- 9 Ekim 2018
- 1.421
- 1.439
- 63
- Konu Sahibi yinemiguzelizyinemidiyet
-
Evet yakın zaman da doktora gittim çok sik regli oluyorum ve sürekli lekelenmem oluyordu doktor pco başlangıcı var demişti. Soğan siyu içtim biraz ama ne delurumda bilemiyorumCanım benimde koyu çıkıyor pco falan var mı sende ?
Sizinde Allah yardımcınız olsunBenim eşimde askeri personel canım seni anlayabiliyorum bizimde çok gitti bazen yumurtlamayı yakalıyorum yanımda olmuyor. Tam diyorum bu ay bir tedaviye başlayım diyoruz sıkıntı çıkıyor. Bazen insanın elinde olmuyor.Onun için umudumuz yitirmeyelim
soğan suyunu bi ara bende denemiştim ama 15 gün devam ettirilmeliymiş, devam edemedimEvet yakın zaman da doktora gittim çok sik regli oluyorum ve sürekli lekelenmem oluyordu doktor pco başlangıcı var demişti. Soğan siyu içtim biraz ama ne delurumda bilemiyorum
Bende o kadar icemedim yine regli başladı siz düzeniniz nasıl ben de sürekli kahverengi lekelenme oluyor arkası regli iki haftaya bı bu şeklide oluyorumsoğan suyunu bi ara bende denemiştim ama 15 gün devam ettirilmeliymiş, devam edemedim
Benim olmuyor canım adet uzun süre, 6 aydır olmadım geçenlerde hafif lekelenme oldu Demir hapı kullanmıştım belki de ondan bi akıntı gelmiş olabilir dedi doktor, ben kadın doğuma çok önceden gitmiştim 1 ay önce dahiliyeye gidip testlerimi yaptırdım ama bakalım kadın doğuma da gitmeyi düşünüyorumBende o kadar icemedim yine regli başladı siz düzeniniz nasıl ben de sürekli kahverengi lekelenme oluyor arkası regli iki haftaya bı bu şeklide oluyorum
Herkeste farklı işte yaa rabbim yardımcımız olsunBenim olmuyor canım adet uzun süre, 6 aydır olmadım geçenlerde hafif lekelenme oldu Demir hapı kullanmıştım belki de ondan bi akıntı gelmiş olabilir dedi doktor, ben kadın doğuma çok önceden gitmiştim 1 ay önce dahiliyeye gidip testlerimi yaptırdım ama bakalım kadın doğuma da gitmeyi düşünüyorum
Henüz pik olmamış giibi ama çok yakın muhtemelen yarın gorursunKizlar ilk defa basladim bu teste t cizgisinin daha mi koyi olmasi gerekli suan icin yorumlayabilir misiniz rica etsem
Ayninkoyulukta veya daha koyu olması lazım inş hayırla sonuçlanırKizlar ilk defa basladim bu teste t cizgisinin daha mi koyi olmasi gerekli suan icin yorumlayabilir misiniz rica etsem
Regl oldugum gunden itibaren mi 1. Gun diye saymaya başlıyoruz onuda tam bilmiyorumHenüz pik olmamış giibi ama çok yakın muhtemelen yarın gorursun
İnsallah canim aminAyninkoyulukta veya daha koyu olması lazım inş hayırla sonuçlanır
Yok canım regl ile beraber saymaya başlıyorsun. Döngune göre de ovulasyon testini yapmaya basliyosun. Benim 28 gün testim bugün adetten itibaren 12. Gün ve piki gördüm. Testi de atayım fikir olur.Regl oldugum gunden itibaren mi 1. Gun diye saymaya başlıyoruz onuda tam bilmiyorum
Regl oldugum gunden beri sayarsam bugun 5. Gunum yani regl yeni bitti.
Yoksa regl bittikten sonraki 1. 2. Gun mu saymaya basliyoruz acaba
Çok teşekkür ediyorum yardimlariniz icinYok canım regl ile beraber saymaya başlıyorsun. Döngune göre de ovulasyon testini yapmaya basliyosun. Benim 28 gün testim bugün adetten itibaren 12. Gün ve piki gördüm. Testi de atayım fikir olur.Eki Görüntüle 2763662
İnşallah pozitiftir canımSelam kızlar,
Benim de bat bugün. Sat 23 Aralık. Pik 8-9 Ocak. Henüz regl olmadım. 2-3 gün sonra test yapmayı düşünüyorum hala regl olmamış olursam tabişimdiden yapmak istemiyorum. Bazen 1-2 gün oynayabiliyor çünkü. Hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum. Dualarınızı eksik etmeyin lütfennn
Ama hemen çıkar mı canım istersen pil yaptıktan 14 gün sonda test yapın diyorlarİnşallah pozitiftir canım
İnşallah canım. Biraz daha beklemek taraftayım zaten ben deİnşallah pozitiftir canım
Şuan kaçıncı günüKizlar merhaba,
Sizce bu testim normal mi gidiyor.
Dun biraz koyu olan t cizgisi bugun daha silik çıktı.
Reglin 5. Gununden itibaren yapmaya basladim.
Yorumlaarsaniz sevinirim
Reglin hangi gün başladı yaniŞuan kaçıncı günü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?