- 30 Kasım 2024
- 41
- 19
- 3
- 33
- Konu Sahibi kanadikirik
Yumurtlamaya daha var gibi canım benimde böyle çıkıyor ama biliyorsun ikinci çizginin de diğeri kadar koyu olması lazımİlk kez yapıyorum bana da yardımcı olur musunuz kızlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yumurtlamaya daha var gibi canım benimde böyle çıkıyor ama biliyorsun ikinci çizginin de diğeri kadar koyu olması lazımİlk kez yapıyorum bana da yardımcı olur musunuz kızlar
TünaydınTünaydın kızlar ben bisey yaptım![]()
Kuruma çizgisi için 5 dk erken bence yani 10 dk ya geçince çıkabilir de 5 dkdan sonra dikkate alın diyorlar zaten yinede ümitlendirmek istemem en iyisi bekleyip görmekGözle biraz daha net 5 dkkayi geçti ama 2 gün öncede yaptım ayni marka kuruma çizgisi bile cikmamisti
Aynen birkaç gün sonra tekrar yaparım bakalımKuruma çizgisi için 5 dk erken bence yani 10 dk ya geçince çıkabilir de 5 dkdan sonra dikkate alın diyorlar zaten yinede ümitlendirmek istemem en iyisi bekleyip görmek
Şuan beklenen regl tarihin 13 Şubat mıydı yani Perşembe günüAynen birkaç gün sonra tekrar yaparım bakalım
15 subat canım 5 gün varŞuan beklenen regl tarihin 13 Şubat mıydı yani Perşembe günü
Daha erkenmiş ozaman bekle bence inşallah pozitif sonucu görürsün net olarak15 subat canım 5 gün var
İnşallah canımDaha erkenmiş ozaman bekle bence inşallah pozitif sonucu görürsün net olarak![]()
Durdukça dahada koyulasmisDaha erkenmiş ozaman bekle bence inşallah pozitif sonucu görürsün net olarak![]()
Evet bencede var gibi ama çok düşünüp stres yapma varsa zaten 5 gün sonra daha net çıkacaktır hayırlısı olsunDurdukça dahada koyulasmis
Bilgilendirdiğin için teşekkürlerYumurtlamaya daha var gibi canım benimde böyle çıkıyor ama biliyorsun ikinci çizginin de diğeri kadar koyu olması lazım
Devamı gelecekmi bi kaç gün bekleyinKızlar benim de ovülasyon günlerimi hep değerlendirdim ama adetime 7 gün vardı şuan koyu ağrılı kan var aceba adetmi yerleşme kanamasını adet gibi yaşayan varmı yada test yapsam nasıl bi sonuç alırım aceba
Yeni gördüm canım yapmaya devam et hergun aynı saate ve 2 saat önce sıvı alımını keserekİlk kez yapıyorum bana da yardımcı olur musunuz kızlar
Her gün sabah saat 11 de yapıyorum yapana kadar da hiç sıvı tüketmiyorumYeni gördüm canım yapmaya devam et hergun aynı saate ve 2 saat önce sıvı alımını keserek