- 12 Şubat 2024
- 198
- 57
- 18
- Konu Sahibi kanadikirik
-
Gebelik testide dün yapmıştım ekteCanım yumurtalama da olabilir tam karar verebilme için hamilelik testi de yapman gerekir
Var bence amaGebelik testide dün yapmıştım ekte
Adetin 17.gunundeyim ama erken yumurtlama ihtimalimde var boyle soyleyince kendimi tavuk gibi hissettimVar bence ama
Çizgi gozukuyor bence kan vermelisin gebe olabilirsinGebelik testide dün yapmıştım ekte
Bu testin koyuluğuna bakılırsa şuan yumurtanız çatlamak üzereMerhaba kızlar bugün adetin 17. Günü adetlerim duzenli 28 29 günde bir. bugün aldım testi yaptım pik degilmi birde 26 ocak adetin 8.gunu yumurtlama belirtileri vardı değerlendirdim ozaman. bende daha önceki 3 gebeliktede 7.gun 9.gun yumurtlama da hamile kalmıştım kaybettim düştüler.
Sorum şu hamile olabilirmiyim yaşayan oldumu ovulasyon testi gebeligide gösteriyor diye gördüm dün gebelik testide yaptım gözle zor görülür derecede silikti.resimdeki ovulasyon testi
Gebelik testi tekrar yapın benceKızlar koyuluk hala var fakat bi tık az üsteki dün alttaki bugün
Genelde bu şekilde adete yakın pik görünce gebelik var diyorlar ama bilemem tabi. Siz sanırım gebelik testini kaset test olarak yaptınız. Kaset testler beta daha yüksekten algılıyo. Bugün bence erken gebelik testiyle tekrarlayın artimed olmasın ama o yalancı pozitif gösteriyormuş çok. Erken gebelik testinde çizgi daha belirgin olabilirPyro cilinice 5 li eczaneden almistim
Daha önceki gençliğimi ovulasyon testinden anlamıştım ama bu gebeliğin ovulasyon testi negatif çıkıyordu inşallah gebelik vardırPyro cilinice 5 li eczaneden almistim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?