- 12 Şubat 2024
- 83
- 16
- 3
- Konu Sahibi kanadikirik
Amin çok aminYani inşallah öyle olur Rabbim isteyen herkese nasip etsin![]()
![Rainbow :rainbow: 🌈](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f308.png)
![Palms up together :palms_up_together: 🤲](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f932.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin çok aminYani inşallah öyle olur Rabbim isteyen herkese nasip etsin![]()
Trendyol da 5lisi 150tl erken gebelik ozaman ondan alayım ya iyiyseAwox net çıkarıyormus 100 tl ydi bu test ondan.kaset testte alıyım dedim albi varmış sadece
Bu son ay 3 aylikti aldığım şuana kadar net bisey diyemem ama eskisi gibi çok fazla halsizlik yok 3 ay bitiminde etki ediyormuş son ay inşallah faydası olmuştur canimMfk ürünlerini çok duydum ya hatta baya bakmıştım bende sende etkisi oldumu hiç ya
Aynen ondan almak mantıklı fiyat açısından ben acele ettiğim için eczaneden aldım zor yetiştim eczaneyede cumartesi öğleye kadar açıklar burdaTrendyol da 5lisi 150tl erken gebelik ozaman ondan alayım ya iyiyse
İnşaAllah canım yaa etkisi olur Allah'ın izniyleBu son ay 3 aylikti aldığım şuana kadar net bisey diyemem ama eskisi gibi çok fazla halsizlik yok 3 ay bitiminde etki ediyormuş son ay inşallah faydası olmuştur canim
Bende şimdi sipariş vereyim elime ulaşınca yaparımAynen ondan almak mantıklı fiyat açısından ben acele ettiğim için eczaneden aldım zor yetiştim eczaneyede cumartesi öğleye kadar açıklar burda
İnşallah bir daha gerek kalmadan kendiliğinden gelir sağlıkla sizeİnşaAllah canım yaa etkisi olur Allah'ın izniyleBende tüp bebek süreci geçirdim biraz da doğal şeyler kullanmak istiyorum
Ayy amin aminn canım Allah isteyen herkese nasip etsin kolaylıkla en kısa zamanda sağlıklı hayırlı şekildeİnşallah bir daha gerek kalmadan kendiliğinden gelir sağlıkla size![]()
Sonucu bizimlede paylaşın kargo elinize ulaşıncaBende şimdi sipariş vereyim elime ulaşınca yaparım![]()
Tamam canım mutlaka paylaşırım umarım doğru sonuçlar alırımSonucu bizimlede paylaşın kargo elinize ulaşınca![]()
İnşaAllah canım daha iki gün olmuş zamanla çıkar çizgilerBende şimdi ovulasyon testi yaptım 2. Günüm şuan yumurtlama yok biliyorum ama inşallah zamanla koyulaşır ikinci çizgiEki Görüntüle 3541366
O zamana kadar bol su iç çiğ kuruyemis badem kabak cekirdeki findik bunlari cig tuketiyorum yemeye calisin kahve asitli şeyler içiyorsanız bırakmaya çalışın ya da azaltın ben hergun yarim saat 45 dk falan yürüyorum hergun yarim avokado tüketiyorum şekeri çok azalttım bunları yapmaya çalışın eşinizde çiğ kabak çekirdeği yesin sade Türk kahvesi bitter çikolata faydali olurBende şimdi ovulasyon testi yaptım 2. Günüm şuan yumurtlama yok biliyorum ama inşallah zamanla koyulaşır ikinci çizgiEki Görüntüle 3541366
Evet bazı dönemlerde akıntım çok oluyor ama ben tam kestiremiyorum testle takip etmek daha mantıklı geldi o yüzdenİnşaAllah canım daha iki gün olmuş zamanla çıkar çizgilerAkıntıdan yumurtlama olduğunu anlayabilme ihtimalin oluyor mu
Tamam deniycem çok teşekkür ederimO zamana kadar bol su iç çiğ kuruyemis badem kabak cekirdeki findik bunlari cig tuketiyorum yemeye calisin kahve asitli şeyler içiyorsanız bırakmaya çalışın ya da azaltın ben hergun yarim saat 45 dk falan yürüyorum hergun yarim avokado tüketiyorum şekeri çok azalttım bunları yapmaya çalışın eşinizde çiğ kabak çekirdeği yesin sade Türk kahvesi bitter çikolata faydali olur
Daha garanti oluyor ya bende bazen anlıyorum bazen anlamıyorumEvet bazı dönemlerde akıntım çok oluyor ama ben tam kestiremiyorum testle takip etmek daha mantıklı geldi o yüzden![]()