Ovulasyon testi 17.gun gebelik

Mfk ürünlerini çok duydum ya hatta baya bakmıştım bende sende etkisi oldumu hiç ya
Bu son ay 3 aylikti aldığım şuana kadar net bisey diyemem ama eskisi gibi çok fazla halsizlik yok 3 ay bitiminde etki ediyormuş son ay inşallah faydası olmuştur canim

Bu son ay 3 aylikti aldığım şuana kadar net bisey diyemem ama eskisi gibi çok fazla halsizlik yok 3 ay bitiminde etki ediyormuş son ay inşallah faydası olmuştur canim
İnşaAllah canım yaa etkisi olur Allah'ın izniyle 🩷 Bende tüp bebek süreci geçirdim biraz da doğal şeyler kullanmak istiyorum

Bende şimdi ovulasyon testi yaptım 2. Günüm şuan yumurtlama yok biliyorum ama inşallah zamanla koyulaşır ikinci çizgi
1000013516.jpg

Bende şimdi ovulasyon testi yaptım 2. Günüm şuan yumurtlama yok biliyorum ama inşallah zamanla koyulaşır ikinci çizgiEki Görüntüle 3541366
O zamana kadar bol su iç çiğ kuruyemis badem kabak cekirdeki findik bunlari cig tuketiyorum yemeye calisin kahve asitli şeyler içiyorsanız bırakmaya çalışın ya da azaltın ben hergun yarim saat 45 dk falan yürüyorum hergun yarim avokado tüketiyorum şekeri çok azalttım bunları yapmaya çalışın eşinizde çiğ kabak çekirdeği yesin sade Türk kahvesi bitter çikolata faydali olur

O zamana kadar bol su iç çiğ kuruyemis badem kabak cekirdeki findik bunlari cig tuketiyorum yemeye calisin kahve asitli şeyler içiyorsanız bırakmaya çalışın ya da azaltın ben hergun yarim saat 45 dk falan yürüyorum hergun yarim avokado tüketiyorum şekeri çok azalttım bunları yapmaya çalışın eşinizde çiğ kabak çekirdeği yesin sade Türk kahvesi bitter çikolata faydali olur
Tamam deniycem çok teşekkür ederim 🥰

Sizinle aynı durumdayım 13 Şubat regl olmam gereken tarih ovulasyonum koyu iki çizgi çıkıyor görseli ekliyorum beklememiz lazım sanırım

Back