımı deniyim hem yarın daha belli olur daha koyulaşır belki. Çok teşekkür ederimSanki yakın gibi canım bugünden basla değerlendirmeye bir dolu bir boş testide devam et adetin kaçıncı günü bugun
Minik lavantalar (bebekler) oluşsun inşallah sağlıkla tutunsunlar şimdidenAdetimin 9. Günü aynen ben bir dolu bir boş olarak şansımı deniyim hem yarın daha belli olur daha koyulaşır belki. Çok teşekkür ederim
İnşallah ya inşallah çok teşekkür ederim Allah razı olsun burdaki herkesin gönlünden geçen olsun ve bebişlerine kavuşsunlar inşallahMinik lavantalar (bebekler) oluşsun inşallah sağlıkla tutunsunlar şimdiden
Bak bi grupta gördüm aynı marka ovulasyon testi bi anda pik yapmisKızlarr 4 gündür ovulasyon testi yapıyorum biliyorsunuz bugün idrarı damlatir damlatmaz ikinci çizgide belirmeye başladı ve diğer günlere göre daha koyu acaba yumurtlamaya yaklaştım mı yoksa yumurtlama olabilir mi biliyorum çok koyu değil ama testin markası laboquick bu marka biraz silik çıkarıyor yazanlar olmuş daEki Görüntüle 3542543
Ay evet ben değerlendireyim en iyisi kaçırmayalımBak bi grupta gördüm aynı marka ovulasyon testi bi anda pik yapmis
Bekliycem ama çok merak ediyorum bu şekilde olan varmıdırDevamı gelecekmi bi kaç gün bekleyin
benimde hiç koyulaşma yok aslında bugün yumurtlama günüm kızlar bide ilişki sırasında altımda ağrı oluyor çok bende şüpheleniyorum ama bilmiyorumKızlar koyuluk hala var fakat bi tık az üsteki dün alttaki bugün
Benim daha önceki hamileligimde kahverengi leke şeklinde gelmişti azBekliycem ama çok merak ediyorum bu şekilde olan varmıdır
Nurr naber eline ulaştı mı sipariş verdiğin testlerVerdim canımm satıcıya sordum salı günü elinde olur dedi gelince hemen yapacam
Merhaba ovu testleriniz bu ay hep pik gibiydi dimi sizin bu ay benimde hep pik gibiydi bi silik bi koyu oldu az önce gebelik testinizi gördüm pozitif gibi çatlama gördünüz mü bu ay merak ettim testlerinizin bir çoğuna baktım ama çatlama göremedimBenim daha önceki hamileligimde kahverengi leke şeklinde gelmişti az
Merhaba canım ben adetin 17.gunu başladın ovulasyona takvim 30 gösteriyordu yumurtlamayi daha önce test yoktu yapamamistim adetin 17. 18 19 20 gün hep koyuydu sonra test bitti yapamadim erken gebelik testi pozitif çıktı regle 4 gün kaldı 2 gün kala tekrar test yapicamMerhaba ovu testleriniz bu ay hep pik gibiydi dimi sizin bu ay benimde hep pik gibiydi bi silik bi koyu oldu az önce gebelik testinizi gördüm pozitif gibi çatlama gördünüz mü bu ay merak ettim testlerinizin bir çoğuna baktım ama çatlama göremedim
Benim bu ay bütün ovu testlerim koyuydu ama ağrımdan yumurtlama gününü tahmin ettim adetime 8 gün var bugün ki testimde baya pik oldu o yüzden merak ettim inşallah hayırlı haber alırsınızMerhaba canın ben adetin 17.gunu başladın ovulasyona takvim 29 gösteriyordu daha önce test yoktu yapamamistim adetin 17. 18 19 20 gün hep koyuydu sonra test bitti yapamadim erken gebelik testi pozitif çıktı regle 4 gün kaldı 2 gün kala tekrar test yapicam
Hatta yorumlarsanız çok memnun olurumMerhaba canım ben adetin 17.gunu başladın ovulasyona takvim 30 gösteriyordu yumurtlamayi daha önce test yoktu yapamamistim adetin 17. 18 19 20 gün hep koyuydu sonra test bitti yapamadim erken gebelik testi pozitif çıktı regle 4 gün kaldı 2 gün kala tekrar test yapicam
Nurr naber eline ulaştı mı sipariş verdiğin tes
Neredeyse sürekli pik çıkmış gebelik testi yaptinizmi hiç umutlandirmak istemem ama inşallah pozitif olurHatta yorumlarsanız çok memnun olurum
Bugün yaptım negatif ama adet günüme 8 gün varNeredeyse sürekli pik çıkmış gebelik testi yaptinizmi hiç umutlandirmak istemem ama inşallah pozitif olur
Birde ben bu ay bal çörek otu tarçın yedim ondan mı böyle oluyor diye düşündüm ovu testlerini yanlış mı yapıyorum onu da düşündüm sabah ilk idrarı yaptıktan sonra hiç bir şey içmeden 2. İdrarla yaptım ondan mı koyu çıkıyor acabaNeredeyse sürekli pik çıkmış gebelik testi yaptinizmi hiç umutlandirmak istemem ama inşallah pozitif olur
İnan hiç bilmiyorum canım sen yapmaya devam et elinde test varsa havuç falan ye catlamaya yardımcı olur umarım istediğin olurBirde ben bu ay bal çörek otu tarçın yedim ondan mı böyle oluyor diye düşündüm ovu testlerini yanlış mı yapıyorum onu da düşündüm sabah ilk idrarı yaptıktan sonra hiç bir şey içmeden 2. İdrarla yaptım ondan mı koyu çıkıyor acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?