- 16 Ocak 2021
- 66
- 28
- 3
- 38
- Konu Sahibi yinemiguzelizyinemidiyet
Canim reglim 14 ocak başladı 17 ocak bitti. Bugun 6. Gun yaniReglin hangi gün başladı yani
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim reglim 14 ocak başladı 17 ocak bitti. Bugun 6. Gun yaniReglin hangi gün başladı yani
Dualarımız seninle inş güzel haberlerini alırızSelam kızlar,
Benim de bat bugün. Sat 23 Aralık. Pik 8-9 Ocak. Henüz regl olmadım. 2-3 gün sonra test yapmayı düşünüyorum hala regl olmamış olursam tabi şimdiden yapmak istemiyorum. Bazen 1-2 gün oynayabiliyor çünkü. Hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum. Dualarınızı eksik etmeyin lütfennn
İnşallah canım teşekkürler. Hepimiz inşallahDualarımız seninle inş güzel haberlerini alırız
25inden sonra koyulaşır gibi geliyor canım devam et sen bi süre bana gönderebilirsin özelden de yaptıkça baya araştırdım biraz bilgim var destek olurumCanim reglim 14 ocak başladı 17 ocak bitti. Bugun 6. Gun yani
Ben hiç anlamiorum.32 33 günde bir regli oluyodum.gecen ay 35 günde oldum.pkoyum.ovulayona başladım bu ay ama yumurtladimmi catladimmi hiç birşey anlamadim.esimde nöbet usulü çalışıyor.bi araya gelmekte sıkıntı ovulasyona göre ayarlamaya calisiorm.banada yardimci olabilirmisiniz.yumurtlamismiyim.dun çok fazla kaşık ağrım vardı.bugun yokTestlerinizi atarmisiniz bı bakayım sizin nasıl
Vallah ben koyulasmaya başlayınca değerlendirdim açıkçası 4 gün peş peşe değerlendirdim
Canım daha yumurtlama görünmüyorBen hiç anlamiorum.32 33 günde bir regli oluyodum.gecen ay 35 günde oldum.pkoyum.ovulayona başladım bu ay ama yumurtladimmi catladimmi hiç birşey anlamadim.esimde nöbet usulü çalışıyor.bi araya gelmekte sıkıntı ovulasyona göre ayarlamaya calisiorm.banada yardimci olabilirmisiniz.yumurtlamismiyim.dun çok fazla kaşık ağrım vardı.bugun yok
Canım senin yumurtlaman yakın yarın tam kırmızı olur cnki braz koyulasmis ama sen bence değerlendir herksin koyu olmayabiliyor benim kuzenimin bu şekildeydi değerlendir gebe kaldı bu kadar kirmizilikla ama teste de devam et daha kırmızı görüşen ozamnda degerlendirisin ek azından aklında keşke degerlendirseydim die pişmanlık kalmasinBen hiç anlamiorum.32 33 günde bir regli oluyodum.gecen ay 35 günde oldum.pkoyum.ovulayona başladım bu ay ama yumurtladimmi catladimmi hiç birşey anlamadim.esimde nöbet usulü çalışıyor.bi araya gelmekte sıkıntı ovulasyona göre ayarlamaya calisiorm.banada yardimci olabilirmisiniz.yumurtlamismiyim.dun çok fazla kaşık ağrım vardı.bugun yok
Çok saol canimCanım daha yumurtlama görünmüyor
Keşke regil bitince hemen teste baslasaydiniz ilk yaptginiz test koyu 2. Silik olmuş acaba regilin basindami yumurtluyorsunuzKizlar merhaba,
Sizce bu testim normal mi gidiyor.
Dun biraz koyu olan t cizgisi bugun daha silik çıktı.
Reglin 5. Gununden itibaren yapmaya basladim.
Yorumlaarsaniz sevinirim
Ben hiç anlamiorum.32 33 günde bir regli oluyodum.gecen ay 35 günde oldum.pkoyum.ovulayona başladım bu ay ama yumurtladimmi catladimmi hiç birşey anlamadim.esimde nöbet usulü çalışıyor.bi araya gelmekte sıkıntı ovulasyona göre ayarlamaya calisiorm.banada yardimci olabilirmisiniz.yumurtlamismiyim.dun çok fazla kaşık ağrım vardı.bugun yok
aynen bencede belki de en koyu böyle olur zararı olmaz bugün ilişki olsun belki yarın daha da koyulaşabilirCanım senin yumurtlaman yakın yarın tam kırmızı olur cnki braz koyulasmis ama sen bence değerlendir herksin koyu olmayabiliyor benim kuzenimin bu şekildeydi değerlendir gebe kaldı bu kadar kirmizilikla ama teste de devam et daha kırmızı görüşen ozamnda degerlendirisin ek azından aklında keşke degerlendirseydim die pişmanlık kalmasin
Canım cokk tşk ederim cvbn icinafedersin ama12 13 14 16 18 değerlendirdik gün aşırı devammi edelim birlikteliğe.Canım senin yumurtlaman yakın yarın tam kırmızı olur cnki braz koyulasmis ama sen bence değerlendir herksin koyu olmayabiliyor benim kuzenimin bu şekildeydi değerlendir gebe kaldı bu kadar kirmizilikla ama teste de devam et daha kırmızı görüşen ozamnda degerlendirisin ek azından aklında keşke degerlendirseydim die pişmanlık kalmasin
Yani bundan sonrası sana kalmış canım ama sper içeride 76 saat yaşıyor zaten 2 günde bı olacak şekilde yapabilirsin genede her ihtimale ama testede devam et canım belki daaha koyusunu görürsünCanım cokk tşk ederim cvbn icinafedersin ama12 13 14 16 18 değerlendirdik gün aşırı devammi edelim birlikteliğe.
Canım mutlaka dr kontrolüyle hareket etmelisin.ilacla tedavi edilebilir canını sıkmaGünaydın kizlarr bende prolaktin çok yüksek çıktı 66. Bu değerle tekrar hamile kalamam çocuk emzirirken o kadar insan hamile nasıl kalıyor ben ne yapmaliyim bu konuda bilgisi olanlar yazabilir mi
Canım cokta yüksek değil aslında hamile kalmaya engel gibi değil 200le falan hamile kalanlar varmış, doktor ilaç vermedi miGünaydın kizlarr bende prolaktin çok yüksek çıktı 66. Bu değerle tekrar hamile kalamam çocuk emzirirken o kadar insan hamile nasıl kalıyor ben ne yapmaliyim bu konuda bilgisi olanlar yazabilir mi
Canım bugünkü testim bakabilirmisiniz rica etsemYani bundan sonrası sana kalmış canım ama sper içeride 76 saat yaşıyor zaten 2 günde bı olacak şekilde yapabilirsin genede her ihtimale ama testede devam et canım belki daaha koyusunu görürsün
Canım bugünkü testim bakabikirmisinizaynen bencede belki de en koyu böyle olur zararı olmaz bugün ilişki olsun belki yarın daha da koyulaşabilir
Canım bugünkü testim bakabilirmisinizaynen bencede belki de en koyu böyle olur zararı olmaz bugün ilişki olsun belki yarın daha da koyulaşabilir
Ben kadın doğuma gidemedim canım aile hekimine genel bı kan verdim doktorumla da iletişime geçemedim maalesefCanım cokta yüksek değil aslında hamile kalmaya engel gibi değil 200le falan hamile kalanlar varmış, doktor ilaç vermedi mi